kasiuchna Re: 1xSN, nt 29.04.07, 22:54 Oczywiscie silami natury. Juz na drugi dzien siedzialm na koleczku dmuchanym i karmilam mala. Bardzo szybko wrocilam do formy. Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 Re: na szczescie cc!!! 29.04.07, 23:13 mialam ze wskazan lekarskich ale wcale nie zazdroszcze tym ktore rodzily naturalnie. gdy czekalam juz na sali porodowej na anestezjologa 2 kobiety rodzily w tym czasie obok! co ja sie nasluchalam krzykow i jekow!!! a ja spokojnie zartowalam sobie z lekarzem... a to ze po 10 godzinach gdy trzeba bylo wstac myslalam ze juz nigdy sie z lozka nie podniose to pryszcz w [porownaniu z nacietym i piekacym kroczem itp. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_0609 Re: na szczescie cc!!! 30.04.07, 11:09 mialam ze wskazan lekarskich ale wcale nie zazdroszcze tym ktore rodzily natura > lnie. gdy czekalam juz na sali porodowej na anestezjologa 2 kobiety rodzily w t > ym czasie obok! co ja sie nasluchalam krzykow i jekow!!! a ja spokojnie zartowa > lam sobie z lekarzem... > a to ze po 10 godzinach gdy trzeba bylo wstac myslalam ze juz nigdy sie z lozka > nie podniose to pryszcz w [porownaniu z nacietym i piekacym kroczem itp. pozdr > awiam!!! a co ja się napatrzyłam na stękające przy każdej próbie podniesienia się z łóżka "cesarki"...Krocze wcale nie musi zostać podczas porodu nacięte Odpowiedz Link Zgłoś