Dodaj do ulubionych

Foremniak- Maserak parą? :)))

23.02.07, 14:04
Jak donoszą wscibskie media a fuj! smile Podobno Małgosia wprowadziła się do
młodszego ukochanegosmile W sumie niech im tam się wiedzie, ale tak się
zastanawiam czy taki związek z taką różnicą (ponad 16 lat), szczególnie gdy
to kobieta jest starsza da radę? I nie mówię o sytuacji, gdy sa wolni ich
grom strzeli i są razem, ale gdy zostawia się wszytsko: rodzinę, dzieci,
partnera, z którym jeszcze tak niedawni tworzyło się udany związek? 16 lat...
to sporo, szczególnie gdy kochaś ma 24smile Nie bałybyście się zaufać 24
latkowi? I w wieku lat 40 postawić cały świat na głowie dla niego? smile
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 14:14
      Gdybym zyla w zwiazku niesatysfakcjonujacym i zakochala sie w kims, takze
      mlodszym, to mysle, ze zrobilabym ten krok.Dla chocby kilku lat szczescia,
      milosci- warto.
      Foremniak z Dzikim nie maja chyba wspolnych dzieci, on tez ma za soba
      zakonczony zwiazek, wie jak to jest.Mysle, ze zwiazek sie sypal, stad romans.
      Sama jestem mlodsza od mojego faceta o 20 lat, od poczatku wrozono nam rychle
      rozstanie, poki co mija 17 lat i przepowiednie sie nie sprawdzily, za to
      rozpadlo sie wiele zwiazkow rówiesniczych.
      • wieczna-gosia Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 00:43
        > Sama jestem mlodsza od mojego faceta o 20 lat, od poczatku wrozono nam rychle
        > rozstanie, poki co mija 17 lat i przepowiednie sie nie sprawdzily, za to
        > rozpadlo sie wiele zwiazkow rówiesniczych.

o lola ja tez jestem mlodsza smile) o 12 lat. Moj maz zawsze twierdzil ze nie
        zawracal sobie glowy pierwsza zona, tylko wzial od razu te druga, mlodsza i
        ladniejsza smile
    • chloe30 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 14:15
      Na podstawie tego przypadku stwierdzam, że nie tylko faceci maja kryzys wieku
      średniego smile
      a ta głupia gęś się przejedzie, oj jak sie przejedzie.
    • kobietka776 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 14:16
      A ja jestem zniesmaczona nie roznica wieku, tylko tym ze Foremniak, ktora
      mialam kiedys za fajna babke zwiazala`sie z takim pustakiem jak Maserak.
      Koles fajnie tanczy, ale jak buzie otworzy, to czar pryska.
      Zenada jak dla mnie.Niestety od jakiegos czasu Foremniak daje sie poznac nie
      jako babka na poziomie, ale glupie, infantylne cielatko.
      Przykre.
      Daje im rok gora.
      Pozdrawiam
      K.
      • ememka1 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 14:23
        I dobrze!!!! Grzmiąca czterdziestka zaszalała...i myślę, że zdaje sobie sprawę,
        że to zmiana na jakiś czas. Widocznie związek z p. Dzikim (straszym od niej) nie
        był satysfakcjonujący. MA już sporą córkę i potrafi się sama utrzymać, więc jak
        rozstanie się z młodym-gniewnym poszuka następnego.
    • monia145 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 14:27
      Nie wiem.
      Na pewno nie dla pana Maseraka...jak ten gość się wypowiada, to plomby w zębach
      mi się ruszają...bynajmniej nie dlatego, że im się podobawinkP
    • monia145 P.S. 23.02.07, 14:29
      Przygotuj sobie jakis link, coby pokazać niektórym, kto to jest Foremniak albo
      inny Maserak, bo zaraz ktos zada to pytaniewinkP
      • sebaga Re: P.S. 23.02.07, 14:31
        hihi, no właśnie nie mam pojęcia kto to ten Maserak, co porusza twe plomby Moniu
        smile)
        • monia145 Re: P.S. 23.02.07, 14:41
          www.maserak.pl/tancerze.php
          Ano popatrz se, popatrzsmile

On jest świetnym przykładem na to, ile facet może stracić na atrakcyjności,
          kiedy otworzy usta i zacznie mówić.
          Teraz Formeniak powinna zabronić mu publicznych wystąpieńsmile
    • oxygen100 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 14:43
      czytalam na Pudelkutongue_out
      nie wiem czy to prawda, ale to mozliwe. Mimo ze stabilizacja to ogolnie nuda,
      to jednak nie zwiazalabym sie z 20-latkiem. Moze to i koltunstwo, ale jakos nie
      pociagaja mnie walory smarkaczytongue_out No moze poza tymi w spodniach, a to sie da
      zalatwic po cichu, bez robienia sensacji i oglaszania wszem i wobec "patrzcie
      posuwa mnie jurny mlodzieniec" eeeeee jakos tak nie umiem ogarnac co 40-latke
      moze pociagac w gowniarzu poza ledzwiami i odwrotnie
    • be_em link:) 23.02.07, 15:07
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3934718.html?skad=rss
      • agastrusia Re: link:) 23.02.07, 15:32
        no i tak bardziej z bliska wink
        www.tapety-napulpit.pl/malgorzataforemniak7.html
      • wenus2006 Re: Taniec z Gwiazdami przyniósł wiele... 24.02.07, 08:14
        ...związków.Rozmawiałam z taką 40-letnią kobietą co obecnie ma 23-letniego męża
        (trzeciego z resztą męża) jest szczęśliwa,póki co.Mnie jakoś ta różnica wieku
        trochę szokuje ,nigdy nie mów nigdy,ale jakoś sobie siebie z takim gó..arzem
        nie wyobrażam...
    • babsee Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 15:13
      Jak dla mnie:zenada.IQ Maseraka jest rowne IQ żółwia.Wiec domyslam sie ze
      chodzi o dymanko.To dosc błachy powód chyba,nie?
      Z drugiej strony...mialam znajomą-lat 42-kiedys mi sie zwierzala po wodce,ze
      babeczki okolo 40 maja tak jak kolesie w wieku 18 lat-dymali by wszytsko co sie
      rusza.Jej mąż mial 50 lat i wiadomo-nie za czesto,nie za dlugo..I ona sama
      mowila,ze chetnie by znalazla jakiegos smarkacza tylko do dymania.Bo chce jej
      sie na okraglo.Wiec skoro Foremniak dala sie poniesc Naturze, to why not?
      • be_em Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 15:16
        babsee napisała:

babeczki okolo 40 maja tak jak kolesie w wieku 18 lat-dymali by wszytsko co sie
        rusza

dla samego dymanka nie zostawia sie rodziny, partnera i dziecismile i nie stawia
        się na głowie image, i całego światasmile cóż to, już moteli w polsce nie ma? wink)))
        • oxygen100 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 15:42
          wiesz be-emka ale moze una w depresje jaka popadac zaczela z braku jurnego
          ogiera a przeciez wiadomo ze "panna niedopchnieta z rzadka usmiechnieta"tongue_out wiec
          moze z braku goscia w organizmie miotal nia permanentny wkurw czy cos icezko
          bylo nawet jej samej ze soba wytrzymacsmile)
          • be.em Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 16:18
            oxygen100 napisała:

> wiesz be-emka ale moze una w depresje jaka popadac zaczela z braku jurnego
            > ogiera a przeciez wiadomo ze "panna niedopchnieta z rzadka usmiechnieta"tongue_out

taaa....znam, znam te z syndromem niedopchnięciawink)) pół mojego biura np. wink)))

wiec moze z braku goscia w organizmie miotal nia permanentny wkurw czy cos
            icezko bylo nawet jej samej ze soba wytrzymacsmile)

wszystkei odczucia rozumiem i akceptujesmile ale mogła rozkładać nogi od rana do
            wieczora z całym plutonem wojska polskiego np. wink na przepustce he, he..
            codziennie z innymwink a tak wzięła sobie dorosła babka dzieciaka na utrzymanie,
            który oprócz tyłka i oceanu nasienia nic jej nie da, bo i co? smile miłość?
            buahahahahahaha.... wink
            • be_em p.s. 23.02.07, 16:23
              odzyskałam stary nick (o wielki portal gazeta pl. + postmaster) smile) więc czasem
              jestem z kropką a czasem z kreską, ale to ciągle jasmile
            • headonshoulders Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 17:03
              ja tam im wszystkim szczescia i pomyslnosci zycze
              • syriana Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 18:24
                jej mąż, W. Dziki, jest starszy od niej też jakoś tak naście lat
                teraz ma Maseraka młodszego o 16

więc jak dla mnie, wychodzi na zero wink

rozumiem, że mogło ją dopaść jakieś uczucie, co w kiepskiej sytuacji w
                małżeństwie na przykład, skutkowało myśleniem na serio o wspólnej przyszłości

a że trwa to już chyba ze 2 lata, to kto wie, może coś się jeszcze urodzi z tego..

było nie było, Foremniak idzie pod prąd i ciężko jej pewnie tak co dzień się
                pokazywać słysząc szepty za plecami
            • oxygen100 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 18:34
              tja..... no chyba ze ten maz byla cos nie halosmile ale przeciez dupa nie
              szklankasmile a co un jej moze dac?? IMO nic spod jego napletka nie wylatuje
              gwiezdny pyl ze trzeba go zamieniac na nowszy o prawie dwie dekady model. Ale
              ja sie nie znamtongue_out. Swoja droga ciekawe ile to potrwa?smile
              • monia145 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 18:38
                oxygen100 napisała:

Swoja droga ciekawe ile to potrwa?smile

Jesli nie jest to wielka miłość, to pewnie tyle, ile czasu każda ze stron
                będzie czerpała korzyści z tego związku......
          • demonii Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 23:33
            >> permanentny wkurw
            big_grinDDD ło matko !! takie słownictwo? tutaj? nu,nu,nu big_grinDDDD
      • beata985 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 18:49
        babsee napisała:

> babeczki okolo 40 maja tak jak kolesie w wieku 18 lat-dymali by wszytsko co
        sie
        > rusza.

poważnie???surprised
        no to bójta sie chłopy.Zeby mnie tylko baby we wsi nie wywiozły jak Jagnywink
        co do pary zaiskrzyło u nich podczas Tańca, więc już trochę trwa.
        Szczerze mówiąc zwisa mi i powiewa kto z kim i ilewink
      • mala_kobieta3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 07:53
        Przeczytałam wszystkie wypowiedzi, Twoja mnie poruszyła najbardziej.
        Sprowadziłaś wszystko do dymania (oryginalne nazewnictwo)czy tylko przy takiej
        różnicy wieku się dymają? a inni? kochaja? uprawiają seks? są razem? W rodzinie
        mamy parę dymającą się od 24 lat. Ona miała 42 lata i 9 letniego syna, On miał
        26 lat kiedy na siebie wpadli i są już razem 24 lata. Ciocia ma lat 66 , wujek
        obchodził na Trzech Króli swoją "50" i zyczyłabym wszystkim tak udanego,
        ciepłego, pełnego miłosci związku. A Tobie................(zostawie to dla
        siebie)czego tylko sobie życzysz.
    • jo_anna75 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 19:15
      Oj, z panem typu Maserak to co najwyżej jakiś romansik, dlaczego nie?!Zawsze
      jest fajnie poszaleć! Ale żeby od razu świat stawiać na głowie?! Po co mi to?
      Dla kogoa? Za wygodna już chyba jestem na takie jazdy!
    • lola211 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 21:26
      Dowartosciowaly sie panny, co?

Jak same bedziecie ok. 40 - tki to bedziecie mogły tylko pomarzyc o tym, by
      jakikolwwiek 24 -latek potraktowal was inaczej niz stare ciotki.Foremniak
      prezentuje sie o wiele lepiej niz niejedna z was- dwudziestokilkulatek,
      dlatego stac ja na zwiazek z duzo mlodszym partnerem.Maseraka nie znam, Wy
      rowniez, moze chlopina ma problemy z publicznym elokwentnym wypowiadaniem sie,
      a moze tak naprawde to calkiem do rzeczy gosc? Proponuje uwazniej przyjrzec sie
      swoim mezom, niektorzy z nich to dopiero tragedia..Nie dosc, ze durni, to i
      urody im brak.
      • demonii Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 23.02.07, 23:39
        > Jak same bedziecie ok. 40 - tki to bedziecie mogły tylko pomarzyc o tym, by
        > jakikolwwiek 24 -latek potraktowal was inaczej niz stare ciotki.
        Moja Droga, czyzbys wiedziała cos na ten temat??
        Swoja droga, widujesz panią Foremniak na codzień bez makijazu, czy opinie na
        temat jej wygladu czerpiesz jedynie z fotek i tego jak wyglada po telewizyjnej
        charakteryzacji?
        • lola211 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 08:29
          > Moja Droga, czyzbys wiedziała cos na ten temat??
          > Swoja droga, widujesz panią Foremniak na codzień bez makijazu, czy opinie na
          > temat jej wygladu czerpiesz jedynie z fotek i tego jak wyglada po telewizyjnej
          > charakteryzacji

Foremniak ma czterdzieske, jest szczupla(w przeciwienstwie do niejednej utytej
          mamuski przed trzydziestka)i zadbana.Makijaz duzo zdziala, ale ona i bez niego
          wyglada jak trzeba.
          Jak bedziecie mialy 40 lat to zrozumiecie, ze nie jest latwo byc wowczas
          atrakcyjna.Jej sie udaje.

• monia145 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 08:45
            Fakt, Formeniak i bez makijazu wygląda nieźle....ma posiadłość na wsi blisko
            mojej mamy, więc czasami widywałam ją..teraz po rozstaniu z mężem, pewnie
            zniknie z horyzontu. Nikt nie kwestionuje tutaj urody obojga. Ona trzyma sie
            wspaniale, podobnie zreszta jak Kręglicka...jemu też urody nie można odmówić.

Natomiast wypowiada się fatalnie....podczas gali "Najpiękniejsi" prezentowane
            były wypowiedzi nominowanych, m.in. przemawiał Maserak...i był to bełkot, a
            chyba nie chcesz powiedziec, że wzięli go z zaskoczenia? Odpowiedzi na zadawane
            pytania były nagrywane wczesniej i każdy mógł sie przygotować do wypowiedzi.....
            Potrafi sprzedać się wizualnie, to racja...ale daru wymowy nie posiada i to
            ujmuje mu, w moich oczach, sporo...

• lola211 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 08:59
              ale daru wymowy nie posiada i to
              > ujmuje mu, w moich oczach, sporo...

Ok, zgoda.Taki ma facet feler.Cos jak Malaszynski- bozyszcze nalogowych
              serialoogladaczek, ktory duka, baknie cos pod nosem- tylko, ze Maserak o niebo
              sympatyczniejszy jesli chodzi o wizerunek medialny.Mnie osobiscie jako
              mezczyzna sie nie podoba, bo mnie taki poludniowy typ nie pociaga ani troche,
              ale jakos nie przyjdzie mi do glowy napisac, ze jest paskudny.
              Sadze ze ma inne zalety i bynajmniej nie chodzi tylko o fizycznosc- Foremniak
              odpowiada, wiec o co chodzi?
              E-mamy, czesto same tkwiace w jakis chorych ukladach, z bylejakimi gnojkami,
              brzydkie i zapuszczone biora sie za ocenianie zwiazku osob, ktore sa im znane
              powierzchownie z mediow.Przeciez to wrecz smieszne.
              • monia145 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 09:24
                Zgadza się z tym Małaszyńskim- facet jest przystojny, ale .....no
                właśnie..podobnie jak Maserak nie wzbudza entuzjazmu jeśli chodzi o
                elokwencję...aż szkoda faceta było na tej gali...
                Dla mnie osobiście to istotny element odbioru całej osoby.
                Ot, takie zboczenie.
          • demonii Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 09:12
            Jeśli kobieta o siebie dba cały czas, to w wieku 40 lat wyglada atrakcyjnie, w
            wieku 50 lat również smile
            • lola211 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 10:08
              Tylko ze z czasem dbac trzeba coraz intensywniej i w dodatku coraz wiecej to
              kosztuje.Jak ktos nie posiada odpowiedniej ilosci gotowki to niestety, no chyba
              ze ktos wyjatkowo ma super geny.Posypac sie mozna z roku na rok, ile pieknych
              panien z biegiem czasu zbrzydlo niemozebnie, mimo ze na kosmetykach nie
              oszczedzaly.
            • nanuk24 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 20:03
              > Jeśli kobieta o siebie dba cały czas, to w wieku 40 lat wyglada atrakcyjnie, w
              > wieku 50 lat również smile

No wlasniesmile Z tym ze ja jakos nie widze na ulicach ta zastraszajaca ilosc
              kobiet zbajacych o siebiesmile Jest wrecz przeciwnie.

Prawda jest tez taka, ze o siebie tez trzeba umiec dbacsmile Nie wystarczy umyc
              wlosy i zrobic makijaz.
      • nanuk24 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 20:06
        hahahaha!
        Swietnie to ujelas. Zgadzam sie w 100%

A tak wlasciwie, to co kogo obchodzi kto z kim sypia?
    • aluc uffff... 24.02.07, 00:19
      przynajmniej jedno nazwisko jest mi mniej więcej znane
      • madziaaaa maserak to pustak niesamowity. 24.02.07, 09:00
        wysłowić się nie potrafi, nie potrafi sklecić kilku zdań z sensem. Dziwię się jej.
        Akurat jeszcze do tego to fizycznie nie jest mój typ faceta, ale to już inna
        sprawa. Nie mnie się musi podobać przecież.
    • mala_kobieta3 do babsee szczególnie 24.02.07, 09:30
      Przeczytałam wszystkie wypowiedzi, Twoja mnie poruszyła najbardziej.
      Sprowadziłaś wszystko do dymania (oryginalne nazewnictwo)czy tylko przy takiej
      różnicy wieku się dymają? a inni? kochaja? uprawiają seks? są razem? W rodzinie
      mamy parę dymającą się od 24 lat. Ona miała 42 lata i 9 letniego syna, On miał
      26 lat kiedy na siebie wpadli i są już razem 24 lata. Ciocia ma lat 66 , wujek
      obchodził na Trzech Króli swoją "50" i zyczyłabym wszystkim tak udanego,
      ciepłego, pełnego miłosci związku. A Tobie................(zostawie to dla
      siebie)czego tylko sobie życzysz.
      Pisałam rano, ale wypowiedz jest w srodku i nie wiem czy ją zauwazysz dlatego
      podnoszę jeszcze raz.
      • babsee Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 13:32
        Jako żem bystra,to sie domyślilam ze to do mnie.Dziekuje za życzenia.Cieszę się
        bardzo,ze udało mi sie Cie poruszyć.
        • be_em Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 13:37
          babsee napisała:

> Jako żem bystra,to sie domyślilam ze to do mnie.Dziekuje za życzenia.Cieszę
          się bardzo,ze udało mi sie Cie poruszyć.

babsee zdolna bestyjo i babeczki ruszasz?! wink
        • mala_kobieta3 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 15:54
          Chodzi mi tylko o to, ze poczulam się bardzo zle, ze mozna sprowadzic do
          dymania coś co zasluguje na podziw skoro w mojej rodzinie jest taki "przypadek"
          miłosci o znacznej roznicy wieku na niekorzysc kobiety. Jak facet jest starszy
          o 20 lat to jak to nazwiesz?
          • monia145 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 17:19
            Ostatnio coś dużo sytuacji opisywanych na forum zasługuje na podziw...ktoś w
            krótkim czasie urodzi trójkę dzieci...zasługuje na podziw.....starsza kobieta
            zwiąże się z młodszym?..tez zasługuje na podziw..
            A z jakiego to niby powodu?
            Ich wybór, ich życie.
            Nic tu do podziwiania, ani do zgorszenia nie widzę.
            • ledzeppelin3 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 17:48
              Ale i tak najbradziej na podziw zasługują te, co czekały do śubu na przerwanie
              fragmentu tkanki łącznej między wargami sromowymitongue_out
              • monia145 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 17:53
                Na podziw i medal..może minister Giertych albo Piecha..ewentualnie Sobecka coś
                by zafundowali?smile
                • ledzeppelin3 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 17:55
                  Może Złoty Pas Cnoty na czas gdy małżonek uda się w delegację?
                  • monia145 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 17:59
                    I ostentacyjne, wręczenie Złotego Kluczyka panu mężowi podczas ceremonii w
                    świetle jupiterów...ależ taka akcja miałby medialny wyrazsmile
                    • ledzeppelin3 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 18:04
                      ...koniecznie też pełna dokumentacja fotograficzna stanu Błony przed ślubem i
                      potongue_out
                      • monia145 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 18:12
                        Taki Certyfikat Nieużywalności..poświadczony podpisami w/w prominentówwinkP
          • lola211 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 19:05
            Jak facet jest starszy
            > o 20 lat to jak to nazwiesz?

Taki zwiazek moze zawrzec tylko i wylacznie oblesny dziadyga (bo facet po 40-
            tce dla wielu taki wlasnie jestsmilei żądna jego kasy wyrachowana dupencja;0.
            Taki to stereotyp pokutuje w spoleczenstwie.
          • nanuk24 Re: do babsee szczególnie 24.02.07, 20:14
            Jak facet jest starszy
            > o 20 lat to jak to nazwiesz?

Heh, w takim wypadku nalezy mowic, ze jest to slub dla pieniedzy lub dla
            papierow(jesli panienecka za granicom sie bycytongue_out)

tongue_outP
          • agastrusia Re: do babsee szczególnie 25.02.07, 20:28
            tylko skąd wiesz, że pani Foremniak chodzi o głębsze uczucie może właśnie jej
            chodzi tylko i wyłącznie o sex (dymanko) czy z takich pobudek ludzie ze sobą nie
            bywają?
    • nanuk24 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 24.02.07, 20:25
      A ja mam w glebokim powazaniu kto z kim sypia. Czy sasiad/vip/kuzynka sypia z
      starszym czy mlodszym, chudym czy grubym, czarnym czy bialym, czy ma kochanka,
      czy meza.
      Jakos ploty mi szczescia i pieniedzy nie daja, wiec nie marnuje energii.

Osobiscie, starsi mezczyzni mi sie podobaja, mimo ze mam meza - rowiesnika. Nie
      mialabym problemu zwiazac sie ze starszym nawet i cwierc wieku. Mysle tez, ze
      nie mialabym problemu ze zwiazaniem sie z mlodszym - z milosci jak i dla samego
      seksu - gdyby zaczeli mi sie podobacbig_grin Na razie, jak pisalam wyzej - lubuje sie
      w starszychbig_grin
    • mala_kobieta3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 09:28
      Moze dzisiaj zakoncze ten temat, bardzo podoba mi sie ta wypowiedz " A ja mam w
      glebokim powazaniu kto z kim sypia. Czy sasiad/vip/kuzynka sypia z
      starszym czy mlodszym, chudym czy grubym, czarnym czy bialym, czy ma kochanka,
      czy meza" Chodzilo mi tylko o to że nie mozna nazywac "dymaniem "(babsee)
      zwiazku ktory akurat jest inny niz "normalny" Bo mnie osobiści bardzo dotknelo,
      bo sa ludzie bardzo szczesliwi mimo roznicy wieku na niekorzysc kobiety. Szkoda
      ze mezszczysni nie wypowiedzieli sie tutaj co tym sadzą. A zreszta jedni sie
      dymaja, drudzy bzykaja, jeszcze niektorzy sie pier..............a inni
      uprawiaja seks lub kochaja. Wolałabym byc szczesliwa w zwiazku z dymaniem niz
      zfrustrowana z kochaniem.
      • babsee Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 10:59
        Normalnie sie przejęłam więc powiem Ci skad taki "przebrzydły"wniosek.Otoz w
        zeszlym roku ukazla sie wywiad z Foremniak, w jakims tabloidzie(Viva lub Gala)I
        pani Formeniak,nie ukrywala ze fascynuje ja cialo tancerza.nie mowila o
        porozumieniu dusz ani o intelektualnym zrozumieniu tylko o absolutnej
        fascynasji cialem.O tym że nie jest w stanie mysleć co ma zrobic ze soba.
        Stad moje jakze wulgarne wnioski.
        I nie wiem tez,dlaczego tak bardzo oburza cie slowo "dymanie"?co w nim zlego?
        I ja z cala świadomoscia uwazam ze zdecydowana częśc związków "innych niż
        normalne"-(to twoja wypowiedz)to związki nastawione na konsumpcje ciala nazwana
        przeze mnie obecsosowo "dymaniem"
        • ledzeppelin3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 13:29
          Dymanie to takie wulgarne, takie brzydkie słowo! Ono odziera kobiete z
          godności. A Godność to najlepsze, co ma kobieta, i co może swojemu mężczyźnie
          ofiarować.
          • oxygen100 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 20:18
            i cnotatongue_out
        • mala_kobieta3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 16:04
          Witam, cyt" nie wiem tez,dlaczego tak bardzo oburza cie slowo "dymanie"?co w
          nim zlego?" odpowiedź brzmi następująca - w mojej rodzinie co wczesniej
          opisalam "nie dymaja sie" patrzac sie na nich wiem, ze poprostu bardzo sie
          kochaja przez te 24 lata bycia razem i chciałabym zeby, zresztą pisanie i
          odpowiadanie na ten temat jest juz dla mnie wystarczajac niesmaczne. I niech
          Cie babsee Twoj partner dobrze "wydyma"
          • babsee Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 20:00
            Po raz kolejny dziekuje za zyczenia.Przekaże instrukcje mężowi.
            ps,Polecam takze nauke czytania ze zrozumieniem.Przerabia sie wprawdzie w
            piatej klasie szkoły podstawowej ale byc moze mialas wtedy wolne.
            • malila Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 20:42
              babsee napisała:

> Po raz kolejny dziekuje za zyczenia.Przekaże instrukcje mężowi.
              > ps,Polecam takze nauke czytania ze zrozumieniem.Przerabia sie wprawdzie w
              > piatej klasie szkoły podstawowej ale byc moze mialas wtedy wolne.

Nieprawda. Już od pierwszej klasy tego uczą.
          • oxygen100 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 26.02.07, 11:54
            kochaja, rżną czy dymaja co za roznica. Przeciez i tak wszytsko sporwadza sie
            do ejakulacji w koncowej fazie tegoz odrazajacego aktu hehe.
    • alfama_1 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 11:54
      Podpisuję się pod Tymem (cytuję z pamięci) "nie interesuje mnie kto z kim
      sypia, ważne, żeby się dobrze wyspał".
      • mala_kobieta3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 21:24
        Czytac ze zrozumieniem potrafie, ale Ty nie rozumiesz o co mi chodzi. Ty
        nazywajac "dymaniem" obrazasz ludzi , ktorzy sa w takim zwiazku. Ale
        widocznie masz z tym problem i jestes nie dodymana))))))
        • monia145 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 21:27
          Ale coś Ty się tak uczepiła tego dymania?
          Może spytaj ciocię i wujka, czy ich to obraża, zamiast bycia ich tubą na
          forum...domyslam się, że samozwańcza tubą....napisz lepiej, że Ciebie
          słowo "dymanie" obraża, co?
          • mala_kobieta3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 22:04
            Tak, własnie mnie obraża i nie tylko mnie, dz za podpowiedż - wydymana ma byc
            taka jedna raz a dobrze
        • ojejkuniu Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 21:43
          mówi się nie WYdymana, a nie dodymanatongue_out
          • kawka74 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 25.02.07, 22:00
            w ogóle się nie mówi ;p
    • babsee Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 26.02.07, 08:09
      Najwyraźniej jednak Ty masz Maleńka jakis problem.Wyluzuj sie troszke.
      • marzeka1 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 26.02.07, 18:33
        O matko! Obejrzałam właśnie program E.Drzyzgi z gwizdami i gwiazdkami "Tańca z ..", występował pan Maserak. Powiem jedno: wszystko jest dobrze do momentu, kiedy nie otworzy ust, wtedy cały czar pryska i nawet najlepsze ciało jest mało nęcące, pustak i tyle.Warto dla takiego chłopczyka rzowalać własną rodzinę i dzieci?
        • ledzeppelin3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 26.02.07, 19:29
          wszystko jest dobrze do momentu, kie
          > dy nie otworzy ust, wtedy cały czar pryska
          Może się umawiają, że w czasie spółkowania on się nie odzywa...
        • kawka74 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 26.02.07, 19:33
          e tam
          czy on jest od tego, żeby wygłaszać głębokie i błyskotliwe uwagi?
          ładną dupkę ma i tyle
      • mala_kobieta3 Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 04.03.07, 20:03
        Jestem wyluzowaną maleńką, a Ty sfrustrowaną tyką.
    • bea.bea Re: Foremniak- Maserak parą? :))) 26.02.07, 18:51
      a w zasadzie co to ma za znaczenie, czy beda rok...dwa, czy dwadzieścia...w
      końcu nawet w piosenkach śpiewają....że w zyziu wazne sa tylko chwile...

i żałuje sie tego czego sie nie zrobiło...daj im boże szczęscie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka