gosia1510 16.06.07, 18:23 Jakie macie plany na wakacje? My pewnie nad morze pojedziemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: Wakacje 16.06.07, 20:11 ja mam plany: dostać sie na studia (niestety przez wyniki z matur rekrutacja odbywa sie w lipcu ) doprowadzic mieszkanie i garaz do porzadku po przeprowadzce wybawic sie za wsze czasy na weselu brata pojechac wreszcie nad morze w drugiej polowie sierpnia jedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: Wakacje 16.06.07, 21:58 my z nastusią jedziemy w pierwszej połowie sierpnia i może jeszcze w lipcu uda nam się na jakiś weekend wyrwać do znajomych do gdyni, a poza tym to będziemy siedzieć w domu i cieszyć się wakacjami także oby do czwartku ( w czwartek ostatni egzamin-zdany czy nie zdany wakacje będą) Odpowiedz Link Zgłoś
oleesiaa Re: Wakacje 17.06.07, 14:56 Hej, jeśli jedziecie na wakacje nad morze do trójmiasta i będziecie chciały jakiegoś przewodnikia, zobaczyć ciekawe miejsca lub poprostu mieć towarzystwo (jeśli jedziecie tylko z maluszkami bądź nie) lub jeśli chcecie poprostu się spotkać to służę pomocą i towarzystwem. Prawie calutkie wakacje spędzamy w rodzinnym mieście więc myślę, że te 2 miesiące znudzą mi się z moim małym po 8h dziennie. (Krzyś ma 4 miesiące więc raczej z nim nie pogadamWięc nie ukrywam że towarzystko także bardzo mi się przyda a przy okazji pomogę lub coś. Pozdrawiamy! Ola i Krzyś! Odpowiedz Link Zgłoś
oleesiaa Re: Wakacje 17.06.07, 15:13 Aha to, że 8 h nie oznacza, że tyle spędzam z nim czasu bo spędzam 24h jak każda matka tylko chodziło mi tu że 8h sama bo moja mama tak pracuje a z dojazdami to 9h. Napisałam dość chaotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Wakacje 18.06.07, 15:28 Ja chyba w góry pojade W góry mam bliżej niż nad morze. Ale tak do końca to jeszcze nie mamy sprecyzwanych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
oleesiaa Re: Wakacje 18.06.07, 20:55 Bardzo chciałabym ale Krzyś jeszcze za mały więc będziemy cieszyć się gościami u nas w domu a także weekendowymi wyjazdami nad jeziora w borach tucholskich i okolice a za rok napewno góry! Odpowiedz Link Zgłoś