dorota.skupa 24.02.08, 10:31 Dziewczyny potrzebuję namiary na dentystę - dobrego, miłego nie wrzeszczącego, mającego podejście do pacjenta - dla strachliwego dziecka... Obojętne czy NFZ czy pryw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_sia Re: Dentysta - pilne 24.02.08, 11:21 Kochana Dentaria na ul.Stromej! REWELACYJE podejście do dzieci-naprawde!! Nie mają podpisanej umowy wogule z NFZ wszystko prywatne,ale tam się opłaca zapłacić ale zupełnie inne materiały niż państwowo no i wogule super www.dentaria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
blackwitch_22 Re: Dentysta - pilne 24.02.08, 13:11 Na Polnocy na ul.Czecha, kolo spodzielni mieszkaniowej przyjmuje dentysta-nie pamietam jak sie nazywa ale to jest do sprawdzenia Jest super-mily,uprzejmy,z poczuciem humoru...Przyjmuje na NFZ i prywatnie.Naprawde wart polecenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
judtytkat Re: Dentysta - pilne 24.02.08, 21:37 blackwitch_22 napisała: > Na Polnocy na ul.Czecha, kolo spodzielni mieszkaniowej przyjmuje > dentysta jeśli mowa o dr Wilszu - to faktycznie miły i nie mogę narzekać na zaleczonego zęba, jednak ja stanowczo zraziłam się brakiem rękawiczek jednorazowych (w dzisiejszych czasach!!!) na dłoniach pana dr podczas leczenia zęba - więcej do niego nie poszłam. Może właśnie mu np. "zabrakło"? Odpowiedz Link Zgłoś