kropencjaa 23.07.07, 21:23 Jestem w 32 tc i do końca zmuszona jestem kwitnąć w domu, chociaz w sumie i poza - tyle, ze jak najwięcej w pozycji leżącej. Proszę o propozycje ciekawych książek, bo tv jakos tak nie wpływa relaksująco Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellferek Re: książka!!! 23.07.07, 21:50 Na mnie dobrze wplywa Grochola i Irena Matuszkiewicz. Jesli masz sile i ochote na cos zakreconego to polecm Jonathana Carrolla. Milego lezenia (hmm, nie zazdroszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: książka!!! 23.07.07, 21:51 Polecam Żałobę w Krakowie - dała mi do myślenia i właśnie dzisiaj wróciłam z ponownej wędrówki po Krakowie I ponownie doceniłam swoje małżeństwo, pojęłam ulotność i kruchość życia. Dobra książka. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: książka!!! 23.07.07, 21:51 To zależy co lubisz czytac. Ja mogę polecić chociażby Ursulę Le Guin (ostatnio właśnie siedzę w jej książkach. Dobrych, ciekawych książek jest cała masa. Trudno jest polecać tak w ślepo. Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: książka!!! 23.07.07, 22:00 Właśnie zależy co lubisz. Dla mnie absolutnym hitem do którego uwielbiam wracać jest "przeminęło z wiatrem", a aktualnie przerabiam twórczość Sapkowskiego, który także jest fantasyczny. Też polecam Wybierz się do najbliższej biblioteki albo wyślij kogoś i wypożycz kilka książek. Nie ma nic fajniejszego niż buszowanie między półkami i wybieranie ksiązek Odpowiedz Link Zgłoś
isa77 Re: książka!!! 23.07.07, 22:03 Ja polecam Nurowską np. Listy miłości (smutne), ale większość jej książek bardzo lubię. Jeżeli chciałabyś się trochę pośmiać i poczytać o miłości to zdecydowanie cała saga Nepomuckiej-Małżenistwo niedoskonałe, Miłość niedoskonała itd. Saga o toksycznym związku, związkach...Części jest chyba 6 o ile dobrze pamiętam. Dla mnie rewelacja. przyjemnego czytania Odpowiedz Link Zgłoś
sassello Re: książka!!! 23.07.07, 21:57 polecam DOM NA KLIFIE autor Monika Szwaja momi zdaniem w sam raz dla przyszłej mamy, miła i przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: książka!!! 23.07.07, 22:11 Polecam "na gorąco"(przed chwilą skończyłam czytać)"Złote nietoperze" Odpowiedz Link Zgłoś