16.06.07, 18:23
Jakie macie plany na wakacje?
My pewnie nad morze pojedziemy
Obserwuj wątek
    • martina.15 Re: Wakacje 16.06.07, 20:11
      ja mam plany:
      dostać sie na studia (niestety przez wyniki z matur rekrutacja odbywa sie w
      lipcu uncertain)
      doprowadzic mieszkanie i garaz do porzadku po przeprowadzce
      wybawic sie za wsze czasy na weselu brata
      pojechac wreszcie nad morze smile w drugiej polowie sierpnia jedziemy smile
      • metoda_7 Re: Wakacje 16.06.07, 21:58
        my z nastusią jedziemy w pierwszej połowie sierpnia smile i może jeszcze w lipcu
        uda nam się na jakiś weekend wyrwać do znajomych do gdyni, a poza tym to
        będziemy siedzieć w domu i cieszyć się wakacjami smile także oby do czwartku ( w
        czwartek ostatni egzamin-zdany czy nie zdany wakacje będą)
        • oleesiaa Re: Wakacje 17.06.07, 14:56
          Hej,
          jeśli jedziecie na wakacje nad morze do trójmiasta i będziecie chciały jakiegoś
          przewodnikia, zobaczyć ciekawe miejsca lub poprostu mieć towarzystwo (jeśli
          jedziecie tylko z maluszkami bądź nietongue_out) lub jeśli chcecie poprostu się spotkać
          to służę pomocą i towarzystwem. Prawie calutkie wakacje spędzamy w rodzinnym
          mieście więc myślę, że te 2 miesiące znudzą mi się z moim małym po 8h dziennie.
          (Krzyś ma 4 miesiące więc raczej z nim nie pogadamsmileWięc nie ukrywam że
          towarzystko także bardzo mi się przyda a przy okazji pomogę lub coś.
          Pozdrawiamy!
          Ola i Krzyś!
          • oleesiaa Re: Wakacje 17.06.07, 15:13
            Aha to, że 8 h nie oznacza, że tyle spędzam z nim czasu bo spędzam 24h jak każda
            matka tylko chodziło mi tu że 8h sama bo moja mama tak pracuje a z dojazdami to
            9h. Napisałam dość chaotyczniesmile
    • martina.15 Re: Wakacje 18.06.07, 12:42
      a nikt w gory nie jedzie?
      • anulkas86 Re: Wakacje 18.06.07, 15:28
        Ja chyba w góry pojadesmile W góry mam bliżej niż nad morze. Ale tak do końca to
        jeszcze nie mamy sprecyzwanych planów.
        • oleesiaa Re: Wakacje 18.06.07, 16:38
          Oj w góry bym pojechała...
      • martina.15 to zapraszam w Karkonosze :) 18.06.07, 19:29

• oleesiaa Re: Wakacje 18.06.07, 20:55
      Bardzo chciałabym ale Krzyś jeszcze za mały więc będziemy cieszyć się gościami u
      nas w domu a także weekendowymi wyjazdami nad jeziora w borach tucholskich i
      okolice a za rok napewno góry!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka