sanna.i 29.06.08, 12:02 napisali na WP i podali link do galerii. Więc się ucieszyłam, że na fajne rockowe ciacha popatrzę. A tam: Rubik, Michał Wiśniewski, Radosław Majdan, Ędward Ącki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 12:17 Rubik, Michał Wiśniewski, Radosław Majdan, Ędward Ącki... Wyjątkowo obleśny kwartet...natomiast ogólnie faceci z dłuższymi( nie-długimi) włosami bardzo mi sie podobają, o ile włosy są wypielęgnowaneP Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 12:18 mi się nie podobają faceci z długimi włosami, choćby były nie wiem jak zadbane Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Kobiety wolą długowłosych... 01.07.08, 13:30 Mnie się podobają długowłosi i obrzezani Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: a nigdy w życiu 29.06.08, 12:21 ja zdecydowanie wolę krótkowłosych,dobrze ostrzyżonych a nawet i łysych. Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 12:22 Majdan????? Ale przeciez on prawie włosów nie ma. Mi podobali sie długowłosi jak byłam licealistką. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 12:36 Mnie też,ale chyba nadal się tak czuję Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 13:19 Krótkowłosi zdecydowanie. Długowłose to mają być kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
onlypas Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 13:23 Dla mnie facet z długimi włosami jest jakiś taki niemęski Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Kobiety wolą długowłosych... 29.06.08, 14:01 dlugie wlosy przeszkadzaja w walce DD kolesie z dlugimi wlosami to nie fajterzy D = nie sa atrakcyjni ;D tylko krotkie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Heheh, Elza 01.07.08, 13:39 Mój niemąż i jego kumple mogliby Ci wpier...ć za taką opinię... Odszczekuj! Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Heheh, Elza 03.07.08, 19:37 co ja poradze, nie widzialam zadnego fajtera MMA z dlugimi kudlami serio... wiesz za wlosy i o kolano... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Heheh, Elza 03.07.08, 19:40 no i coz wpie..nie kobiecie za opinie to rzeczywiscie meska rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: po prostu nie poznalas mojego malza 01.07.08, 15:43 coz wiec wiesz o prawdziwych wojownikach? i ich wlosach... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: po prostu nie poznalas mojego malza 03.07.08, 19:39 lo jenyyy sie posypalo a ja tak dla zartu hehe mimo wszystko, w srodowiskach sztuk waliki dlugie wlosy poza aikido raczej nieczesto sie spotyka, bo nie wiadomo co z nimi robic mi osobiscie lata czy moj maz ma dlugie wlosy czy krotkie, wazna u mezczyzny jets jedna dlugosc Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: po prostu nie poznalas mojego malza 03.07.08, 22:25 Sztuki walki?... Eeee... ja myślałam raczej o waleniu krzesłem w łeb i z bańki w nos... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: elza :) 03.07.08, 22:29 moj malz trenowal judo, aikido i karate, i to wlasnie wtedy mial najdluzsze piora a moja mama mowila mi, ze nie musi byc duzy, byle wariat Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobiety wolą długowłosych... 01.07.08, 13:33 prawdę powiedziawszy, to nie wyobrażam sobie mojego faceta a długimi włosami-i co warkoczyki i kokardki miałabym mu zaplatać-bleeee....co nie oznacza,ze długie włsosy u facetów jakoś mnie bulwersują.....a z Majdanem to przesada i to duża przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Kobiety wolą długowłosych... 01.07.08, 13:33 Wolą ...nie wolą. Ja nie wolę. Powiem więcej. Dla mnie są niewidzialni. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: ja uwielbiam dlugowlosych 01.07.08, 15:42 ale rubik i inne podane przyklady to dla mnie osobiscie przeciwienstwa mezczyzny. moj byl kiedys dlugowlosy... ach, jaki byl seksowny - szalone, szalone noce teraz ma fryzure a'la Ridż z Mody na Sukces i juz mi sie mniej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ja uwielbiam dlugowlosych 01.07.08, 15:52 Przykłady fatalne. ja prawie że łzami rzewnymi żegnałam kolejne pióra kolejnych znajomych i przyjaciół... Że o niedoszłych nie wspomnę (ech, ta nk). Mąz się nie liczy, bo jak go poznałam to już był po postrzyżynach. Ech, smagły, opalony Indianin to jest to... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: ja uwielbiam dlugowlosych 01.07.08, 16:07 noooooooooo taki z Red Hotow na przyklad... wrrrrrraaaaauuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ja uwielbiam dlugowlosych 01.07.08, 16:11 O!!!! nawet mi nie mów!!! A skoro przy Red Hotach jesteśmy to i Frusciante – w każdej postaci, nawet tej złachmyconej i znarkomanionej - dla mnie do pożarcia www.youtube.com/watch?v=zufGw8N43F4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: moj malz 01.07.08, 16:23 byl niegdys bliskim przyjacielem frontmana behemotha. cos tam miedzy nimi kilka lat temu sie poroznilo i stracili z soba kontakt. poznalam go kiedys na spacerze przypadkiem. bez diabolicznego makijazu wyglada naprawde do schrupania. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: moj malz 01.07.08, 16:53 Ej, no chyba sobie żartujesz... są lepsze "kąski"! Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: moj malz 01.07.08, 17:01 a czy ja pisze, ze nie ma? tylko w realu koles wygladal calkiem, calkiem moj typ idealny: Heatcliff z wichorowych wzgorz (nieoceniony w tej roli Ralph Fiennes) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: moj malz 01.07.08, 17:02 No i masz, narobiłaś, mam mokro w gaciach. Dosyć tych długowłosych, bo się niebezpiecznie podniecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray A on?... 01.07.08, 17:06 i226.photobucket.com/albums/dd46/rubysoho1313/PeterSteele4.jpg Tych z sesji dla Playgirl nie wrzucę... Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: A on?... 03.07.08, 19:58 piotruś wystarczy, że się odezwie tym swoim mruczandem; już nawet wyglądać by nie musiał Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Kobiety wolą długowłosych... 01.07.08, 15:56 Czasem widuje się na ulicy takie pary,że patrząc na nich z tyłu nie wiadomo które kobietą jest.Może to dwie kobiety,dwóch facetów?Dopiero jak się odwrócą można płeć rozróżnić,a i to nie zawsze.Niewieścieje nam płeć brzydka. A jak już facet włosy zapuści czemu nie nosi spinek,gumek,wsuwek ale lakieru już używać potrafi? Zadbane długie włosy są rzadkim widokiem.Zazwyczaj są nie umyte i od miesięcy fryzjera nie widziały. Długie włosy są blee. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Kobiety wolą długowłosych... 01.07.08, 16:10 Szczerze? Długowłosy facet, fajnie zbudowany wydaje mi się o wiele bardziej męski niż zmora naszych czasów - metroseksualny typek z teczuszką i w gajerku, który na kosmetkyki wydaje więcej niż lalunia Barbie. Nie mam na myśli facetów wymienionych w galerii wp, ale taki Daniel Day-Lewis z dlugimi włosami, albo Vigo Montersen...A już najlepiej rasowy rockman. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: z postawionym kolnierzykiem polo fuuuuuuuj 01.07.08, 16:24 i nagelowany bleah Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Kobiety wolą długowłosych... 03.07.08, 20:02 ja tam po sposobie poruszania poznaje, ale może jakaś inna jestem co do opisu zaniedbania - to masz chyba wyjątkowego pecha, ze tylko tacy ci się przetaczają przed oczyma z reguły to powód do dumy i pielęgnacja na najwyższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Kobiety wolą długowłosych... 01.07.08, 16:16 nigdy nie lubiłam facetów z długimi włosami. Jakoś nie na miejscu dla mnie takie włosy wyglądają, sczególnie, jak są zaniedbane, tłuste, skołtunione, porozdwajane... beee Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Kobiety wolą długowłosych... 03.07.08, 18:47 Zważywszy na powodzenie mojego syna jestem w stanie się z tym zgodzić... Mnie się nigdy długowłosi nie podobali, ale może nie trafiłam na wystarczająco atrakcyjne egzemplarze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Kobiety wolą długowłosych... 03.07.08, 20:56 zdecydowanie krótkowłosi uwielbiam ręką jeżdzić w ostrzyżonych włosach zwłaszcza tych z tyłu głowy, najkrótszych jakbym chciała długie macać, to mam swoje;P Odpowiedz Link Zgłoś