slonecko_w_balerinkach 27.08.08, 11:49 Właśnie za pośrednictwem internetu złożyłam podanie o pracę recepcjonistki w firmie Fantasy Park Trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Pierwsza praca 27.08.08, 11:55 Ale jak nie dostaniesz tej pracy, to nie będziesz nas informować o każdym złożonym cv i nazwie firmy, w której go złożyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:02 Będę Heh, żartowałam. Po prostu to moje pierwsze wysłane CV. No i ciekawa jestem trochę co myślicie o Fantasy Parku P.s. Morgen- stern, czemu Ty taka cięta na mnie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:04 haja197222 napisała: > Ona lubi pluc jadem To też! Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:06 Dziewczyno, chyba nie pytasz na serio??? Moim zdaniem to piekło na ziemi. Ale chyba z tego powodu nie wycofasz CV? Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:09 I tak pewnie mnie nie będą chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:11 Hej a dlaczego? Więcej optymizmu. Jak pracę dostaniesz, to radzę kupić zatyczki do uszu, strasznie tam głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:12 > No i ciekawa jestem trochę co myślicie o Fantasy Parku Nie wiem, myślałam że od Ciebie się tego dowiem. Co to za instytucja? Czym się to zajmuje? Nie sprawdziłaś zanim wysłałaś CV? Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:19 Wiem czym się zajmuje. Można powiedzieć, że działa razem z cinema city. Kręgle,browling, bar i inne tego typu rozrywki. Ale chciałam się dowiedzieć co Wy bywając tam o niej sądzicie Dlaczego myślę, że mnie nie wezmą? Bo jestem niepełnosprawna, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:25 Czasem chodzę z Młodym do Eldorado, Chaty Małolata na imprezy urodzinowe jego kolegów. Konkretnie Fantasy Parku nie znam ale się domyślam o co chodzi. Tam jest ciągły hałas i tłum ludzi, wieczorem w piątki i soboty - koszmar. Nie będzie Cię to męczyć? Dasz sobie radę? Czy stopień niepełnosprawności nie wyklucza pracy w której trzeba cały czas stac albo chodzić? Nie zniechęcam Cię, tylko jeśli Cie przyjmą, możesz sie szybko zmęczyć taką pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:27 Niepełnosprawność mam ze względu na wzrok, więc to zbytnio chyba nie przeszkadza. A praca recepcjonistki, więc chyba główne zadanie, to przyjmowanie rezerwacji przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:35 Hm, bywam w tym miejscu częściej niż bym chciała. W przedszkolu syna jest moda na organizowanie tam imprez urodzinowych. O ile zdążyłam się zorientować, to praca dziewczyn przyjmujących zamówienia polega także na bieganiu od sali do sali, wydawaniu butów do kręgli, przyjmowaniu pieniędzy i obskakiwaniu naburmuszonych rodziców, narzekających na tempo ich pracy. Ale może się mylę i gdzieś siedzą zamknięte recepcjonistki, które tylko przyjmują telefony. Wydaje mi się, że nie jest to odpowiednie miejsce dla osoby niepełnosprawnej wzrokowo (przytłumione światło). Ale nie znam się, więc może nie powinnam się wypowiadać. Ale ja wolałabym pracować w jakimś dużym budynku, w firmie, w salonie ... samochodowym jako recepcjonistka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:39 To ja już sama nie wiem. W ofercie, zresztą na gazeta.praca nic nie było o innych zakresach. Napisali tam też, że preferują studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pierwsza praca 27.08.08, 12:40 Dowiesz się na rozmowie kwalifikacyjnej. I rzeczywiście dużo tam bardzo młodych ludzi, czy studentów, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś