dorcia72 Re: scenka w hipermakecie 05.06.07, 23:56 no piękna historia nie spodziewałam się P Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: scenka w hipermakecie 05.06.07, 23:59 baaardzo zaskakujące zakończenie )) Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Rewelacja 06.06.07, 08:25 Babcia poszła z duchem czasu....Oj duzo bym mogła (i chciała) sie od tej babci nauczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: scenka w hipermakecie 06.06.07, 09:41 Więcej takich babć potrzeba! Jestem pod wrażeniem tej kobiety. Sama w takiej sytuacji nie odważyłabym się czegoś takiego powiedzieć. Babcia zachowała się dzielnie . Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: scenka w hipermakecie 06.06.07, 10:11 Koza, to urban legend.... Słyszałam ten dowcip juz kilka lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 to może się zdecydujmy 06.06.07, 10:16 babcia w tej historii czy też dowcipie to kawał chamidła. ode mnie otrzymałaby odpowiedź: k...y w pracy a staruchy w prosektorium. niech chamstwo się chamstwem odciska Odpowiedz Link Zgłoś
ara11 Re: to może się zdecydujmy 06.06.07, 11:30 Popieram! Dziecko było niegrzeczne, nie kazdy musi sie zachwycac dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś
1urszula1 Re: to może się zdecydujmy 06.06.07, 12:23 ale ta babcia wlasnie odpowiedziala chamstwem na chamstwo no i co ze kawal stary - aktualny i smieszny jest Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to może się zdecydujmy 06.06.07, 15:40 Nikt nie kazał sie damulce zachwycać dzieckiem, ale nie miała tez żadnych podstaw nazywać dziecka bachorem. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: to może się zdecydujmy 06.06.07, 15:56 Każda matka wie, że dzieci na zakupach z czasem po prostu się nudzą. Z resztą to tylko dziecko. Nie bedzie stało na baczność w kolejce do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: to może się zdecydujmy 06.06.07, 20:23 o własnie to ! Dziecko to dziecko - ma swój świat i swoje zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 kosheen:) 06.06.07, 19:07 W obronie dzidzi, to i starsze kobiety, które częściej nazywane sa na forum "staruchami, wiedzmami, próchnami" itp., zyskuja rangę sojuszniczki w walce z zapewne bezdzietną, młoda kobietą. I te, co tak zapewniają, że one nigdy nie używaja wularyzmów...hm....pewnie nie wypowiedziały się w tym watku, pochwalając chamstwo. Może jeszcze któraś rozbawiona mama wyjasniłaby mi w jaki sposób można porównać słowo "bachor" z wyrazem "ku.."? Nazwać kogoś w ten sposób to błyskotliwość? Dowcip? Odwaga? Wiem, wiem, że to dowcip...ale smiem przypuszczać, że autentyczna sytuacja opisana na forum, spotkałaby sie z podobną reakcjąP Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: nie traktujcie tego zbyt serio bo to jest do 06.06.07, 20:28 śmiechu i nie ma co dorabiac do tego ideologi z babcia stwierdziła gdzie panie odpowiedniej profesji powinny być a jak się ktoś obraża to może się poczuwa Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: nie traktujcie tego zbyt serio bo to jest do 06.06.07, 20:56 mbwj88 napisała: > śmiechu i nie ma co dorabiac do tego ideologi jakos mnie to nie smieszyP > z babcia stwierdziła gdzie panie odpowiedniej profesji powinny być Zaspokuj moja ciekawość- podobnie jak owa babcia określasz zawód innych ludzi po kilkuminutowej obserwacji czyjegoś wyglądu?? a jak się > ktoś obraża to może się poczuwa Poczuwa do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: nie traktujcie tego zbyt serio bo to jest do 07.06.07, 10:21 jakoś mnie to nie smieszyP no to się nie śmiej a co do wyglądu no to powiadają "jak cię widzą tak cię piszą" Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: nie traktujcie tego zbyt serio bo to jest do 07.06.07, 10:43 monia145 napisała: > > > z babcia stwierdziła gdzie panie odpowiedniej profesji powinny być > > > Zaspokuj moja ciekawość- podobnie jak owa babcia określasz zawód innych ludzi > po kilkuminutowej obserwacji czyjegoś wyglądu?? > Jakby nie nazwala dziecka " bachorem" to pewnie tak by sie nie skonczylo, a starsza pani miala racje, dobrze zrobila. > a jak się > > ktoś obraża to może się poczuwa > > Poczuwa do czego? > > > Jak stwierdzila ze to do niej, znaczy ze ma takie zdanie o samej sobie- cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś