kudlata.pl 24.09.08, 19:58 jak ważne jest dla Was? muszę przyznać, że dwa razy w życiu się pomyliłam (na szczęście skończyło się przyjaźnią, a myślałam "co za palant...") można kogoś niesprawiedliwie ocenić, zdarza się Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Pierwsze wrażenie 24.09.08, 20:08 kudlata.pl napisała: > jak ważne jest dla Was? > > muszę przyznać, że dwa razy w życiu się pomyliłam (na szczęście > skończyło się przyjaźnią, a myślałam "co za palant...") > można kogoś niesprawiedliwie ocenić, zdarza się Wam? Kilka razy sie pomylilam i przestalam juz dawno oceniac kogos po tzw pierwszym wrazeniu,no chyba ze wyjedzie z czyms mega mega burackim. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Pierwsze wrażenie 24.09.08, 20:32 Dla mnie jest wazne- bardzo czesto sie sprawdza.Moze ze 2 razy w zyciu sie pomylilam- szybko zweryfikowalam jednak swoj poglad na korzysc delikwenta. Najczesciej niestety, jesli ktos mi na pierwszy rzut oka nie lezy, to juz tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Pierwsze wrażenie 24.09.08, 20:34 Ostatnio w pracy poznałam moją zmienniczkę.Pierwsze wrażenie fatalne.Myślałam że nigdy się nie dogadamy. Drugi dzień ciut inaczej a teraz....naprawdę fajna babka z niej Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Pierwsze wrażenie 24.09.08, 21:47 Dla mnie pierwsze wrażenie jest prawie zawsze ok, ja do ludzi z sercem na dłoni wychodze, intresuja mnie, ciekawia, ufam im.... A potem w dupe dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: Pierwsze wrażenie 24.09.08, 21:51 niestety ja czesto sie rozczarowuje ludzmi. najpierw wydaja mi sie mili, przyjacielscy a pozniej czesto wychodzi z nich fałsz, zaklamanie i dwulicowosc. kiedys ostro przejechalam sie na babce w pracy. ach jaka była kolezenska "rowna baba" a kablowala do presesa kto, co, jak, gdzie i z kim............. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Co za gbur - to było o moim mężu 24.09.08, 21:54 gdy miałam z nim pierwsze "doczynienia" "Co za suka" - dość często myślą ludziska o mnie, do czego po jakimś czasie znajomości się przyznają bez bicia Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 A, miało być jak ja kogoś? 24.09.08, 21:59 Mam czuja - jak się w kimś zakocham od pierwszego wrażenia to się zawsze okazuje, że było warto - działa zarówno w stosunku do facetów jak i do kobiet. Jesli nie wyczuwam wzajemnych fluidów to nie skreślam, ot po prostu przyjmuję, że nie nadajemy na tych samych falach, więc muszę dac sobie większy margines tolerancji dla owej jednostki. Ludzi, których nie pokochałam, ani nie polubiłam na wstępie jest niewielu i tak ocy, że nie musze się tym przejmować. Jedną wpadkę tylko pamietam - wujek przyprowadził mi współlokatora - spojrzałam i pomyślałam "eeee nic podoba mi się" - podzieliłam się wrażeniem z mężem (wtedy jeszcze nim nie był), a ten orzekł "co ty! Świetny gość!" - mąż miał rację jak się póxniej pod wspólnym dachem okazało Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pierwsze wrażenie 24.09.08, 22:10 kudlata.pl napisała: > jak ważne jest dla Was? > > muszę przyznać, że dwa razy w życiu się pomyliłam (na szczęście > skończyło się przyjaźnią, a myślałam "co za palant...") > można kogoś niesprawiedliwie ocenić, zdarza się Wam? jedna laska nazwała mojego brata burakiem po czym wyszła za niego za mąż zostając tym samym moją bratową..)) ja raczej nie oceniam z góry, podchodze z dystansem i tym samym to mnie oceniają jako tą zimną, niedostępną Odpowiedz Link Zgłoś