twojasasiadka 10.08.07, 11:46 zainspirowałam się wątkiem kury,ktora chce się nauczyć spać na wznak ja najbardziej lubię spać własnie na wznak, ewentualnie na boku (najlepiej na lewym) ps.sorki,że nie jest to żaden rozporkowy watekbo taki byłby pewnie ciekawszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 11:49 no ale i tak dobrze że o spaniu, zawsze przy odrobinie fantazji można jakoś powiązać z seksem mi się na boko-brzuchu najlepiej spi Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 11:52 twojasasiadka napisała: > ps.sorki,że nie jest to żaden rozporkowy watekbo taki byłby pewnie > ciekawszy No juz trudno, wybaczam Ci. Ja śpię z zakrytym uchem. Normalnie muszę sobie zatkać je kołdrą; drugie jest siłą woli zatkane poduszka, bo śpie na boku. Może to podświadomie tak jakoś, naczyta sie człowiek o robalach włażących w nocy do ucha i potem mu sie robi taka maniera. Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 11:58 hhihi- ciekawe dlaniaale przynajmniej śpisz mocno, myśląć żeś bezpieczna;P Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ania77 Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 11:58 < mi się na boko-brzuchu najlepiej spi oj, tak!! i koniecznie na lewym. Poza tym nie zasnę w skarpetkach. No i musze byc przykryta chociaz kawałkiem kołdry, nawet w upały. I nie zasnę zwrócona twarzą do męża)) Nie lubię jak mi ktoś sapie i chucha w twarz ;D Wymnagająca jestem, a co! )) Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 12:33 przede wszystkim muszę mieć wygodne wyro a tu ostatnio wystrzeliła sprężyna akurat po mojej stronie i już żadna pozycja nie jest moją ulubioną. przykryłam sprężynę poduszką i od tej górki co rano budzę się z bolącą szyją, kłuciem w plecach i w ogóle... do bani! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 12:35 Moja ulubion apozycja to na brzuchu z reka pod poduszka, syn tak samo spi, Maz na boku albo na plecach. Ja po cc cierpialam katusze nie mogąc spa na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 12:56 Mam bardzo krzywy kregoslup i nie kazda pozycja jest dobra do spania. Na brzuchu odpada, ale juz z podciagnietym kolanem to tak. To samo ze spaniem na plecach. Najlepsza jest tzw. bezpieczna pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: jak lubicie spać? 10.08.07, 13:07 długo mocno z kolorowymi snami korci mnie pozycja na brzuchu,ale karmię piersią i cycki mi przeszkadzają w ogóle za spaniem na brzuchu tęskniłam ogromnie w ostatnich miesiącach ciąży na lewym boku na prawym boku najrzadziej na wznak Odpowiedz Link Zgłoś