pati9.78 22.08.08, 10:18 Najnowsza piosenka zespołu Feel z niejaką Iwoną W.? Tytułu nie znam, ale powtarzają się słowa"pokonam dziś siebie", więc może coś w tym stylu.Mnie bardzo, jest wzruszająca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 10:19 tak mnie wzrusza, że natychmiast zmieniam stację jak to słyszę. Zresztą jak całą "twórczość" feela. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Nie. 22.08.08, 11:54 A ile masz lat?P Nie podoba się, nic mnie w niej nie wzrusza, chciaz przyznaję, że przynajmniej nie mam odruchu wymiotnego, jak przy poprzedniej " Jak anioła głos"P Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 11:57 Nie, sztampa i na okraglo w radio, mam juz dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 12:34 feel wzbudza u mnie uczucia na fuj ) Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 13:29 Tą piosenkę z Iwoną coś tam słysząlam na jakimś festiwalu i mi sie nie podobała. Ale czyżbym była w mniejszości, której podoba sie twórczosć Feela??? To jakim cudem zgarniają wszytskie nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 14:28 może być, ale wolę te wcześniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 14:45 nie moge sluchac tego zespolu. jak tylko go slysze, przeloczam na co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
fartika Re: mialo byc przełączam:) 22.08.08, 14:50 w pustej szklance pomarańcze to i ideał mój.oł jeee! Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 15:17 To fajnie,że Wam się nie podoba. TO utwierdza mnie w przekonaniu, że dalej w modzie jest bluzganie na feel. Mało tego mam wrażenie, że to wstyd się przyznać, że się słucha ich muzyki. Tylko zastanawiam się, kto kupuje ich płyty, bo zdaje się, że zarobili na płytach niezła kasę, co w Polsce w dobie piractwa i internetu należy do rzadkości.Acha, do którejś tam, co pytała o mój wiek:mam 30 lat ,skończone 2 kierunki studiów, dwójkę dzieci, a taki "gó..arski" i nieorginalny gust.Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 17:17 Mi się podoba) Kupiłam ich płytę.(też mam 30 lat może to od tego zależy))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 20:10 Kochana, bez zbędnej ekscytacji- podoba Ci się-słuchaj, tylko nie wymagaj dziecinnie, aby innym też do gustu przypadł ten zespół. O wiek pytałam ja- dlatego własnie, że wiewiórki mi podpowiedziały, że autorka będzie się ciskać, jak się okaże, że nikt nie słucha, a że tak się okaże, to można było obstawiać w ciemno, znając to forum PPPPPPP Z feel jest tak jak z ich trojeP Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 kali-pso 22.08.08, 21:20 Ja się nie ekscytuje)))))))))Ja romantyczna dusza i wszystkie takie pościelowo-romantyczne kawałki lubię)))) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 17:03 Musze posluchac, za chwile odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 17:08 Tak sobie, niespecjalnie. Ta laska ma glos fajny, ale nie lubie jak ktos spiewa tak "gardlowo", a ona tak wlasnie robi. Szczerze mowiac wlasnie wspomniany wyzej: "jak aniola glos " bardziej mi sie podobal, ale zdecydowanie nie jestem fanka. Za stara jestem Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 17:18 Wiesz można mieć trzy kierunki studiów i zrypany gust a powaznie mówiąć feel to na pewno zespół chwytliwy. Ich piosenki łatwo wpadają w ucho, prosta melodia itp. I musze przyznać się, że na poczatku mi się nawet podobali. Jednak teraz po kilkaktotnym przesłuchaniu, wsłuchaniu się w teksty banalne do bólu muszę stwierdzić że to kicz nad kiczem. Nowa wersja Ich troje, tylko wokalista mniej porypany Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 17:34 Nie. Ja kocham się w nich nouvellenecrophil.wrzuta.pl/audio/vB5HjD85vb/lao_che_-_hydropieklowstapienie Moje Ptysie Miętowe Odpowiedz Link Zgłoś
klon-ex2 Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 18:28 A ja ich lubię i co z tego wcale się tego nie wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m a ja oszalałam za tym:) 22.08.08, 18:50 pl.youtube.com/watch?v=gwHZMD2aOFI mam nawet jako dzwonek tak mi w piosenka w ucho wpadła co do temtu : nie znam piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso A ja ostatnio za tym... 22.08.08, 20:23 pl.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg Chciałabym w wieku 50 lat mieć taki power. I tę artystkę nalezy za wzór postawic wszystkim naszym gwiazdkom, aby na scenie muzycznej utrzymali się chociaż połowę tego, co onaP Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: A ja ostatnio za tym... 22.08.08, 20:28 ja to w wieku 50 lat zamawiam taka figurę Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: A ja ostatnio za tym... 22.08.08, 21:24 Jak dla mnie to Pani M. nie ma wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: A ja ostatnio za tym... 22.08.08, 21:25 Taką? www.egoisci.pl/4629/madonna_jak_zombie/6/ Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: A ja ostatnio za tym... 22.08.08, 21:42 Może miała gorszy dzień? A na serio- ona chyba nigdy nie zaprzeczała, że kiedy nadejdzie pora to sobie nic tam nie podciągnie?P Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: Czy podoba Wam się? 22.08.08, 19:13 w ogóle mi się nie podoba. Muzycznie jest ok - ale to w końcu panowie z wykształceniem muzycznym, tekstowo porażka totalna. Ale to już tak jest, że 4 akordowe piosenki są najbardziej chwytliwe. Zresztą, niedawno czytałam wywiad z Kupichą i powiedział, że robi taką muzykę, którą każdy będzie mógł zagrać na gitarze przy ognisku oraz która dodatkowo dobrze się sprzeda - tak samo jak się sprzedaje "M jak mdłości" czy insze seriale których ponoć nikt nie ogląda a jednak statystyki mówią coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś