rene-76 25.12.06, 20:57 robilam sobie taki bilans zyskow i strat wyszlo mi tak pol na pol mam dwojke dzieci 5 lat lukasz i 2,5 roku dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agysa Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 25.12.06, 21:04 Gratuluję!!! Mnie to czeka za 1 rok i 3 miesiace. Może to i dobrze zrobić sobie taki bilans. Ja na razie mam 3 letnią Natalkę i tak pewnie zostanie Nie planujemy już wiecej dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melania.po2 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 25.12.06, 21:30 mi stuknie 31 lat 31 grudnia.jak na razie bilansdwoje dzieci-5 i 1 rok.tego drugiego dziecka mialo nie byc(metoda sprawdzala sie przez 9 lat malzenstwa, raz sie nie sprawdzila).Dzis nie wyobrazam sobie ze mogloby go nie byc-jest ulubiencem calej rodziny.tylko z pracy nie jestem zadowolona ale i studiow nie mam wiec chyba i chciec duzo nie powinnam. Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 25.12.06, 23:10 dobrze ze masz prace u mnie narazie sie na to nie zapowiada a tez bym chciala maz pracuje za granica ja siedze z dziecmi mieszkam od niedawna w nowym miejscu takze do tego doskwiera mi samotnosc Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 25.12.06, 23:18 Wszystkiego najlepszego, drogie dziecko Mój 4-latek miał urodziny w Wigilię. Powiedz: jak to jest w późniejszym wieku mieć urodziny w tak szczególnym dniu? Teraz wszyscy wokół mówią, że nie jest mu dobrze bo i tak wszyscy dostaja prezenty. Ale ja się nie zgadzam. On się zachowuje troche tak, jakby myślał, że choinka i to całe zamieszanie jest trochę z jego powodu Nooo... i dostaje najwięcej prezentów następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 25.12.06, 23:27 czesc dobra strona jest to ze zawsze do dzis ja dostaje najwiecej prezentow impreze dla rodziny itp robie jednak dopiero po sylwestrze no i maz jezdzi z synkiem szukac kwiatow i najczesciej niestety w tan dzien przyjezdza bez- wszystko zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Happy Sto Lat To You;) 26.12.06, 01:01 Wszystkiego dobrego, ja dziś (26 grudnia) tez kończę 30 lat...buuuu, jakos tak dziwnie sie czuję, że juz nigdy nie będzie to dwadziescia parę pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina A ja 28 grudnia skończe 31 lat !!! 26.12.06, 10:42 Witam ja właśnie 28 skończe 31 lat. Mam 6 letniego Kubusia i 2,5 letnią Majunie. Składam wszystkim mamom urodzonym w grudniu tym po 30 i nie tylko Wszystkiego Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Happy Sto Lat To You;) 26.12.06, 11:03 Tak 26 - to dla mnie tez był "przełom" i dla moich przyjaciółek. 26 już nie brzmi jak 24, wydaje sie jakos dalej, prawda? Pocieszę Cię jednak: przez najbliższe 10 lat prawdopodobnie nic sie nie zmieni, czas stanie w miejscu i będziesz się czuła tak jak teraz albo lepiej. Ja najlepiej się czuję teraz po trzydziestce - uważam że to są moje najlepsze lata i dopiero teraz odkrywam mój potencjał )) Naprawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 26.12.06, 14:56 to Ty bardzo młoda jeszcze jesteś. Dołączam się do życzeń !!! STO LAT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 26.12.06, 17:03 Gratuluję I pochwalę się, że 14 dni temu również 30-tkę skończyłam (12 grudzień). Także... Mam jedną pociechę prawie 3-letnią i planuję w ciągu 2 lat kolejne bibi, ale kto wie... Powodzenia i miłości Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mika3102 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 27.12.06, 10:12 Wszystkiego najlepszego.ja dzis koncze 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.li Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 27.12.06, 10:20 Wszystkiego naj, naj lepszego. Ja skończyłam 30 1.5 roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: dzisiaj stuknela mi trzydziestka 27.12.06, 13:46 Spóźnione życzenia ci ślę! Ja mam 36 lat. Trzydziestki jakoś nie przeżywałam ale rok temu gdy kończyłam 35 wydawało mi się że jestem bardzo stara. A teraz mi przeszło. Czuję się pięknie i młodo. Odpowiedz Link Zgłoś