Dodaj do ulubionych

pomóżcie!

27.05.11, 15:50
Pisałam jakiś czas temu. Ostatni okres miałam 26kwietnia - robione dwa testy (pozytywne) później beta hcg<1 a okresu nadal nie ma...robiłam przed chwilą test,ale wyszedł negatywnie. Nic już nie rozumiemsad
Aha..dodam,że rano brałam NOSPE bo myślałam,że może mnie rozkurczy i okres się ruszy(może głupie myślenie,ale już wariuje) pomóżciesmile pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karolina.and Re: pomóżcie! 27.05.11, 15:54

Spokojnie...
      To wcale nie znaczy,że jesteś w ciąży,ale i też nie wyklucza w poniedziałek zrób bete raz jeszcze i będziesz miała pewnoiść testy się mylą,ale skoro zrobiłaś dwa może i jesteś w ciąży,tylko beta jeszcze nie wykryła bo było za wcześnie głowa do góry.
      • oliwka-20 Re: pomóżcie! 27.05.11, 16:01
        Poczekam do poniedziałku jak okres nadal się nie pojawi to pójdę na bete...tyle czasu czekałam do tego okresu a tu nadal nicsad tyle wytrzymałam to do poniedziałku dam radękiss
      • q_fla Re: pomóżcie! 27.05.11, 18:40
        Beta się nie myli, raczej test.
        No chyba, że pomylili się w labie.

Do autorki wątku: idź do lekarza, skąd możemy wiedzieć dlaczego ci się @ spóźnia, albo czy jesteś w ciąży.
        • doral2 Re: pomóżcie! 27.05.11, 19:04
          do autorki wątku - nie spamuj na wszystkich forach.
          • oliwka-20 Re: pomóżcie! 27.05.11, 19:24
            Dlaczego spamuje?
            Odpisałam na swój wątek w "Zdrowie" A napisałam tutaj bo myślałam,że odezwą się dziewczyny które odpisały w tamtym wątku...
    • yuppiki Re: pomóżcie! 27.05.11, 22:02
      nie jesteś w ciąży, zwyczajnie spóźnia ci się okres
    • tygrysiatko1 Re: pomóżcie! 28.05.11, 09:21
      Beta raczej się nie myli, testy tak... jak dobrze rozumiem, o ile cykle masz 28 dniowe, okres spóźnia Ci się raptem 5 dni...w tym momencie jedynym wiarygodnym źródłem jest poziom bety we krwi...
      nospa nie wywołuje okresu, bo nie jest on spowodowany surczem czy rozkurczem mięśnia macicy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka