malgra 03.05.07, 09:44 z czego? z kwiatów,które stały przed domem.Wychodzę rano je podlać a tam haki tylko zostały.No, k....., kto się połasił na kwiaty za 3euro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olamka1 Mieszkasz w Polsce? 03.05.07, 09:47 Bo jeśli poza granicami to aż wierzyć się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Mieszkasz w Polsce? 03.05.07, 09:51 nie, w spokojnym miasteczku we Francji i dlatego jest to dla mnie taki szok. Odpowiedz Link Zgłoś
olamka1 Więc faktycznie SZOK 03.05.07, 10:17 Wiesz co może idź do lokalnej gazetki i opowiedz o tym. Opiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: Więc faktycznie SZOK 03.05.07, 10:30 bez przesady nie tylko w polsce kradna Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: hehe 03.05.07, 10:34 niestety lokalna gazetka to teraz tylko o wyborach pisze Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: zostałam okradziona 03.05.07, 10:21 Też nie pojmuję...no bo te haki pewnie więcej warte były;PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: zostałam okradziona 03.05.07, 14:15 Dlaczego tylko w Polsce mieliby kraśćJa tam mam przed domem kwiaty,lampy solarne i inne różności i nikt mnie nie okradł(a brama czasem cały dzień otwarta i nikogo z nas nie ma w domu). Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: zostałam okradziona 03.05.07, 16:49 Jak Segolene wygra wybory,to nie tylko to Ci ukradna.Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: zostałam okradziona 04.05.07, 08:57 Nie wiem, czy to smieszne, czy straszne, ale mnie dzis (chyba) ukradli ... nalepke z rokiem waznosci rejestracji samochodu z tablicy rejestracyjnej. I wyglada jakby rejestracja byla wazna do marca tego roku. Ze swiadomoscia, ze nie mam tej glupiej nalepki wracalam do domu i OCZYWISCIE musial sie pojawic na swiatlach tuz za mna samochod policyjny. Na szczescie albo nie zauwazyli, albo nie chcieli zuwazyc. Bo historia z ukradziona naklejka dla mnie samej brzmi malo prawdopodobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: zostałam okradziona 04.05.07, 08:59 Niw tylko w Polsce kradna...wczoraj w Danii rodzicom mojej kumpeli szyby w aucie wybili...mi w Holandii ukradli portfel... kradna na potege...a, ze niestety czesto to Polacy przyjechali na goscinne wystepy to juz insza inszosc... Odpowiedz Link Zgłoś