ann.nika 29.01.08, 21:43 zakonczyc zmywanie, pojsc sie umyc i lulu, bo rano trzeba wstac... jakas taka samotna dzis sie czuje, plakac mi sie chce, siedze przy tym kompie i co ??? i NIC... mam dola, jednym slowem... a nawet dwoma... slowami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombastycznie Re: nie chce mi sie... 29.01.08, 21:46 zagryź coś słodkiego, mnie to pomaga, może i Tobie też albo wejdz na www.alejaja.pl i poczytaj sobie kawały Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: taaa.. cos slodkiego... 29.01.08, 21:55 hihi ale od jednego kawałka czekolady albo cukierka tak szybko nie urośnie Odpowiedz Link Zgłoś
ann.nika Re: taaa.. cos slodkiego... 29.01.08, 21:59 bombastycznie napisała: > hihi ale od jednego kawałka czekolady albo cukierka tak szybko nie urośnie ale ja nie pozostane przy jednym cukierku )) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: taaa.. cos slodkiego... 29.01.08, 21:56 doopa jak doopa, raz rosnie dwa razy maleje D jedz, nie łam się - przełam się DD Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Demonisiu... 29.01.08, 22:01 A tam tylko rośnie To pewnie fatamrugana no i ja pozdrawiam (ale nie demonisiu plizzz) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.nika Re: Demonisiu... 29.01.08, 22:03 dlaczego nie Demonisiu ??? To tak pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Demonisiu... 29.01.08, 22:05 o w dupkę... yy... bo nie lubię ) demonii jestem i zdrobnień jakby mi nie trzeba dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
ann.nika Re: Demonisiu... 29.01.08, 22:06 a ja zawsze myslalam, ze ci sie podoba PP Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Demonisiu... 29.01.08, 22:10 Tak? A to my sie znamy? że zawsze i w ogóle? Bo jakoś nie pamiętam bym sie spoufalała czy seks jaki uprawiała czy coś... ) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Demonko... 29.01.08, 22:15 No...demonka to już co innego. No miałam podejrzenia... jak widzisz upodobania się zmieniają. Ale pozdrawiam i ja, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.nika Re: Demonko... 29.01.08, 22:23 No... Pozdrow ode mnie Madzie... Glupio to wszystko wyszlo... kiedys... szkoda.. tzn. mi szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Demonko... 29.01.08, 22:35 Ta... mi też szkoda, ale pewnie czego innego niż Tobie. eot Odpowiedz Link Zgłoś
ann.nika no coz... 29.01.08, 22:38 teraz nie wiem, co masz na mysli, Demonko. ale przepraszam, za wszystko, naprawde... nigdy nie chcialam, zeby tak wyszlo. madra pyza po szkodzie i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Demonko... 29.01.08, 22:46 Cze. A co to za zmiana? Zawszeć pyza tysiącpięćsetstodziewięćset, pyzka dziewiećdziesiątdwieściedziesięć, pysska, pysssssska, pyssssssssssska i tusiektoja.... A tu takie novum! Depresja? Czy ozdrowienie? )) Odpowiedz Link Zgłoś