veevaa 24.03.07, 12:48 Dziewczyny, nie wiem, czy powinnam wam napisac - trafil wam sie straszny troll na forum. Nie wskaze go palcem, ale nietrudno sie domyslic, o kogo chodzi. Podczytuje was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_mi81 Re: Czy powinnam? 24.03.07, 15:33 jak powiedziałaś a powiedz b....oczywiście jesli jesteś pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Czy powinnam? 24.03.07, 20:00 veevaa jak ja sie ciesze ze tu wpadlas tylko teraz wystaraj sie i zasluz na bycie tutaj a nie jakies rozterki ;P no i przedstaw sie intensywniej, bo chyba tylko ja czytam tu Twojego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Czy powinnam? 24.03.07, 20:36 Hej, hej Wpadlam, ale nie do konca. Na razie nie ma co sie przedstawiac, chyba, bo nie ma dziecka na razie. Moze mi sie wydaje po prostu, dlatego na razie nic nie powiem, zobacze, jak sie to rozwija... (sory za zamęt zatem) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_kredka Re: Czy powinnam? 25.03.07, 12:09 Jeśli kogoś podejrzewasz to napisz kogoJeśli piszesz że po co sielas zamęt no to nie trzeba byłóo zaczynać...Napisz kogo podejrzewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Czy powinnam? 25.03.07, 16:09 spokojnie, spokojnie, poczekamy tutaj na Ciebie- przyjdzie i twoj czas Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi81 Re: Czy powinnam? 26.03.07, 14:59 Ja sie juz trochę domyslam kogo masz czy miałaś na mysli...czas pokaże czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
apanda To oczywiste 28.03.07, 01:21 Trafiłam tu przypadkiem, ale forum jest dość miłe, więc czasami tu wracam. Troll aż się rzuca w oczy - niejaka rozowa_kredka w jednym poście twierdzi, że ma na imię Victoria, a w drugim, że Veronica. I chyba w tym przypadku nie można powiedzieć, że się po prostu pomyliła - myślę, że swoje imię każdy zna aż za dobrze. O innych nieścisłościach nie wspomnę. Aż dziw, że tylko jedna osoba i to - tak jak ja - spoza forum zwróciła na to uwagę. Poza tym gorączkowe pytania rozowej_kredki w tym wątku nie pozostawiają już żadnych wątpliwości. Pozdrawiam wszystkie przesympatyczne młode mamy. Zdradzę, że moimi faworytkami są martina i sssacz Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: To oczywiste 28.03.07, 09:19 troll raczej cos psuje i maci na forum, rozowa_kredka nie jest grozna panuje nad wszystkim obserwuje i wydaje mi sie ze mam za malo dowodow zeby tk sadzic. bardzo mi milo Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi81 Re: To oczywiste 28.03.07, 09:26 Troll moze niegrozny, ale nikt nie lubi jak sie go w balonika robi Na trolla nigdy dowodów w 100% nie ma, dopóki sam sie nie przyzna albo sam nagle z forum nie zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_kredka Re: To oczywiste 28.03.07, 17:47 Tylko winny i głupi sie tłumaczy wiec tłumaczyć sie nie bedę... No cóż...Jeśli ktoś uważa że jestem trollem no to niech sobie myśli co chce... Mam inne problemy na głowie niż przejmowanie się tym co kto o mnie na forum myśli... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: To oczywiste 30.03.07, 21:27 Apando, sssacz to ja. Wróciłam do starego nicka. Uznałam w końcu że sssacz jako nick jest co najmniej dziwny i może nieładnie się kojarzyć. Pozdrawiam ciepło. P.S. Martinę ja też uwielbiam). I aniutkę z którą chodziłyśmy do jednego liceum ale do różnych klas i dziewczynkę bez zapałek i kozę i inne dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_kredka Re: Czy powinnam? 28.03.07, 17:49 Aha a co do imienia to:Wiktoria Weronika czyli"Viktoria i Veronika"a to że używam 2 imion...wg mnie o niczym nie świadczy ale to naprawdę wasz problemJa sie takimi błahnostkami nie przejmuję) Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Czy powinnam? 28.03.07, 23:56 jak nie jestes trollem to tym lepiej- i nie powinnas sie przejmowac. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś