ry-bka 18.06.03, 08:27 Potrzebuję namiarów na dobrego psychologa , najlepiej zeby przyjmował z funduszu zdrowia. Znacie kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_030884 Re: psycholog we Wrocławiu 07.11.24, 22:19 Bardzo polecam psychologa Pana Tomasz M. Jedynak z Psychologicznego Centrum „MindClinic” na Klecinie. To najlepszy terapeuta jakiego spotkałam. Potrafi wsłuchać się w pacjenta, życzliwy, akceptujący każdego człowieka z jego słabościami, empatyczny, pomocny, cierpliwy. Polecam z czystego serca, każdemu szukającemu pomocy w różnych trudnościach życiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: psycholog we Wrocławiu 07.11.24, 22:38 Jak może pomoc ofiarom przestępstw, których prawo do zdrowia i prywatności jest łamane? Współpracuje z policją? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: psycholog we Wrocławiu 07.11.24, 22:40 Słyszałam że nawet w sracz.u. tylko czy każdym czy tym od 8-16. Odpowiedz Link Zgłoś
jaki-taki-ja Re: psycholog we Wrocławiu 23.02.25, 14:46 Coś nie tak jest z tym psychologiem? Wpis mam wrażenie negatywny, a zastanawiam się nad wizytą Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: psycholog we Wrocławiu 25.02.25, 21:07 Nic ad personam. Moje luźne przemyślenia związane z bólem istnienia w skorumpowanym kraju. Nie nakręcaj sie. Zastanawiam się jak lekarze prowadzą osoby które są ofiarami przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś
lampasufitowa Re: psycholog we Wrocławiu 23.02.25, 19:05 Podpinam się pod zapytanie. NFZ lub komercyjnie.. Odpowiedz Link Zgłoś