twix8 28.06.07, 08:36 My mamy zaledwie 16 stopni jest wiatrzysko i co chwile pada deszcz.Ale wakacje,dzieci mi sie zanudzą.A jak u Was z pogodą.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamakota1 Re: Ale mamy pogodę wakacyjną 28.06.07, 08:39 W Stolicy jeszcze nie pada Ale pewnie zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Ale mamy pogodę wakacyjną 28.06.07, 09:13 szczerze mówiąc już wolę tę opcję niż 45 stopni jak w Rumunii. Mam wrażenie, że już nigdy nie będzie normalnie - lato ( ciepłe a nie ekstremalnie gorące lub lodowate) latem, zima zimą i normalne cztery pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Ale mamy pogodę wakacyjną 28.06.07, 09:54 zakladamy kurtki przeciwdeszczowe i sie nie nudzimy po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Ale mamy pogodę wakacyjną 28.06.07, 10:00 U mnie nie pada, jest przyjemnie rzesko, słonca niet. Mi tam pasuje, bo niedawno wróciłam z wakacji wygrzana i opalona wiec na saunie w domu nie zalezy mi. A poza tym dziwna sprawa. Wczoraj wyszłam z dzieckiem na spacer. Pogoda podobna jak dzisiaj tylko mocniej wiało. Ubralysmy sie ciepło i heja łazikowac. Bylam na 2 placach zabaw i w parku i nie spotkałam zywej duszy. Normalnie szok. Wiosna przy takiej pogodzie wszedzie były tłumy ale latem to juz za zimno, czy jak??? Rozumiem jakby padał deszcz ale u mnie nie padał ???? ! ???? Podejrzewam, ze dzis bedzie podobnie. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś