mamajestem 12.08.08, 16:09 Mam ogólniak na studia nie mogę sobie pozwolić (nie mam matury i kasy) więc chcę iść do szkoły policealnej zaocznie tylko nie mogę się zdecydować co lepsze rachunkowość czy administracja??? Doradźcie kobietki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Administracja czy rachunkowość??? 12.08.08, 16:12 Moim zdaniem rachunkowość. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Administracja czy rachunkowość??? 12.08.08, 16:25 finanse..były, są i będą dobre zarobki administracja? jeśli da się z tego wyżyć? kieruj się tym, co pogodzisz z zainteresowaniami i zapewnieniem sobie godnego bytu Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 15:43 f.l.y napisała: > finanse..były, są i będą > dobre zarobki > Finanse i dobre zarobki bez matury? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Administracja czy rachunkowość??? 12.08.08, 16:23 rachunkowosc zdecydowanie dobra ksiegowa zawsze bedzie w cenie a administracja to w sumie nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 15:13 moofka napisała: > rachunkowosc zdecydowanie > dobra ksiegowa zawsze bedzie w cenie > a administracja to w sumie nie wiem co Dobra księgowa po szkole policealnej?? 🤣 Może w 2008 było inaczej....😉 Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 15:44 I bez matury. Dobra ksiegowa to musi mieć przede wszystkim ukończone studia. To minimum dla tego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Administracja czy rachunkowość??? 12.08.08, 19:14 Rachunkowość to pewny kawałek chleba, administracja to jak "zarządzanie" takie trochę nie wiadomo co. Tyle tylko, że matura jest raczej ważna, jeśli w tę rachunkowość się bardziej będziesz chciała zaangażować. Może jednak spróbuj zawalczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mika.wika Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 15:08 Tak, na pewno autorka sie zapisze. Czekała 12 lat na tak wspaniałą radę i reklamę i się w końcu doczekała! Brawooo! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 15:49 Głupie reklamy i wyciąganie starych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 15:39 kufa znowu jakieś troloreklamodawca się odezwał .... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 16:11 c) żadne z powyższych Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 16:17 Trupa wysłuchała, by reklamę wrzucić. Tylko ta reklama mało subtelna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.kurka Re: Administracja czy rachunkowość??? 02.11.20, 16:21 Zdecydowanie rachunkowość, dobrze by było gdyby była jeszcze połączona z finansami. Odpowiedz Link Zgłoś