agata7712 14.11.07, 23:08 Może jako matka podczytuje to forum ... A ja uważam, ze była i jest FAJNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 14.11.07, 23:21 tak faktycznie, dziś zadbał żeby jej się biust nie wylewał za to wyglądała jak w ciąży Koszmarny był krój tej tuniki. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 14.11.07, 23:31 Złośliwiec Wcale nie wyglądała tak źle moim skromnym zdaniem fajnie bardzo, teraz taka moda jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aa47 Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 14.11.07, 23:44 na pewno lepiej niż dwa ostatnie razy. Szkoda że Natalii już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: no szkoda natalii 15.11.07, 05:56 Prawda? nie moge tego majkela przezyc. A jak odpadla Maria to nastepnego dnia Pirog TAAAK pojechal po jej partnerze- ze to on nie nadazal i ze on spieprzyl uklad.... i ogolnie powiedzial ze sa jeszcze tylko Natia i bosakowa, a reszta umie tanczyc jedna rzecz. Mam wrazenie ze bedzie jak w pierwszym ideolu- ze wyglala ta mala a gdzie jest teraz? Kariere zrobila Ania Dabrowska, ktora chyba nawet do 10 nie weszla, Wydra, Flinta, Makowiecki cos tak dlubia caly czas i nowe plyty leca.... bo nie wyobrazam sobie zeby Natiala czy Maria (kurcze jak ona zaspiewala tam w ktoryms momencie- jaki ona ma fajny glos) nie zaistnialay w tym swiatku. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 15.11.07, 08:17 Jessuu..nie wiem kto odpadl?nie wytrzymala do konca.A Diany nie znosze=ma drażaniąca osobowośc.Przyznaje-to co tanczy, jest na naprawde dobrym poziomie i robi to niezle ale juz patrzec na to nie moge. Odpadla jedna osoba?ktora dziewczyna?ta ruda?czy ta ze slowianska piekna twarzą?(z zebrem peknietym) Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 15.11.07, 08:20 Niestety Natalia odpadła. Ania Bosak (piękna dziewczyna) jeszcze jest, no i Michael (Diana) Przyznaję, poniosło mnie, uroniłam łzę na końcu... A Kinga, może nie rewelacyjnie, ale lepiej wyglądała niz w poprzednich odcinkach. I ma plusa u mnie, że też się na końcu popłakała. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 15.11.07, 11:26 Ania Bosak wiedziala kiedy pochwalic sie bratem biznes jest biznes ) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 15.11.07, 14:41 w płaczach do kamery Kinia ma wprawe mozna powiedziec za ma wręcz wprawę łatwo jej poszło Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 15.11.07, 14:43 )) Poradzi sobie dziewczyna w życiu, poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 16.11.07, 13:16 Tak to prawda wreszcie wyglądała bardzo ładnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Wcale nie jest fajna 15.11.07, 09:36 Nie zwracałam na nia szczególnej uwagi do chwili gdy w tv wypowiedziała słowa że ma rozmiar stanika jak kazda NORMALNA kobieta czyli B. Wiem że sie troche czepiam ale nie lubie jak mnie ktos od nienormalnych wyzywa i umniejsza piękno mojego nader dużego biustu Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Wcale nie jest fajna 15.11.07, 11:25 bo wiekszosc normalnych kobiet ma zle dobrany stanik i lacznie z kinga powinny nosic C albo i D za to ciasniejsze w rozmiarze. Ja tez mialam B 85 w dodatku a teraz w 80 E wchodze lub 75 F i bardzo mi przyjemnie Moja mama ma wiekszy biust ode mnie a nosi 85 B lub C jak kazda normalna kobieta ) Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: Wcale nie jest fajna 16.11.07, 18:36 ano właśnie - ja całe życie 75C, po "nawróceniu" - 70 E/F Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Wcale nie jest fajna 15.11.07, 15:49 ja ostatnio a kupilam bylam, bo mi sie jakies te miseczki b puste wydawały w przymierzalni ale i tak wiem ze jestem nienormalna Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Kinga Rusin zmieniła styliste, jak chciałysci 15.11.07, 14:46 Wyglądała naprawdę nieźle..człowiek spodziewał się kolejnej ekstrawagancji a wyszło zwyczajnieP Co do wyników- szkoda, że odpadła ta ruda. Była jedyną dziewczyną, która potrafiła ciekawie zatańczyć,co przyniósł jej los. Miło się patrzyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kinga Rusin - kobieta pekińczyk 16.11.07, 13:23 Tak mi się przypomniało. Ostatnio byłam w łazience i usłyszałam, jak niemąż powiedział "o znowu kobieta pekińczyk". Nie wiedziałam, o kim mowa, ale jakoś tak nagle mnie olśniło i krzynęłam "Rusin?" no i trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 oooo 16.11.07, 13:28 ale skojarzenie ... A ja i tak lubie Rusin, fajna jest i basta ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: oooo 16.11.07, 13:30 Nie napisałam, że jest niefajna. Taki fajny z niej pekińczyk. Odpowiedz Link Zgłoś