majmajka 23.07.08, 08:22 Za kilka dni wyjezdzam na urlop nad morzem. Pogody to juz nie bedzie chyba, nie? Juz lato sie skonczylo ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Co Ty opowiadasz?;)P 23.07.08, 08:27 Zerknij na portale pogodowe, oglądaj prognozy pogody- wszędzie trabią, że PRZYNAJMNIEJ do końca lipca będzie ładnie- w całej PolsceP Ja sobie nie wyobrażaminaczej, bo w niedzielę wyruszam nad morzeP Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Co Ty opowiadasz?;)P 23.07.08, 08:47 My w sobote wyruszamy. Na prognozach to niby opcja laskawa, ale jak fatycznie bedzie? Stroj jade dzisiaj kupic corce nowy, bo stary w basenie w tym roku wykonczyla. Moze my sie na plazy bedziemy mijaly? Usmiechne sie do Ciebie porozumiewawczo Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Koniec lata...? 23.07.08, 08:29 A w ogóle jakieś było? Podobno od czwartku wracają tropikalne upały. Mam nadzieję, że wreszcie będzie ciepło i wygrzeję gnaty podczas urlopu sierpniowego. Na razie na plaży nie byłam nawet raz. Zaliczyłam jedno opalanie na podwórku i tylko raz dziecko moje mogło potaplać się w basenie, a było to chyba na przełomie maja i czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Koniec lata...? 23.07.08, 08:49 No bylo lato, bylo. Przelom maja i czerwca sie zaczelo. Moi w basenie czesto bywali. Ja na plazy tez ani razu jeszcze nie bylam, ale kawalek mam, jakies przeszlo 500 km... Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: Koniec lata...? 23.07.08, 11:19 A ja mieszkam nad morzem i też byłam tylko parę razy z młodym-on oczywiście się kąpał brrr. Jak pokazują,że będą upały to nad morzem niestety jest kilka stopni mniej. Cholery można dostać jak już się spakujemy na plażę to się pogoda knoci. Teraz też jest zachmurzenie pełne,a słoneczko było z samego rana. Ale można pojeżdzić na rowerze,iść na spacer brzegiem morza. Na pewno nie będzie za gorąco!hehe taki żart! Odpowiedz Link Zgłoś
naughty-angel Re: Koniec lata...? 23.07.08, 11:44 Zazdroszczę tego mieszkania nad morzem- sama bym chciała, ale mój mąż woli góry, więc nie mieszkamy ani tu ani tu . Ot tak, żeby było sprawiedliwie A jeśłi chodzi o pogodę, na początku lata słyszałam, że ma ono być mocno skropione deszczem. Za to od sierpnia mają przyjść upały. Póki co się ta prognoza sprawdziła, a co będzie dalej- zobaczymy Pozdrawiam- Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Koniec lata...? 23.07.08, 11:48 ee, no co Wy lato było tez na początku lipca. zaliczyłam kilka kąpieli słonecznych i wodnych. nie wspomnę o dniach w srodku tygodnia, kiedy to nie było czasu pomyslec o przyjemnościach. było, było i coraz częściej ciesze sie, ze nad morze nie mieszkam. a i teraz znowu upały zapowiadają Odpowiedz Link Zgłoś