gabrysia5 12.06.08, 14:40 Dziś mamy z T 4 rocznicę ślubu!!Poznaliśmy sie 6 lat temu.Wciąż jestem tak samo zakochana i wciąż mocno kocham , choc baaaaaardzo różnie bywało.Chciałam sie tylko podzielić moja radością ).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 15:01 Hmm,my z M mamy 18 czerwca 3 rocznicę ślubu i jakoś mnie to nie dziwi że nadal jesteśmy zakochani w sobie na maxa Ale co kraj to obyczaj Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Semido! 12.06.08, 15:09 Mnie też nie dziwi, ale jest teraz zupełnie inaczej niż w 1 czy 2 rocznicę.Bardzo nam sie nie układało i w tamtym okresie trudno byłoby mi powiedzieć,że wciąż jestem zakochana. Rozgoryczenie, złość i rozczarowanie przesłoniło mi powód dla którego wyszłam za T.A teraz- choc nie zawsze jest różowo- moge powiedzieć JESTEM SZCZĘŚLIWA.Może to banał, ale dla mnie coś bardzo ważnego, bo kilkunastu miesiącach płaczu, żalu i trudnych decyzji doszliśmy do porozumienia i poraz pierwszy kolejną - 4 rocznice ślubu obchodzimy razem z uśmiechem na ustach i bez łeż rozczarowania, tylko ze łzami szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Semido! 12.06.08, 15:12 Heh,nic doda nic ują w moim przypadku Jednak mimo łez,mimo kłótni(a kłócimy się nadal non stop,nie ma dnia "spokojnego"),ja nadal jestem zakochana Może nawet nie zakochana,a kocham tego mojego świra.Tak po prostu.Jakbyśmy się któregoś dnia nie s[ięli o coś,to dopiero bym myślała że jest coś nie tak. Jednak Gratuluję i życzę jeszcze dużo takich rocznic Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Do Semidy i marcegugu 12.06.08, 15:15 Gratuluje wam Waszego szczęścia i życzę kolejnych rocznic pełnych radości i usmiechów, a przede wszytskim mnóstwa miłości i szczęścia.A za wasze gratulacje serdecznie dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marcegugu Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 15:12 oj semida no co ty, ja tez 18 czerwca i 3 latka i tez jest oki, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 15:16 O jejku :\a ja prawie 8 lat, a razem 12 i tez jestem zakochana.Musze sobie pogratulowac. P.S Zrobilo sie jakos tak cukierkowo-mdlo Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 hahah 12.06.08, 15:17 Bo Miłość to cukierkowy temat. To ja ci gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 15:25 No proszę.I dodaj jeszcze że 17 czerwca masz urodziny,to jak nic jesteśmy bliźniaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
marcegugu Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 23:28 tak 17 tego ale stycznia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamba Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 15:34 gratulacje..! u mnie dopiero po 2 latach zrobilo sie ok Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 to zawsze..?? 12.06.08, 15:37 To zawsze muszą być jakies kryzysy ,żeby fajnie było?Ktos mi kiedyś powiedział "jeśli chcesz ogladać tęczę musisz dzielnie znieść deszcz.." i co? i okazuje się,że miał świętą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamba Re: to zawsze..?? 12.06.08, 16:19 na to wyglada. byly kryzysy, oj byly... w ogole przed slubem sie nie znalismy, bo ledwo sie poznalismy to w ciaze zaszlam no i slub.. pewna bylam go. tyle,ze od poczatku wiedzialam, tak w srodkju, ze beda z niego ludzie. i chyba powoli tak sie staje.. ja tez sie zmienilam na lepsze , nie powiem .. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1.0 Re: Gratuluje! n/t 12.06.08, 16:39 pomimo,że nie możemy dogadać się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
e-irene Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 16:44 Gratulacje i pozdrowienia dla Was Obojga Nie dajcie się czasowi. Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 17:04 Gratuluję!Żeby takich rocznic,w takiej atmosferze było duuuużo. My w tym roku 20 lat ,nawet nie wiem jaka to rocznica,jak się zowie. Chyba dopiero teraz mogę stwierdzić,że dorosłam do bycia żoną i matką. Człowiek uczy się caaałe zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-irene Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 17:13 W takim razie Tobie też (i twojemu Mężowi) gratuluję My we wrzesniu będziemy obchodzić 21-szą. Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 17:16 Gratuluje My mielismy niedawno 2 rocznice, ale razem jestesmy juz jakies 7 lat chyba... i tez jestem zakochana)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-irene Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 17:21 gooochab napisała: > Gratuluje My mielismy niedawno 2 rocznice, ale razem jestesmy juz jakies 7 la > t > chyba... i tez jestem zakochana)) Niezły dorobek, szczęścia i ciągłego zakochania życzę) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka.0 Gabrysiu 12.06.08, 22:35 Gratulację i życzę ci by każdy następny rok był lepszy niż ten co minął i żebyście zawsze kochali się tak bardzo jak dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: wciąż jestem zakochana :-) 12.06.08, 23:07 Gabrysiu wszystkiego, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża i oby tak dalej) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Dziękuję! 12.06.08, 23:22 Bardzo dziękuję wszytskim , którzy złożyli mi życzenia.na serio aż rozpiera mnie dziś radość.Idę się na piękność zrobić, bo mój T z pracy za 1/2 h wróci i mam nadzieję,że miło będzie hihihih. Odpowiedz Link Zgłoś