maugosia 13.09.03, 23:29 Czy ktos cos takiego widzial - cos co umozliwia kontrole nad domowymi wydatkami? Archwizuje je, porzadkuje etc? Bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda2303 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.09.03, 14:00 Moja mama takie coś prowadziła. Sama zbudowała sobie tabelę w excelu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.u Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 21:37 no to jak hurtem to....prosze o taki program, wiem ze troszke sie napracujesz ale wszystkie mamy będą ci wdzięczne (dzisiaj poszłam do sklepu po wode mineralną i wydałam 50 zł na co?? nie wiem) magda.u@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarabe Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.09.03, 18:48 My prowadzimy komputerową kontrolę wydatków od paru lat. Mogę powiedzieć, ile kosztowały jajka w marcu 1998 roku Jest to arkusz w Excel'u. Mój mąż pracuje nad nim od kilku lat - wciąż go ulepsza. Zaczęliśmy od prostych tabelek: wydatki stałe, jedzenie, chemia gospodarcza, ubranie, rozrywki itp. W tej chwili jest to bardzo skomplikowany program dostosowany do naszych potrzeb (wydatki, przychody, podatki, zarządzanie kontami bankowymi itp). Proponuję zrobic tak samo - najpierw jak najprościej a potem stopniowo dostosowywać do struktury swoich przychodów i wydatków. Wiem, że jest program do tego celu o nazwie MicrosoftMoney. Ale wydaje mi się, że Excel będzie łatwiejszy i tańszy. Pozdrowienia, DAgmara Odpowiedz Link Zgłoś
mamajuliana Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 19.09.03, 14:58 Kochane mamusie,które są już szczęśliwyi posiadaczkamiprogramiku! Czymogę liczyć na przesłanie? Serdecznie dziękuje!lapinka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
masno Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 24.09.03, 14:59 Czy ja bym mogła prosic o przesłanie tego programiku na mój adres internetowy. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataszapl Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 08.11.03, 07:52 Jeżeli masz jeszcze troszkę cierpliwości to również proszę o przesłanie tego programu. kasia.jarek@gazeta.pl kasia.jarek@interia.pl Pozdrawiam Kasia m.Nataszy Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.09.03, 20:51 Kiedyś, jeszcze na starym edziecku, któraś mama proponowała taki programik, ale zupełnie nie pamiętam która i w jakim wątku. Może ktos pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.09.03, 21:27 Próbowałam wysłać na Twoje konto gazetowe. Mam nadzieję, że doszło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 09:20 Czy ja też mogę prosić? gosia mama_wiktora@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 09:30 Ja proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akmka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 09:43 Hej! Ja też prosze o przesłanie, na adres gazetowy. pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kochamcie Re: z gory dziekuje 30.09.03, 12:15 to jesli juz macie to ja tez poprosze, kochamcie@gazeta.pl padlinka@poczta.fm czy juz Wam troche pomogl? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza15 Re: Oszczedzanie - program... DO AMANIA 15.09.03, 09:50 Ja też poproszę, na adres gazetowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorka151 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 10:29 Ja też poproszę o przesłanie na adres gazetowy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: też poproszę programik 15.09.03, 10:53 Witam! Uśmiechy ślę szczere i o programik proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
maja-t Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 11:53 Ja też poproszę, jeśli można na adres: maja-t@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_g Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 12:00 hmmm... ja też bym miała gorącą prośbę o przesłanie programiku. Chciałabym porównać go z moimi nieudolnymi zestawieniami w excelu ;-( Pozdrawiam LG Odpowiedz Link Zgłoś
maugosia1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 22:37 Niestety nie dotarlo ( Poprosze jeszcze raz, tyko na inny adres: maugosia_s@hotmail.com Ogromnie dziekuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
latala Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 10:30 Czy ja też mogęprosić o taki programik? mój adres anetast2@wp.pl Pozdrawiam Aneta mama Huberta Odpowiedz Link Zgłoś
maugosia Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 23:12 Program dotarl szczesliwie - bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam. maugosia www.album.com.pl/album.php?id=1704www.maugosia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 18:31 Tez bym bardzo o niego prosiła. Pozdrawiam Mama Wiktori zuzazuzka@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
anes28 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 30.09.03, 18:24 Proszę serdecznie o ten programik !!!! anes28@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joannawz Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 19.09.03, 00:26 blagam o ten program, wiem ze masz z tym wysylaniem duzo pracy, ale ratuj. inkarnacja@poczta.onet.pl lub joannawz@gazeta.pl PROSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 13:40 Cześć. Bardzo proszę o ten programik. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
masno Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 24.09.03, 18:20 Nie wiem czy do donrej osoby. Czy również mogłabym prosić o ten programik - będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 18:27 Ja bym też bardzo prosiła zuzazuaka@gazeta.pl - z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 18:27 żle konto napisalam zuzazuzka@gazeta.pl -teraz OK Odpowiedz Link Zgłoś
catula Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 29.09.03, 13:08 Czy i ja mogę prosić o program na adres catula@interia.pl Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
kicia163 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 15:10 czy ja też mogę prosić o przesłanie takiego programiku? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
sylvieska Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 10:17 nie będę oryginalna...Robię dyg nóżką i...Czy i ja mogę prosić o przeslanie na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aasikp Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 10:49 Cześć, wiem, wiem że sporo osób pragnie takiego programu. Czy ja też mogę dostać? Pozdrawiam gorąco, Asik Odpowiedz Link Zgłoś
ann007 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 12:00 i ja też.... proszę o taki program... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
fille Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 12:02 Polecamy (razem z mężem) program Skarbnik 2 firmy Insert (www.insert.com.pl) bardzo fajny, choć nie darmowy. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaste Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 13:36 Ja tez bardzo prosze o programik......na adres gazetowy Pzdr Dorota mama Arturka i Emilki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakm Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 12:29 Dzień dobry. Czy też mogłabym dostać ten programik: kasiakm@gazeta.pl. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiau9 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 13:28 ja tez poproszę. e-mail:gosiau9@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dru.ga Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 14:00 No to ja też się dołączam do prośby - bardzo by mi się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 15:55 Dziewczyny, starałam sie wysłać, ale coś mi skrzynka szwankuje, wiec gdyby do jutra nie dotarło dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 21:10 To jeszcze ja na szarym końcu baardzo proszę o taki programik, może wreszcie będę wiedziała gdzie te pieniądze się rozpływają mój adres pawelromanowski@acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewamaja Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 20.09.03, 20:22 Witam. Ja też bardzo bym prosiła. Njalepiej na adres gazetowy a jhak nie pójdzie to na ewa-lempicka@wp.pl Dziękuję. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aniahrabi Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 21:27 No to i ja poproszę. Okropnie rozpływają mi się pieniądze. Będę wdzięczna aniahrabi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosik34 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 21:39 Ja również bardzo, bardzo proszę o przesłanie programu. Pozdrawiam i dziekuje, Małgosia (mama Mikołja i Oli) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.u Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 21:42 no to jak hurtem to....prosze o taki program, wiem ze troszke sie napracujesz ale wszystkie mamy będą ci wdzięczne (dzisiaj poszłam do sklepu po wode mineralną i wydałam 50 zł na co?? nie wiem) magda.u@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rugatek Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.09.03, 23:50 Ja bym tez chciała bardzo. wysłałam Ci maila na konto gazetowe, ale nie wiem czy doszedł.Mój adres : rugatek@interia.pl, alboo moze byc adres gazety. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 07:40 Melduję, że nic nie doszło. Może podam inna skrzynkę: nocka75@o2.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka151 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 08:51 witam niestety nie dotarło do mnie pozdrawiam i cierpliwie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
kurkitrzy Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 10:36 i ja tez proszę mój adres:ekurek@era.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 13:30 Hej. Widze, ze masz duzo pracy z wysylaniem ale jezeli nie sprawi Ci to klopotu to ja tez bardzo poprosze na adres z gazety. Wlasnie oczekuje na porod i podejrzewam, ze po narodzinach dzidziusia kontrola nad wydatkami sie przyda Serdeczne dzieki i pozdrowienia Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka1313 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 13:51 Czy ja również mogę prosić o taki programik?? Z góry dziękuję!!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
exodus774 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.09.03, 15:33 ja tez bardzo ładnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 17.09.03, 13:01 Dziewczyny, nie wiem co sie dzieje. Wysyłam i wysyłam. Cos mi sie wydaje, ze nie dochodzi na żadne adresy gazetowe. Napiszcie proszę jeśli któraś dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 17.09.03, 13:16 Mam, mam, mam!!!!!! Dziękuję, dziękuję!!! Idę wypełniać Odpowiedz Link Zgłoś
basiurek1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 17.09.03, 13:18 To i ja poproszę na w.podany adres dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 17.09.03, 15:35 Dawno temu na straym e-dziecku rozsyłałąm taki program na forum ,potem eldad wkleił go na forum możesz poszukać warchiwum lub wejść na maluchy na forum babskie pogaduchy Ika go teraz rozsyła e -mamą Myślę że przyśle Ci go bez problemu Pozdrawiam IWo Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 17.09.03, 15:38 Ja też proszę o taki program. Na adres gazety: jagasz@NOSPAM.gazeta.pl Dziękuję z góry!!!!11111 Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ren12 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 08:22 Czy ja też mogę prosić.Mój adres JacekSubda@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
exodus774 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 09:45 Uff odnalazłam wątek o którym pisze Iwo ale niestety pod podanym linkiem nie ma juz tego pliku. Więc ponawiam moja prosbę o przesłanie tego programiku. Bede bardzo ale to bardzo wdzięczna Kasia exodus774@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maugosia Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 23:09 Probowalam to znalezc kilka dni temu w wyszukiwarce - rzeczywiscie jest wklejone przez admina, ale po kliknieciu otwiera sie zupelnie inna strona. Jesli mozesz mi przeslac swoj program, bede bardzo wdzieczna - na adres: maugosia_s@hotmail.com Pozdrawiam maugosia www.album.com.pl/album.php?id=1704 www.maugosia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nieta Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 10:39 Wiem, że już możesz być zmęczona tym rozsyłaniem, ale czy i ja mogę prosić o ten programik ? Wylali mnie z pracy, więc teraz napewno będę musiała się nauczyć lepiej gospodarować . Będę bardzo wdzięczna !!! . Adres gazetowy Nieta Odpowiedz Link Zgłoś
basiurek1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 11:00 zadręczam? nic nie dostałam a czekam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
norkas Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 11:17 to ja też bym chciała taki programik plisss Odpowiedz Link Zgłoś
tysia_k Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 11:39 Poprosze na o ten programik na adres gazetowy. Mam nadzieję ze pomoze mi troche zapanować nad moimi wydatkami. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
zivona Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 16:17 Jeśli jeszcze można dostać i jest to aktualne, to bardzo poproszę. Dziękuję zivona@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niunia44 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 16:47 Witam! Jeśli mozna to ja tez poproszę. Mój adres ewka.cz-wa@wp.pl. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 18:05 ......ojjjjj, ja także bardzo proszę.... lemur_ks@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koruba Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 18.09.03, 20:59 jeśli można to też bardzo proszę monika.koruba@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mkrysinska Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 19.09.03, 15:50 Jeśli nie masz jeszcze dość wysyłania tego programu, to ja także poproszę. Niestety oszczędzanie i dbanie o domowy budżet to nie jest nasza mocna strona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joannawz Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 19.09.03, 00:32 ja tez bardzo PROSZE inkarnacja@poczta.onet.pl lub joannawz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
newborn Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 19.09.03, 21:49 Ja też proszę... (a mój mąż przychyla się na pewno do tej prośby, choć nic o niej nie wie - ale będzie zachwycony, że zacznę bardziej kontrolować swoje wydatki)) Adres: newborn@go2.pl Dzięki serdeczne, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
becia.k Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 20.09.03, 20:19 Ja też bardzo proszę o przesłanie programiku. Bedę wdzięczna. becia_k@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 08:25 bardzo bardzo prosze o programik agaciag@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niunia44 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 09:24 Witam! Bardzo dziękuje za przesłanie tego programu na skrzynkę. Pozdrowienia Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
m.kszczotek Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 21:59 Ja też poprosze o proagramik na skrzynkę na gazecie. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa26 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 18:10 Czy ja też mogłabym prosić??????? slawkam@hot.pl Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 21:52 witam! I ja też bardzo poprosze o programik. Mąz ciągle mi zabrania zakupów na forum i allegro, a ja ciągle wydaję za duzo i musze nauczyc sie kontrolowac wydatki pozdrawiam i z góry dziekuję- Aurelia aurelia-c@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grajero Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 21.09.03, 22:48 to ja tez poprosze o programik choć przy moim roztrzepaniu pewnie nic z tego ale sprobuje!!! grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 12:35 a ja sie tez moge zalapac? jesli jeszcze masz siły wysylac oczywiscie? z gory dzieki )) idka@xl.wp.pl iduka Odpowiedz Link Zgłoś