Dodaj do ulubionych

Co dla 5 latki na urodziny

IP: *.* 06.03.03, 20:21
Czesć wszystkim e-mamom!Poradźcie proszę co kupić mojej cóce na 5 urodziny. Mam wrażenie, że mała wszystko ma a w dodatku niczym nie zaprząta sobie długo uwagi ( dotychczas było tak że wszystkie prezenty były fajne ale przez 3 dni)czy są naprawdę jakieś fajne zabawki Pozdrawiam Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: Miśk@ Re: Co dla 5 latki na urodziny IP: *.* 06.03.03, 20:29
      Ja mojej córci przestałam kupować zabawki.Na ostatnie urodziny dostała gry planszowe "Grzybobranie" i "Miś i pszczółki" Są zabawne i łatwe dla dziecka które umie troszkę liczyć.W "Grzybobraniu dodatkowo jest dwustronna plansza z drugą prześmieszna grą zgadywanki,zadania do wykonania.Polecam :) Gry do kupienia są w każdym supermarkecie :)
    • Gość: jojo Re: Co dla 5 latki na urodziny IP: *.* 07.03.03, 01:14
      ...ja nie wiem czy sa fajne zabawki ale jak w zeszlym roku kupilam piecioletniej corce kolezanki cala torbe tzw badziewia do wlosow, na szyje i uszy (gunki, spineczki, naklejeczki - wszystko blyszczace, rozowo-fioletowo-zolto-niebieskie) to olala wsyztskie inne prezenty i do tej pory mnie wspomina cieplowink)))...czesci tych gadzetow juz nie ma ale zazyczyla sobie specjalny kuferek na nie i byla prawdziwa dama przez dluuugi, dluuugi czas...
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Co dla 5 latki na urodziny IP: *.* 07.03.03, 10:40
      Ja polecam jakieś zetawy palstyczne :bounce:Plastelina z maszynką do wyciskania różnych kształtów ,farby z obrazkami do pomalowania ,farby do malowania na szkle Albo zestawy do robienia koralików ,pierścionków Moja Ada 4,5 latka uwielbia takie zajęcia manualne zajmujące ją na kilka godzin :grin:A może na okoliczność zbliżającej się wiosny jakiś sprzęt do zabawy podwórkowej ,rolki ,hulajnoga ,skakanka ,hula-hopGosia :hello:aha u nas w domu dużym powodzeniam cieszy się gra Twister :crazy:
      • Gość: _Tosiaa_ Re: Co dla 5 latki na urodziny-sorki za literówki:) IP: *.* 07.03.03, 10:40
        Ja polecam jakieś zetawy palstyczne :bounce:Plastelina z maszynką do wyciskania różnych kształtów ,farby z obrazkami do pomalowania ,farby do malowania na szkle Albo zestawy do robienia koralików ,pierścionków Moja Ada 4,5 latka uwielbia takie zajęcia manualne zajmujące ją na kilka godzin :grin:A może na okoliczność zbliżającej się wiosny jakiś sprzęt do zabawy podwórkowej ,rolki ,hulajnoga ,skakanka ,hula-hopGosia :hello:aha u nas w domu dużym powodzeniam cieszy się gra Twister :crazy:
      • Gość: guest Re: Co dla 5 latki na urodziny IP: *.* 07.03.03, 10:56
        Wszystkie wyzej wymienione zabawki mialam na mysli, zeby Ci zaproponowac.Dorzuce tylko stempelki.Taki zestaw fajnych stempelkow do tego jest tusz,kredki,karteczki.Ja kupilam w normalnym sklepie zabawkowym.Moja corcia bardzo lubi sie tym bawic.I jeszcze "Mala Poczta": pocztowki,znaczki,stemple,koperty.......zabawa na wiele dni, najlepiej z mama :lol:Pozdrawiam Maga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka