katarinahanc 26.03.07, 19:49 Ciekawi mnie jaki styl preferujecie? Czy macie swój i tylko swój styl czy idziecie zgodnie z modą żeby dziwnie nie patrzono na was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: Styl - nasz styl 26.03.07, 19:54 Hmmm ... raczej nie jestem stylowa Moda mnie mocno nie interesuje, acz czasami coś z niej uszczknę. No i z forum dowiedziałam się, ze jest coś w czym jestem mocno passe - dobieram torebki do butów Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: ja też z tymi torebkami... n/t 26.03.07, 21:51 też tak mam ale sie nie przejmuje. to moje zboczenie torebka musi do butów pasować i juz. pass to 2 lata temu były getry, nie jak one się nazywają??? legginsy??? pełno ich w katalogach. błeee i spódniczki bombki. MIAŁAM TAKĄ CHYBA ZE 20 LAT TEMU. Potem były mocno pass a teraz co??? znowu wróciły . hicior. Odpowiedz Link Zgłoś
kayah73 Re: Styl - nasz styl 26.03.07, 20:03 Nie wiem czy "stylem" mozna nazwac upor co do tego, zeby mi zawsze bylo w ubraniu wygodnie. A jest mi niewygodnie: w butach na wysokim obcasie, w rajstopach (okropnosc!), z torebkami ktore maja krotki pasek (jesli nie moge jej przewiesic przez ramie na ukos - odpada), z paletajaca sie bizuteria (jedyne co zakladam czasami to jakis drewniany naszyjnik), nie znosze pomadki do ust i lakieru do wlosow, bardzo nieswoja sie czuje z kolorowym lakierem na paznokciach u rak. Nie znosze jak jest mi zimno, wiec w zimie fryz przegrywa z czapka, kuszacy dekolt z szalikiem, itd. Jednoczesnie jakostam sie staram bardzo nie wyrozniac, zadnych wielkich dziwactw i przestarzalosci, ale nie wpadam tez w panike jak sie moda nagle zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_asia Re: Styl - nasz styl 26.03.07, 20:16 O kurczę, napisałaś moje ubraniowe credo! Najgorsze, że im jestem starsza, tym bardziej młodzieżowo się ubieram, bo strasznie mi niewygodnie w tzw. ciuchach kobiety eleganckiej. Wszystkie obcasy, rajstopy, stringi i jedwabie odpadaja w przedbiegach. Uwzględniam głębokie dekolty ( bo lubie eksponować to co mam ładnego)i jedwabne majtki (żeby poczuć się seksownie). Reszta sportowo- luzacka, bardzo nierzucająca się w oczy (kolorystycznie zazwyczaj tez). Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Styl - nasz styl 26.03.07, 20:27 Kayah, ja mam podobnie. Z tym, ze moim skrytym marzeniem jest wygladac kobieco i co jakis czas porywam sie z motyka na slonce, wkladam obcasy, ale juz za rogiem gorzko tego zaluje. Czuje sie nieswojo, niewygodnie i wydaje mi sie, ze wszyscy wybaluszaja oczy. Pomalowane paznokcie b. rzadko. Choc czasem chcialabym byc wiotka, erotyczna, kobieca, z pieknymi zadbanymi paznokciami, ladna torebeczka. Niestety nie moge sie przelamac. Paznokcie uniemozliwiaja napisanie smsa, torebka placze sie gdzies pod pacha i wtedy wszystko we mnie teskni do mojego plecaka i wygodnych ciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Styl - nasz styl 26.03.07, 21:41 nie wiem czy mam jeden styl bo ubieram sie w zaleznosci od nastroju. Mode lubie ale nie jestem zaslepiona. Rozsadnie wybieram cos dla siebie. Na pewno zawsze sie maluje bo to mi poprawia nastroj. Nawet jak nigdzie nie wychodze. Czy to stylowe? Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: Styl - nasz styl 26.03.07, 23:43 staram się jak mogę hehehe wiem, że mam zarąbistą fryzurę, bo mi lolinka powiedziała! lolinko, prawda, że mam? Odpowiedz Link Zgłoś
ib_13 Re: Styl - nasz styl 27.03.07, 08:27 Biorę z mody to w czym dobrze wyglądam i dobrze się czuję. Styl ponadczasowy. Ostatnio najlepiej dzinsy, różnej długości, czernie, brązy, khaki, czerwony taki mocny. Nie założę nigdy modnej w tej chwili żółci, bo będę wyglądać jak koszmarek. Nie noszę obcasów, bo bardzo bolą mnie w nich plecy. To poniekąd skutkuje tym, że nie noszę spódnic. Mam tylko 3, 1 dzinsowa i dwie letnie. Nigdy nie wyjdę z domu w legginsach, wspomnianych wcześniej bombkowych spódnicach i różnych, modnych teraz dziwolągach. Nie noszę szerokiego pasa, bo wyglądam wtedy jak kluska. Uwielbiam spore dekolty, bo ten akurat mam ładny. Podobają mi się drobne groszki. Robiłam 3 podejścia, żeby kupić kropkowaną bluzkę. I co? Nic, nie kupiłam, bo one podobają mi się tylko na kimś. Mój styl jest dość spokojny. Za to płynę w dodatkach. Kolczyki- wielkie koła, wisiory bajeranckie, no ale nigdy razem , buty zawsze na czasie, no i torby.... tutaj mam w czym wybierać. Ostatni nabytek, wieeeeelka, w kolorze średnio gorzkiej czekolady, piękna torba. Droga. No i co. I jeszcze jedno, w tym sezonie nie dobiera się torby do butów. Bardziej musi pasować do paska, do apaszki niż do bucików. Taaaaak, torby to coś co kocham bardzo. I buty, duuuuużo butów Paznokcie zrobione zawsze (mam żele, ale żadne strasznie zdobione), włosy bez odrostów, mam blond średniej długości. Ładny makijaż, coś co pasuje do chwili - zawsze. Po prostu tak lubię. Lubię być dobrze ubrana, co nie znaczy, że drogo i w pogoni za modą. Lubię ubrać się spokojnie i dodać sobie "smaczku" akcesoriami Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Styl - nasz styl 27.03.07, 08:56 Mój styl ma dwa oblicza do pracy i po pracy. W pracy garnitur w różnych wersjach, dodatki symboliczne -dobry zegarek, obrączka czyli prawie jak u faceta,delikatny makijaż, wygodne buty na obcasie, czasem szpilki. Po pracy luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Styl - nasz styl 27.03.07, 19:26 Na codzień strój wygodny do biegania za najmłodszym,ale musi to być bawełna albo len ,głównie len spodnie ,koszulo-bluzki,spódnice.Wszystko w kolorach jesieni ,bluzki - przewaga białych jak się okazało.Nie wyobrażam sobie życia bez plecaka skórzanego i kurtki jeansowej z kieszeniami niezbędnikiem: komórka,dokumenty wozu,klucze,piloty,karty,kasa.Szukam obecnie lnianego odpowiednika takiej kurtki.Muszę mieć wolne ręce przy dziecku. Oczywiście kiedy nie musze go nieustannie łapać i pilotować potrafię używać szpilek i smaczków stroju bardziej sexy i wieczorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: Styl - nasz styl 28.03.07, 14:12 Lubię styl klasyczny, dobrze czuję się w spódnicach i obcasach. Uwielbiam torebki i buty, a także wszelkiego rodzaju bizuterię. Znam trendy,ale wybieram to, co mi się podoba i to, co do mnie pasuje. Raczej czuję się zadbana, a to ważniejsze niż ślepa pogoń za modą. Choć ostatnio dałam się sobie skusić na złote balerinki i torebkę Są takie zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś