Dodaj do ulubionych

czy wiadomo cos o porwanej Madeline

30.05.07, 13:19
wiecie cos
Obserwuj wątek
    • rita75 Re: czy wiadomo cos o porwanej Madeline 30.05.07, 13:52
      nic
    • haga78 Re: czy wiadomo cos o porwanej Madeline 30.05.07, 13:52
      Tez mysle o tej malej dziewczynce.W zeszlym tygodniu przeczytalam tylko, ze
      rodzice pojechali Fatimy i modlili sie o jej szczesliwy powrot do domu.
      Tylko tyle sad
      • kraxa ale mogli sie jednak zstanowic jak 30.05.07, 17:19
        Trojke dzieci zostawili samops w niezamknietym na klucz domku co??? Watpie,
        zeby ona sie znalazla, szkoda mi tej malej...
        • kasik787 Re: ale mogli sie jednak zstanowic jak 30.05.07, 18:08
          Nie znalezli malejsad((
          Trzymajmy kciuki,aby zdarzyl sie cud.
          Straszna tragedia.

• bozenka12 Re: ale mogli sie jednak zstanowic jak 30.05.07, 18:48
            a czy przypadkiem nie znalezli cialka? Cos mi sie chyba takiego o uszy obilo,
            ale nie jestem pewna...
            • syla113 Re: ale mogli sie jednak zstanowic jak 30.05.07, 22:46
              ja nie wiem skad to robactwo wylazi , to powoduje ze mnie strach o dziecko
              obezwladnia , czasami po prostu boje sie od niego odejsc na min w sensie
              zostawic go np z babcia , non stop o tym mysle i nakrecam sie a potem boje sie
              s=samospelniajacej sie przepowiedni ktora sciagam takimi myslami , chyba drugi
              raz nie zajde w ciaze .oczywiscie sa to tylko napady ale te napady to
              koszmar ....
              • wieczna-gosia Re: ale mogli sie jednak zstanowic jak 30.05.07, 23:17
                biorac pod uwage fakt ze gros przestepstw tego typu popelniaja sprawcy
                spokrewnieni lub znajomi dziecku- raczej nie zachodzilabym w ciaze szczegolnie z
                wlasnym mezem.
            • syla113 Re: ale mogli sie jednak zstanowic jak 30.05.07, 22:47
              piszac o robactwie mialam na mysli tych pedofilow i innych potworow
              • astarza78p nius... 30.05.07, 23:15
                Dziś rodzice dziewczynkii byli na audiencji u papierza. Szkoda mi tej małej...
                i rodziców też muszą przeżywać koszmar, chociaż przed kamerami tego nie widać.
                • syla113 Re: nius... 30.05.07, 23:28
                  nie wiem wieczna gosiu czy temat nadaje sie do zartow ......
                  i co to znaczy gro??? 8 na 10? a te pozostale dwa?
                  oczywiscie wszystko w granicach rozsadku ale tobie nie zdarza sie taki lek o
                  dziecko ? nigdy? to pozazdroscic
                  • kraxa szkoda, ze panstwo Mc Cann nie mieli tego leku 31.05.07, 14:07
                    Jak zostawili 3 dzieci na noc samych...Tu ewidentnie "okazja uczynila
                    zlodzieja"- zwyrol musial widziec juz wczesniej, jakie maja zwyczaje- ze
                    wieczorami drinkuja w towarzystwie przyjaciol, a dzieci zostaja same...Normalny
                    czlowiek przekuwa swoj lek w troske wlsnie i do glowy by mu nie przyszlo cos
                    takiego- i tkie sa normy zachown u wiekszosci rodzicow na szczescie
                    • maryland1 Re: Madeleine 31.05.07, 16:40
                      Niestety nic nadal nie wiadomo o malej Madeleine. Policja portugalska -wg
                      wypowiedzi brytyjskich detektywów - straciła pierwszą, tzw: "złotą godzinę" po
                      porwaniu małej. Nie zamknęli granicy, nie wstrzymali wylatujących samolotów,
                      nie obstawili przejść granicznych, itd.

Straaasznie mi szkoda tej dziewczynki. Śliczna, maleńka, pełna życia i radości.

Nawet nie chcę myśleć, co przeżywają Ci rodzice. Ojciec małej Madeleine
                      powiedział, ze czują się ogromnie winni, tego, że zostawili dzieci.

Ogromna tragedia.
                      • baby-uk Re: Madeleine 04.07.07, 12:39
                        wciaz nie odnaleziono dziewczynki zostaly zatrzymane 2 osoby podejrzane o
                        porwanie

• baby-uk skradziona fotografia Madeleine zwrocona 02.07.07 04.07.07, 12:47
      Stolen photos of Madeleine are returned
      PHOTOGRAPHS of missing toddler Madeleine McCann that were stolen from her
      father have been returned.

Her father Gerry McCann was targeted by a pickpocket who stole his wallet which
      was filled with photos of his daughter during a trip to London a fortnight ago.

But after he and his wife Kate made an emotional plea, the wallet and
      photographs were sent anonymously to the couple's home in Leicestershire.

A family friend has now returned them to Mr McCann in Portugal, where Madeleine
      went missing on May 3.

The news comes as a Portuguese woman accused of trying to extort the £2.5
      million reward money for Madeleine by offering information about her
      whereabouts was freed from court.

Aurora Vaz, 54, and her Italian boyfriend Danilo Chemello, 61, were arrested at
      their villa near Gibraltar last week.
      • muszka73 Re: skradziona fotografia Madeleine zwrocona 02. 09.08.07, 09:17
        Wczoraj słyszałam,że Madeleine nie żyje od dnia jej zaginięcia.W jej
        pokoju znaleziono krew.Podejrzenia padły na jej rodziców!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka