ib_13 22.12.06, 08:18 siedzę w pracy, bo nie dostałam wolnego ani dziś, ani w dni między świętami. Dlaczego? Bo szefostwo wyjeżdża i ktoś musi pilnować firmy!!! Czy ktoś ma równie fajnego szefa? Wesołych Świąt dziewczęta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 08:19 Coz, takie zycie pracownika. Tez pracuje, ale troche z wyboru, wole popracowac niz w domu ze sciera ganiac, wcale bym nie odpoczela. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek16071 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 08:39 Hej my tez jestesmy dzisiaj w pracy i jest super bo nie ma kierownictwa i ogólnie nic sie nie dzieje, więc mysle ze około 12 wyjdziemy. Pozdrawiam Wesołych Swiąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 08:24 Siedzę w domu... baby z Miejskiego Ośrdka Pomocy Rodzinie umowiły się ze mną na wywiad środowiskowy. Przyznam, że dziwnie się z tym czuję... Wybłagałam w pracy wolne do godziny 12, w południe wracam do roboty do 16. fajnie, co? Szef nie dał nikomu wolnego - jego prawo. Przecież dzisiaj jest normalny dzień pracy, Wigilia dopiero w niedzielę. Oczywiście w dni między świętami a Sylwestrem firma działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 08:33 a ja mam wolne dziś odgórnie za 11 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: siedzę w robocie 22.12.06, 08:35 ja dzis w pracy, ale naszczescie moglam sobie wziasc wolne miedzy swietami bo u mnie w robocie i tak by sie nic nie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 09:12 pomyśl o tych co to w Wigilię muszą pracować i liczyć na łaskę innych, żeby wyskoczyc na godz. czy dwie zjeść kolację. od razu zrobi Ci się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ib_13 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 09:25 o rany!!! przypomniało mi się jak mój tata maszynista musiał czasem iść do pracy w noc wigilijną, zawsze wtedy jedliśmy kolacją o 16, żeby podzielić się jeszce opłatkiem przed jego wyjściem. Nie jestem mocno zła, że tu muszę siedzieć, będę wymyślać nowe wątki do pogadania, bo w domu nie mam internetu (ja 8 godz przy kompie, małż informatyk i mamy tego dość)!!! Tylko że ja z wzięciem każdego dnia urlopu mam problem bo jestem jedynym pracownikiem i mam 2 szefów - małżeństwo - znajomi w dodatku. Mówię wam okropieństwo taki układ Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: siedzę w robocie 22.12.06, 09:20 Ja też jestem w pracy. Patrzę w kalendarz i widze, ze jest 22 grudnia, normalny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_13 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 09:28 co z tego że dziś i po świętach normalne dni, mam zaległy urlop i chciałam go wykorzystać właśnie w tym okresie, żalę się po prostu, że zawsze mam problem z wzięciem dni wolnych Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 09:32 ciesz się, ze przynajmniej mozesz ponarzekać na forum inni zapie...ją aż miło. takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: siedzę w robocie 23.12.06, 09:42 Ja co prawda mam wolne ( zawsze mam wolne bo nie pracuję), ale mój mąż już w drugi dzien Świąt idzie do pracy. A o wolnym w przerwie Świątecznej może tylko pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 15:31 Ja dziś do 18.30. A w zeszłym roku 23.grudnia byłam od 7.30 do 18.30 Cóż takie życie. Praca to praca. A u nas w kraju na szczęście nie ma przymusu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: siedzę w robocie 22.12.06, 15:40 Ja dzisiaj mam wolne za 11 listopada, ale za to moj maz jest w pracy dzisiaj, idzie do pracy jutro, idzie do pracy w Wigilie i idzie do pracy w drugi dzien swiat. W srode, oczywiscie, tez idzie. Fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna75 Re: siedzę w robocie 22.12.06, 18:43 A ja bym dużo dała za świeta spedzone w pracy. Mam koszmarną sytuacje w domu i b chetnie uciekła bym pracę to pomga. Ale nic z tego czeka mie szereg spotkań rodzinnych gdzie będę się musiała uśmiechac i mówić,że jesT ok! Zazdroszczę wam dziewczyny, dyzur w wigilię yto to, o czy marzę! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: siedzę w robocie 23.12.06, 00:05 W zeszłym roku przepracowałam większą część Świąt W tym na szczęście już nie muszę. A szef dziś zachował się super i wszystkie kobiety zwolnił o 11 do domu! Nie powiem koledzy byli nieco rozczarowani ale ja nie miałam wyrzutów sumienia (podła) Zrobiłam wszystkie zakupy i jutro mogę poszaleć w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: siedzę w robocie 23.12.06, 08:41 tez siedzialam wczoraj w pracy do 16.00. po swietach tez musze byc. taki lajf. ja tam sie ciesze ze mam robote. Świateczne premie i pensje juz dostalam wiec jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: siedzę w robocie 23.12.06, 09:03 A ja dzisiaj mam dniowkę do 19:00 i jutro nockę od 19:00 ) ale dobrze się złożylo, bo ja świąt nie celebruję a dzięki temu moje koleżanki mają wolne Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: siedzę w robocie 23.12.06, 11:35 trochę ludzi na pewno pracuje przecież otwarte są jeszcze wszystkie sklepy na przykład Może szef ci to ekstra wynagrodzi i tego cie życzę Wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: siedzę w robocie 23.12.06, 18:41 Ja też wczoraj pracowałam i między świętami też nie ma zmiłuj. Ala ja sie cieszą bo na bezrobociu nie chciałabym byc. Pomyśl o lekarzach, pielęgniarkach niestety nie mają wolnego nawet w święta.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik30 Re: siedzę w robocie 23.12.06, 19:52 Ja siedzę od rana i wyjdę dopiero jutro rano. Między świętami i nowym rokiem oczywiście równiez do roboty. Pozdrawiam pracujący narod. Odpowiedz Link Zgłoś