dlania 19.08.08, 10:28 Kto zyskał, kto stracił? pl.youtube.com/watch?v=wASqRJg6nX0 Morgen mnie zabije pewnie za taka profanacje, ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: DM vs MOdern Talking 19.08.08, 10:30 Usłyszałam pierwsze 40 sekund i nie dałam rady psychicznie - idę się powiesić w serwerowni. Dlania, pisz ostatnio wola PP Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: DM vs MOdern Talking 19.08.08, 10:41 Czekaj, czekaj, daj mi szanse! www.youtube.com/watch?v=zM2j96ohYnk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: DM vs MOdern Talking 19.08.08, 10:46 A nie lepiej po prostu tak? pl.youtube.com/watch?v=bbUej2HRKaY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: DM vs MOdern Talking 19.08.08, 10:49 hehe.., nie bez powodu wielu fanów DM słucha również Rammsteina. Znajdż jeszcze coś z Sisters of Mercy Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: DM vs MOdern Talking 20.08.08, 20:22 OMG tez poleglam na 40 s masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DM na to NIE ZASLUZYLO Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: ide sie powiesic razem z morgen 20.08.08, 20:57 jak mozna tak zbeszczesic Depeche Mode????? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: DM vs MOdern Talking 20.08.08, 21:48 chyba w takim zrazie nie slucham hehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: DM vs MOdern Talking 20.08.08, 20:04 eee profanacja dla mnie nie to jak starzy depeche Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: DM vs MOdern Talking 20.08.08, 21:49 starzy przed odejsciem wildera czy po?? dla mnie po jego odejsciu dm sie skonczyl... na szczescie zaczal sie wilder hihi Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: DM vs MOdern Talking 20.08.08, 22:26 o tak tak właśnie elza, jak najbardziej przed odejściem :0 recoil już zupełnie inny klimat muzyczny ma Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: DM vs MOdern Talking 21.08.08, 19:19 no ma inny ale jest on zdecydowanie blizszy moim gustom muzycznym niz to cos co zapodaja dm however wilder kiedys powiedzial zniesmaczony ludzmi namawiajacymi go do powrotu na lono dm, ze wnerwia go to, bo czuje sie tak, jak ktos komu non stop pokazuje sie obciachowe zdjecie z czasow licealnych Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: DM vs MOdern Talking 21.08.08, 20:05 Bez przesady. Po odejściu Wildera DM nagrało genialne płyty - Ultra, SOFAD, Playing the Angel. Martin Gore jest świetnym kompozytorem (jednym z najlepszych i najbardziej cenionych w świecie muzyki rozrywkowej), a na Playing są 3 bardzo dobre kawałki autorstwa Gahana. Nie umniejszam roli Wildera w dawnym DM, ale miałam okazję słyszeć kawałki jego solowego już autorstwa - nudne i bez wyrazu. A DM są nadal na topie i jeszcze długo będą. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: DM vs MOdern Talking 21.08.08, 20:14 Mój starszy o 5 lat brat słuchał namiętnie DM i nosił się tak jak oni,a więc wychowałam się na ich muzyce.I LOVE DM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: DM vs MOdern Talking 22.08.08, 13:53 Morgen, rzecz gustu, ja tam za Gorem samodzielnie pracującym nie przepadam, rzeczywiście płyty po Wilderze nie są najgorsze, nie podoba mi się w nich tylko to, że nie bardzo ewoluują są takie stricte depeche'owskie. Poza tym z tego co mi się wydaje to Songs były jeszcze jednak nagrywane z Wilderem, bo na chwilę tam wrócił. Z tych nowych dla mnie jeszcze do posłuchania jest exciter, ale innych nie lubię. Samego recoila nie można porównywać z depeche, bo jednak to kompletnie inna stylistyka muzyczna, którą można lubić, a można i nie Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: DM vs MOdern Talking 22.08.08, 18:07 songs bvylo ostatnia plyta nagrana z wilderem... po devotional tour powiedzial depechom bye i tyle go widzieli.. dla mnie dm'y po odejsciu A wala komere, nie wiem, nie mowie z enie slucham bo czasem sobie zapuszcze jakis tam kawalek, ale bardziej mnei ciagnie do np black celebration, mussic for the masses (take nothing np rozwala mnei na puzzle) bycmoz epowodem tego jest fakt ze wlasnie te plytki kojarza mi sie z nastoletnimi czasami i roznymi glupotmai jakie sie wtedy robilo... i mimo wszystko wilder gora to by;l i bedzie moj idol na zawsze - chociaz juz troche ze tak powiem tkniety zebem czasu, ale hmmm a tak w ogole synth pop is dead - this is the era of hip hop pl.youtube.com/watch?v=CX9czcVXYXU nie ma sie gdzie bawic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: DM vs MOdern Talking 22.08.08, 20:06 nie mówiąc o tym, że Dave solo też IMHO wymiata wolę to nowsze DM zresztą niż to starsze, za bardzo może ze szkolnymi dyskotekami mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Dlania 22.08.08, 19:48 gdyby nie sentyment do zimowiska w Malszu'89 gdzie hiciorami bylo MT i sandra wykopalabym Cie z listy przyjaciol czizaaaaaaaaas!!!! nie moge tego sluchac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania ;-) 22.08.08, 19:52 Daruj mi jeszcze tym razem, obiecuje poprawę A tak a propos muzycznego szajsu lat 80. - widziałyście zestaw gwiazd na tegoroczny Sopot?: "W Operze Leśnej królować będą największe hity z tamtych lat, m.in. „Boys, boys, boys” w wykonaniu Sabriny, „The never ending story” Limahla, „Touch Me” Samathy Fox, "You Keep Me Hangin' On" Kim Wilde. Na scenie wystąpi również Sandra, Kajagoogoo, Shakin' Stevens oraz Tomas Anders z Modern Talking." Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: hehehe 22.08.08, 19:56 normalnie fan na calego chociaz akurat Limahl lubie, pamietasz Atrejo z Neverending Story? Bosze, ale ja sie w nim kochalam... moja pierwsza przedszkolna milosc Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: hehehe 22.08.08, 20:00 Ach, daj spokój! Nie dosyć że pierwszy raz ogladałam ten film w PKiN podczas kolonii (wieś do miasta przyjechała), to jeszcze od dziecka do późnej starości (czyli obecnie) mi sie indianie podobali, a on miał taką indiańska urode wszak... (Atreju, nie Limalh) Ostatnio zmusiłam moją 6-latke do obejrzenia filmu ze mną, ale zupełnie ja nie podniecił, dziwna jakaś;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: hehehe 22.08.08, 20:56 kilka lat temu kupilam wowczas kilkuletnim kuzynom dvd z filmem, nawet z nimi obejrzalam. oni znudzili sie po kwadransie, a ja bylam... na maksa zniesmaczona. wiadomo, Atreju rzadzi, ale efekty specjalne ktore mnie jako dziecko zachwycaly teraz to skansen. tandentny w dodatku, jakis taki styropianowy. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: plebiscyt - najlepszy song DM 22.08.08, 19:52 jak dla mnie najpiekniejszy, bezkonkurencyjny, ideal wsrod idealow "In your room" pl.youtube.com/watch?v=2-DzT10KG2M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mwiktorianka Re: plebiscyt - najlepszy song DM 22.08.08, 22:02 Dorastałam przy ich muzyce,szalałam i cierpiałam z miłości i już zawsze będę ich kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: plebiscyt - najlepszy song DM 22.08.08, 22:19 bosh... jest ich tyle ze trudno zliczyc hihi swego czasu moim number one bylo shake the disease potem nothing, potem stripped, potem and then, work hard dangerous, ehgh jak sobie tak przypominam teraz to same ulubione byly enjoy the silence jakos mi nei podchodzi w sensie ze kurde oklepane jest schemat dm = enjoy D in your room to the jeep rock mix tylko higher love adrenalina... dlugo dlugo wymieniac wiecej grzechow nie pamietam od dawna powiem wiecej od dawien dawna nie sluchalam ich starych utworow, bo ile razy do nich wracam tyle razy teskno mi za nastoletnimi czasami kiedy wyprawa z gdanska do torunia na zlot to byl zyciowy wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: DM vs MOdern Talking 22.08.08, 22:34 Masakra... Swego czasu byłam fanką Modern Talking, ale potem zakochałam się na amen w Depeche Mode. Jestem żoną zagorzałego ich wielbiciela i byłam na ich koncertach w Polsce, kocham zespół zarówno za |bytności" w nim Alana, jak i bez niego. Ale zestawienie ich z MT to dla mnie profanacja, to tak jakby połączyć np. Gosię Andrzejewicz z Edytą Górniak. Oczywiście to moje subiektywne zdaNIE JAKO FANKI... Nadmieniam, że nie jestem fanatyczką - lubię także Madonnę, Gwen Stephanie i Sharon del Adel z Within Temptation Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: DM vs MOdern Talking 22.08.08, 22:54 Dodam jeszcze, że mój mąż jest bardzo podobny do Dave'a, tylko ma niebieskie oczy, a wogóle to mój typ męski Odpowiedz Link Zgłoś