omamamia1 17.05.07, 20:22 Taki temat rzuciła do mnie moja koleżanka (chodzi o osoby publiczne).U mnie odpowiedź była prosta-Morten Harket(a-ha)i Keanu Reeves.Tak sobie pofantazjowałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigra8 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:26 O mamy podobny gust. Z polskich aktorów podoba mi się jeszcze Żebrowski, ma taki erotyczny głos) Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:30 Jeszcze Nicholas Cage przyszedł mi do głowy - cholera to już czterech chyba puszczalska jestem)). A jeszcze 4 naraz...o fantazja mi się włącza, he,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 09:21 tigra8 napisała: > Jeszcze Nicholas Cage przyszedł mi do głowy - cholera to już czterech chyba > puszczalska jestem)). A jeszcze 4 naraz...o fantazja mi się włącza, > he,he,he... tego ostatniego zostaw mnie Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:33 z jednym takim ale z powodu wrodzonej wstydliwości skończyło się niestety(lub stety) na uczuciu platonicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:34 Ale z kimś znanym? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:44 mi znanym ale ogólnie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 13:08 Christiano ronaldo! mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:41 z każdym impotentem. dziś po raz pierwszy od lat poczułam takie nateżenie zmęczenia, że ledwo człapałam po chałupce. dziś znów mam plany na bóg wie jakie wczesne pójście spać, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:46 kiedyś dawno temu www.youtube.com/watch?v=VY_dpw2htUE Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:54 Z nikim znanym! Strasznie przechodzony towar Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 20:56 Oj to wyobraź sobie, że byłby tylko Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 21:00 znani AZ TAK mnie nie pociagaja..nie wiem...dziwny mam jakis gust. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 21:05 no mnie też. No ale gdybym musiała wybierać to ja wiem? Moze z Marlin Monroe?:ppp Może bym się czegoś nauczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 21:37 z Nicole Scherzinger z Pussycat Dolls Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.porzeczka Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 21:40 Tylko z moim M... Jak dla mnie cala reszta swiata to kobiety, lub kobiety z fiutkami. ) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 21:43 Z Korzeniowskim, ale w masceDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 22:06 No to u mnie gorzej... Wpadl mi w oko meza kumpel, na zlosc ostatnio czesto nas odwiedza Sobie pofantazjuj, tyle mojego... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mk Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 17.05.07, 22:17 z mężem,ale on nieznany nikomu,tylko mnie i dobrze a z znanych to chyba z nikim,musiałabym pomyśleć może cosik by się znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: aaaa, i z moim lekarzem też :-D n/t 17.05.07, 22:47 Cholercia A ja głupia lecze dzieci u babCzas na zmiany ale tak "bajdełej" to od przedwczoraj (patrz TVP1 "ANGIELSKI PACJENT") to nie wyrzuciłabym z łózka Hrabiego László Almásy (Ralph Fiennes) ---------------------------- mama Idy(9.10.2001)i Jasia(28.06.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
kama3570 Re: aaaa, i z moim lekarzem też :-D n/t 17.05.07, 22:52 www.vnn.vn/vnn3/fashion/nguoimau/mark_vanderloo/gallery1.htm Mark Vanderloo,mniammm Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: aaaa, i z moim lekarzem też :-D n/t 17.05.07, 23:05 Z Pawłem Wilczakiem Odpowiedz Link Zgłoś
lollypop Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 04:44 Z bracmi Golec, oboma naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 07:18 No lubię paru aktorów, ale żeby zaraz do łóżka... ?! To chyba tylko Fiennes . Ale tak szczerze pierwszą osobą, która mi przyszła do głowy jako apetyczna była Liszowska ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: i ja z meżem,swoim ofkors 18.05.07, 11:53 ....z podobnych powodów co be_em Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 09:03 z moim ginekologiem i majstrem na budowie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 z tym ginekologiem to pojechałas :-)))) 18.05.07, 10:03 ja bzyknełam bym Bandziorasa ale tego z "desperados"no seks ma w sobie ten gosc jak dla mnie.lubie te scenki z Salma Hajek.ona piekna on taki dziki i ten ich seks taki wrrrrrrrmysle ze z dwa dni bym z wyrka czy tam z czego innego z nim bym niewychodziła ps.mezu ja tylko tak wiesz to takie żarty forumowe są))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: z tym ginekologiem to pojechałas :-)))) 18.05.07, 10:41 joanna266 napisała: > ja bzyknełam bym Bandziorasa ale tego z "desperados"no seks ma w sobie ten gosc > > jak dla mnie.lubie te scenki z Salma Hajek.ona piekna on taki dziki i ten ich > seks taki wrrrrrrrmysle ze z dwa dni bym z wyrka czy tam z czego innego z > nim bym niewychodziła ps.mezu ja tylko tak wiesz to takie żarty forumowe > są))) A za mną zawsze "chodzi" scena z "Nigdy nie rozmawiaj z nieznajomum", kiedy Banderas zaczepia Rebece de Mornay na kratach. Baaaardzo sexy jest w tej scenie, chociaż facet nie w moim typie, podoba mi się ta jego dzikość. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 gabrysia:-) 18.05.07, 11:04 wiem o jaki film i o ktora scenke ci chodzi.potwierdzam Bandzioro tam tez jest fajnym zwierzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 a tak na marginesie;-) 18.05.07, 11:05 to ja z Antoniem to juz kilkakrotnie ten tegesbyło supcio szkoda ze to tylko sny ale za to jakie realistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: a tak na marginesie;-) 18.05.07, 11:12 Może dobrze, ze tylko sny. W realu pewnie byłoby wielkie rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 m.fiorella 19.05.07, 20:41 Strasznie jestem ciekawa tego gina, wszak my z tej samej wioski Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: m.fiorella 22.05.07, 09:43 dr Sroczyński, przyjmuje w przychodni stoczniowej jak dla mnie niezła dupka, taki młody i sliczny zawsze sie depiluje jak do niego ide... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 10:42 Ze znanych to nie wiem. Niby jest paru ładnych, ale jakoś tak mi się wydają odlegli i niedostępni jakby byli nieprawdziwi, więc podniety nie wzbudzają - jak fikcyjni bohaterowie książek. A ze znanych mnie - z bratem ciotecznym byłej żony mojego męża Najlepsze, że wiem, że i on też by nie był przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 11:03 Leonardo di Caprio, gdyby tak strasznie nie palił. I Angelina Jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 11:27 Media tak bardzo przeklamuja, ze pewnie w wielu przypadkach bym sie rozczarowala. Nie mam pojecia, musialabym najpierw faceta powachac, bo co z tego ze mi sie niby podoba, jak moze mi osobiscie smierdolic.Zmysl wechu odgrywa u mnie bardzo istotna role. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 12:02 z George Clooney, tak bym szalała, że musiałby mnie zabrać na ostry dyżur, he... Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 18:50 ja tez, ja tez D Odpowiedz Link Zgłoś
zosiamarysia Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 13:30 z Banderasem, z Delągiem, ... a ostatnio to śnił mi się ( fajnie się śnił) kolega z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 13:51 Z każdym , męża od 1,5 miesiąca nie ma . TYlko jeden warunek - musi wyglądać jak Johny Depp. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.kubek Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 14:30 Paweł Małaszyński...........mmmmmmmmmmmmmm.............. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli_i_tomka Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 14:48 Z tych znanych to Bruce Willis... Ale ostatnio, z powodów zupełnie dla mnie nie zozumiałych, "chodzi" za mną kolega z liceum. Fakt przystojna bestia była Ech ale to prawie 15 lat temu było... ciekawe jak teraz wygląda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 14:52 Z Szymonem Bobrowskim............ Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 15:05 Z Mariuszkiem tzn. Czerkawskim, bo ja mam cholerną słabosc do hokeistów ach!! Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 15:09 ale się rozmarzyłam... jednak Ralph Fiennes, ma to coś Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 15:16 Odkad temat sobie wisi to sie zastanawiam Z malenczukiem bym poszla chyba. i z aktorem, ktory gra Snape'a w harrym. Z Denzelem Washingtonem tez bym chyba poszla do lozka ( a na kolacje to z pewnoscia). Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 15:24 ja nie napiszę ostatnio jak napisałam to mąż się obraził ps.cześć kochanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 15:39 lenka30a napisała: > ja nie napiszę > ostatnio jak napisałam to mąż się obraził > > ps.cześć kochanie!!! hehe,a to dobre mój za nic nie chce zaglądać do forum więc mogę poszaleć ale dziś poruszyłam ten temat przy śniadaniu. fajnie jest jak można o takich rzeczach rozmawiać z własnym ukochanym Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 18.05.07, 15:46 wieczna-gosia napisała: > Z malenczukiem bym poszla chyba. Gosiu Miałam kiedyś watpliwą przyjemność rozmawiać z Maleńczukiem i wiesz co? Do seksu to on się słabo nadaje, głównie z powodu woni jaką rozsiewa- konglomeratu strawionego alkoholu, potu i brudu. Można z gościem pogadać, ale seks...bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 19.05.07, 20:46 Hexi,ja tez go znam!To jest tak fatalny gosciu,ze ...Wlasciwie slow mi brakuje.Chcialam napisac,ile to musialby mi ktos dac za numerek z nim,ale juz raczej wole zyc w cnocie do konca swych dni!To obrzydliwy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 20.05.07, 11:52 no widzisz on intelektualnie jest całkiem sprawny Ale w łóżku??? No w masce Pgaz musiałabym do rzeczy przystąpić)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 22.05.07, 22:19 > no widzisz on intelektualnie jest całkiem sprawny no co ja poradze ze w mezczyznie najbardziej kreci mnie intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka Re: Z kim poszłabyś chętnie do łóżka ? 22.05.07, 22:34 Oczywiście Wentworth Miller, czyli cudowny Michael Scofield z Prison Break'a mniam )) Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: wieczna,to Alan Rickman,ten Snipe 19.05.07, 19:12 Moj maż wie,ze się zapisuję do Hogvartu na very intymne korepetycje z ELIKSIRÓW do Snapa.......... A widziałaś go w teledysku Texasu (na tej stacji benzynowej)??????? mniammmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś