sarenka46 22.03.07, 15:03 a ja chyba jestem jakaś"inna" szukam pracy juz pod rokuopiekowalam sie dorywczo dziecmi, jak jest praca to np..roznoszenie ulotek a wiadomo ,ze z tego nie da sie wyzyc.. kochane dajcie rade jak znalesc prace dziekuje z gory Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net79 Re: pech? 22.03.07, 15:11 Trudno radzić, zalezy od ambicji i Tego czego oczekujesz i czego się boisz, jesli szukasz konkretnej pracy, nie jest łatwo, jesli tylko ograniczysz wymagania do - nie rybny - nie mięsny - nie na ulicy Będzie łatwiej. Znam mnóstwo osób szukających po pół roku - rok konkretnej pracy tzn. przytnajmiej w swojej dziedzinie, niektóre już powyjeżdżały zagranicę, bo złudzenia sie skończyły. Niektórym sie udało, kwestia podejścia no i tego gdzie mieszkasz. Ja nigdy nie byłam bez pracy dłużej niż dwa miechy, ale nie miałam wielkich wymagań, teraz będzie trudniej, raz, że długa przerwa, dwa, że wymagania się pojawiły.... Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka46 Re: pech? 22.03.07, 15:20 oj wyjechac chce,ale niestety...narazie jest to nie mozliwe. nie szukam nie wiadomo jakiej pracy jestem z katowic.Praca i jest ale np.mialam prace w firmie farmaceutycznej gdzie po 2 miesiacach robia papa,i przyjmuja innych.. pozdrofka! Odpowiedz Link Zgłoś