ja_opuncja 17.08.08, 21:10 okej rozumiem, że krwawienie co miesięczne jest wyznacznikiem fizjologicznym mojej kobiecości, ale mam cholernie dość, skręcam się z bólu wlaśnie i po raz kolejny zadroszczę facetom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:13 JA NIE MAM JUZ @ PRAWIE 2 LATA )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosika Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:15 nie slyszalas o przeciwbolowych lekach? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:16 okej rozumiem, że krwawienie co miesięczne jest wyznacznikiem fizjologicznym mojej kobiecości O rany, kto Cię w taki martyrologiczny kanał wpuścił? Współczuję- u mnie raczej lajtowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_opuncja Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:19 Malgo dzięki za dobrą radę A co do tej martyrologii szukam przestrzeni do wyżalenia I jeszcze w tym sęk, że na mnie działają przeciwbolowce no spa też średnią ulgę daje więc jeśli już coś biore to takie super-kopiące typu ketonal czy ostatnio refastin, bo ketonalu mi już nie sprzedają. Az się boje użyc tego nowego, bo boję się że nie zadziala. Czlowiek się przyzwyczaja i Ci z rynku wycofują... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:21 ketonal na miesiaczkę ..o matko!!! ale masz jazdy w takim razie współczuje ...(( Odpowiedz Link Zgłoś
mor-ina Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:24 Skoro to już masz to powinnaś wiedzieć, że to jest to samo?? Wpisz w google - jeśli na Ciebie nie zadziała to już raczej tylko kwestia Twojej psychiki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek790 Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:30 się zgadzam.ja już brałam refastin i działa tak samo dobrze, chociaż rzeczywiście nie na miesiączkę... wielkie współczucie jeśli jest tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: Nie nie nie 17.08.08, 21:38 ja_opuncja, łączę się z Tobą w bólu...Cholera, przesiedziałam cały dzień w domu, a planowałam gdzieś pojechac, ale nie będę się zwijac za kierownicą i jeszcze z dzieckiem. Co do specyfików aptecznych, to mogę tylko apap, bo córka jeszcze na piersi, ale i tak nigdy nie pomagał, nospa też nie, więc nie biorę nic. A mówili, że po porodzie bóle miesiączkowe miną, a jest jeszcze gorzej(( Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Nie nie nie 17.08.08, 22:28 E tam, ja mam od dwóch tygodni mirenę, i od tego czasu non stop plamienia, bóle brzucha i głowy. Jak tak dalej pójdzie to bedę rekomendować mirenę jako 100% srodek anty, bo seksu po prostu nie ma! Podobno stan ten ma się utrzymywać do 9 miesiecy.. Stanę się mistrzynią seksu oralnego ps. znam ten ból, zawsze mialam koszmarne miesiączki (ketonal forte przestał działac, po porodzie są jeszcze bardziej bolesne..) Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Nie nie nie 17.08.08, 22:49 oj tak, koszmar okropny, jak byłam nastolatką to nieraz pogotowie u mnie było, bo z bólu byłam nieprzytomna, jedyne, co mogłam robić to wymiotować a że wówczas chyba tylko pabialgina była ogólnie dostępna, która niezbyt działała albo jakiś obrzydliwy gardan-nie bardzo się mogłam prochami wspomóc teraz jest lepiej (u mnie rzeczywiście poprawiło się po pierwszym porodzie i tak już zostało), to za to tydzień przed czuję się koszmarnie, wszystko mnie boli, denerwuje, mam wrażenie, że pęknę znacie coś na to? a najgorsze, że moja mama miała tak samo i obawiam się, że moje dziewczyny też mogą ciężko okres przechodzić Odpowiedz Link Zgłoś
balbina.x Re: Nie nie nie 17.08.08, 22:55 Wiem co czujesz, ja przed ciążą co miesiąc piekło przechodziłam. Zresztą teraz jest niewiele lepiej. Odpowiedź jest jedna: Diclac. Co prawda zakręcona po tym chodziłam, a jak wzięłam więcej niż 50mg to ciężko się zdania składało, ale przynajmniej nie bolało Trzymaj się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś