marzeka1 Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 17:41 To chodząca sztuczność, a najbardziej koszmarne ma zęby, tak idealne, że nierzeczywiste i przez to wyglądają koszmarnie i ta ich porażająca biel, jak na obciachwych białych kozaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 22:45 marzeka1 napisała: a najbardziej koszmarne ma zęby, tak idealne, że nierze > czywiste i przez to wyglądają koszmarnie i ta ich porażająca biel, jak na obcia > chwych białych kozaczkach. Kurde a ja całe zycie marzyłam o takich obciachowych zębach Muszę zweryfikowac swoje marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko2812 Re: A kto to jest??? n/t 30.10.07, 17:51 Amerykańska piosenkarka, występuje w aktualnej edycji "tańca z gwiazdami". Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 17:58 Pojęcia nie mam kto zacz. Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 18:07 Mam dokładnie to samo spostrzeżenie na jej temat - że to dobrze przerobiony facet Choć przyznam że utwory wpadają w ucho ze względu na specyficzny głos. Nie jestem jej zagorzałą fanką ale i nie wyłączam radia/tv jak leci jej piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 19:45 www.youtube.com/watch?v=1O6lq7gsIwA myslalas, ze tę piosenkę spiewa facet ? Nie przesadzaj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 20:08 słyszałam i czytałam na ten temat, ze to ma być zaskoczenie na koniec programu , ma się okazac ze tańczył facet. Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 20:25 dzieki za link, wlasnie sie uswiadomilam nie chcialo mi sie sprawdzic kto to, a ani twarz ani nazwisko nic mi nie mowi w tancu wydaje mi sie ze robil jja jakis poczatkujacy palstyk, zeby zbyt, piersi zbyt, szczeka zbyt, opalenizna zbyt taki plastyk co to nie ma jeszcze doswiadczenia i przerobki nie wygladaja naturalnie tylki widac ze zrobione a na teledyskach nie wyglada tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Plastik, solarka.... 30.10.07, 20:38 ...może mieć zarówno 20 i 35 lat.... Figura jeśli prawdziwa- ok. Tańczy tak sobie, śpiewa-pop, więc tonie gdzies tam w morzu podobnych gwiazd. Co do kamuflażu z płcią- nie sądzę, żeby to był facet...a gdyby nawet, to wybuch, jakim miałoby być ujawnienie tej sensacji w ostatnim odcinku, okazałby sie co najwyżej niewypałem, sądząc z wszędobylstwa tej plotkiP Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 absolutnie nic 30.10.07, 21:00 może i jest sztuczna, jak to któraś z koleżanek napisała, ale co mnie to obchodzi, póki mi nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Co sądzicie o Isis Gee? 30.10.07, 21:46 jeśli to przeróbka, to całkiem udana podobnie jak i ta www.youtube.com/watch?v=pdZi84F-Fsk ogólnie rzecz biorąc jest mi ona zupełnie obojętna Odpowiedz Link Zgłoś