moofka 26.09.08, 23:02 i kto ma interes w tym zeby ja tak promowac wszedzie? jakos nie rozumiem tego fenomenu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
travka1 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:07 ja tez nie rozumiem,powiem wiecej ja nie moge na nia patrzec, zenuje mnie jej glupota ale jak sama piszesz chyba jest popularna, tylko kto sie nia interesuje?Moze jakas madra glowa nam to wytlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:11 Ja też nie mam pojęcia. Kojarzę ją tylko dlatego, że jest jeszcze mniej atrakcyjna niż Jakimowicz, co wydawało mi się niemożliwe. A czym się ta pani zajmuje na co dzień i czemu jest popularna, nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:14 no znana jest z tego, ze jest znana ja jej w tv wiele nie widzialam - jakos mi sie nie wbila szczegolnie w pamiecale teraz to jakies szalenstwo na pudelku przeczytalam, ze wystapi w gwiazdach na lodzie (gwiazda???)ze zgarnie 40 tys i zazadala tronu dla pluszowego konia mierzi mnie to bo to publiczna telwizja i za abonentow pieniadze ciesze sie, ze nie za moje mowi o niej wojewodzki w swoim programie majewski ja parodiuje w rozmowach w toku jadotychczas myslalam, ze to zwykla idiotka ale jednak niezwykla ... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:08 Z nią jest trochę tak, jak z radiem Maryja - wiadomo, że to straszne kretyństwo ale gdy się tego słucha (a na Jolę patrzy i słucha), to się niemożebnie humor poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:15 mi sie nie poprawia,chociaz ja ją tylko widzialam kilka razy w trakcie przechadzki po kanalach tv byc moze to za malo a moze nie rozumiem jej humoru,ale to pewnie dlatego,ze wole bardziej wyrafinowany zart Odpowiedz Link Zgłoś
agarem Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:17 A kto to? i czy trzeba ja znac - sorka nie posiadam w TV wiec wszyskiego dowiaduje sie ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 17:47 www.pudelek.pl/tag/Jola+Rutowicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:19 Ależ mnie również nie śmieszą jej żarty, tylko jej głupota i imidż. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:24 wegatka napisała: > Ależ mnie również nie śmieszą jej żarty, tylko jej głupota i imidż. u mnie powoduja nieznaczny opad szczeny wlasnie trafilam na info, ze jola otwiera firme odziezowa "dżolanta fashion" strasznych czasow dozylismy, ze ktos tak bezdennie glupi szczyci sie swoja glupota i kase na tym zbija ja juz wole, jak ktos przynajmniej probuje madrego udawac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:18 kurde wegatko, no mnie sie nie poprawia stara glupia baba, ktora zgrywa jeszcze glupsza niz jest rzeczywiscie i zgarnia za to wielka kase a czlowiek normalny i edukowany zapierdziela po godzin dziennie no gdzie tu poprawa humoru zastanawiam sie, kto takie cos tak namolnie promuje,. ze ona jest wszedzie a naprawde nie jest wybitna osobowoscia Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:24 Wydaje mi się, że dużo łatwiej wypromować taką walniętą kosmitkę, niż mądrego człowieka, który sensownie gada i wygląda. I pszę sobie nie myśleć, że specjalnie włączam TV żeby na nią popatrzeć, aż tak bardzo to mnie ona nie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:27 ale nie mysle bynajmniej zreszta sama teraz wyczytalam wszytsko co pudelek ma o dżolancie a jutro koniecznie musze obejrzec chociaz jeden odcinek j&j ja chce wiedziec o co chodzi, moze tez ja pokocham Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:16 Bo spora część narodu może się z nią identyfikować... Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:19 a widzialas kogos jeszcze z koniem rozowym bo ja nie...toz ona jest glupia jak ...prawie jak doda udajaca inteligencje. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:26 dorianne.gray napisała: > Bo spora część narodu może się z nią identyfikować... Nie przesadzaj. Nie znam ani jednej osoby, która zachowywałaby się równie idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:28 Ja też nie znam ani jednej osoby, która grałaby w telenoweli, ale wiele osób, które zachowują się tak, jakby myślały, że w niej grają. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 17:52 może nie spora, ale spewnością bywają takie Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:19 Ona nie może być prawdziwa, to niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:30 A mi się wydaje, że to celowa kreacja na potrzeby mediów.Ktoś ją "wymyślił". I skoro pojawia się w tylu mediach, ma "plecy". Widziałyście, jak normalnie wyglądała w 2004 r ? Ale takich ładnych dziewczyn jest wiele...A obecna Jola Rutowicz jest jedna. www.pudelek.pl/artykul/12180/jola_rutowicz_byla_kiedys_ladna/ Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:33 royalmail napisała: > A mi się wydaje, że to celowa kreacja na potrzeby mediów.Ktoś > ją "wymyślił". I skoro pojawia się w tylu mediach, ma "plecy". no wlasnie tez tak mysle, masa jest kretynek i jedna jola rutowicz robi na tym kariere no ale znowu mozliwe to, zeby kazde jej slowo ktos jej rezyserowal? pl.youtube.com/watch?v=-p0Guo-1yM4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:30 Abstrahując od inteligencji, może się przyśnić jako koszmar: www.pudelek.pl/tag/Jolanta+Rutowicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:33 o jejku,nie wiedzialam o kim mowa wiec poszukalam w gogle.ona jest masakryczna.zero kobiecosci! Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:34 no ladna to ona nie jest ale ktos musi na niej sporo zarabiac skoro inwestuje w taka osobke Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:40 no domyslam sie jak odplaca sie swojemu inwestorowi Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:43 myslisz,ze normalny facet chcialby taka puknac?lee... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:44 normalny nie ale czy tego ktory ja wypromowal mozna normalnym nazwac? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:45 travka1 napisała: > myslisz,ze normalny facet chcialby taka puknac?lee... Już prędzej jej konia Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:51 wegatka napisała: > travka1 napisała: > > > myslisz,ze normalny facet chcialby taka puknac?lee... > > Już prędzej jej konia hehe az sie poplakalam Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 26.09.08, 23:42 Bo bardzo przypomina Crazy Frog. Polska kultura masowa kopiuje, co sie da z UK/USA/Szwecji, stad zapotrzebowanie na sobowtor Crazy Frog w realu. Logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 00:12 tak mi przyszło do głowy, że takimi paznokciami to ona na pewno wągrom na nosie nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 00:13 a może i da...No, sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 23:13 Ona ma te paznokcie nie do wągrów lecz do wyciskania mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 09:44 Jeny, jestem szczęśliwą kobietą, kompletnie nie mam pojęcia kim jest jola rutowicz )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 09:46 Bo idealnie wpasowuje się w niszę rynkową "frików". Jest inna, koszmarna, nigdy nie wiadomo, co głupiego powie. I kiedy człowiek już myśli, że Dżolanta się medialnie ucywilizowała, to znowu zaskakuje totalną zmianą frontu. Jest idealną pożywką dla portali typu Pudelek, Kozaczek, Lansik i innych. To one ją wypromowały. Bez nich nikt by Joli nie zauważył. I ludzie chcą ją oglądać, bo się zastanawiają, co też nowego jej do łba strzeli. I dla tych samych ludzi Gracjan wystąpił w reklamie MediaMarkt. Hm, w sumie to się zastanawiam, dlaczego Jola jeszcze niczego nie reklamuje. A może reklamuje, tylko ja o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 10:06 Gracjan w Media Markt? Nie widziałam. Za to trafił do nich taki jakiś, którego widziałam w kilku programach "śpiewających" - w "Szansie", do któregoś Idola próbował się dostać. Taki z coraz dłuższymi loczkami. Chudy. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Znalazłam - to Roland: 27.09.08, 10:12 pl.youtube.com/watch?v=vf02Nu0QwZc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 09:54 a kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 09:58 ok. Doczytałam. Pojęcia nie mam dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 10:04 Obecnie jest moda na bycie idiotą. Promuje się ludzi głupich, czasem mam wrażenie, ze niedorozwiniętych umysłowo. Młodzież kreuje się na takich- ubiorem, mimiką, sposobem poruszania i zachowaniem również. Odnoszę wrażenie, że to działa na zasadzie sztandarowego promowania pseudotolerancji: mogę być kim chcę, robić co chcę i zachowywać się jak chcę. Jestem tolerancyjny i tego wymagam od innych. A tak naprawdę wszystko to wszystko jest przykrywką lenistwa i prawdziwej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 10:23 Nie wiem, kto ją promuje, ale ktokolwiek to jest, robi jej wielką krzywdę- jeśli Joli wydaje się, że na promocji tandeciarstwa i totalnej głupoty daleko zajedzie, to jest w błędzie. Tandeta i kicz tak, ale tylko w połączeniu z prawdziwym talentem do czegokolwiek. Doda to też kicz, ale umie śpiewać. Dla wielu Violetta Villas to też kicz, ale głos jeden na milion. Jola Rutowicz to tylko kicz, który szybko się znudzi, bo nie ma nic innego do zaproponowania, spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 22:18 kali_pso napisała: > Nie wiem, kto ją promuje, ale ktokolwiek to jest, robi jej wielką > krzywdę- jeśli Joli wydaje się, że na promocji tandeciarstwa i > totalnej głupoty daleko zajedzie, to jest w błędzie. Kompletnie się nie zgadzam. Ponieważ uważam, że w swojej kategorii ona już daleko zajechała - jak na swoje możliwości, potencjał, urodę, itd. no chyba nie uważasz, że ktoś oczekuje, że Jolka dostanie nagrodę Nobla? Jola występuję w programach z "giazdami" w tytule" codziennie o niej pisze pudelek, WYGRAŁA Big Brothera. O tym wszystkim przecież marzą Ci wszyscy frustraci pchajacy sie do reality. Słyszałam, że wynegocjowała niezłą stawke za te tańce na lodzie, jest sprytna Nie wiem kto i dlaczego uparł się lansować Jolę, ale pobieżnie widziałam kilka odcinkow BB - z całej masy totalnie bezbarwnych postaci (nikogo nie pamiętam) jedna Jolka rzucała sie w oczy. Widać maja deficyt chociaż trochę wyrazistych "osobowości" (w cudzysłowie) - to się Joli i konika chwytają ps. ale jedna rzecz mnie ostatnio zastanowiła, słyszałam w radio (chyba w programie Wojewódzkiego i Figurskiego) jakąś wypowiedż Joli przezz telefon dla radia - mowiła całkiem sensownie, zupełnie składnie i użyła nawet słowa "wyimaginowany" w jak najbardziej prawidłowym znaczeniu! czyżby była sprytniejsza nież wszyscy myślimy? Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 23:26 anulka.p napisała czyżby była sprytniejsza nież wszyscy > myślimy? Też mam podobne odczucia. Nie pierwsza to osoba, która robi kasę na zamierzonym robieniu z siebie idioty. Równocześnie jest to ta sama osoba która kiedyś chciała kiedyś studiować psychologię i socjologię oraz mówi o tym, że obecnie "przetarła ścieżki medialne" takiemu zapomnianemu Jakimowiczowi. Jakoś to nie gra z wypacykowaną lalą w lateksowej sukience rozdającą błyszczyki na widowni i dzierżącej pod pachą pluszowego konia. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 09:44 no obejrzalam wczoraj j&j o ile zaczailam po jednym odcinku idea jest taka, ze sie para zakochanych tj jola i jarek zamulaja w chacie pod czujnym okiem kamer i dostaja gosci, zeby bylo ciekawie jarekmial do zarzucenia joli, ze jest brudaską, syfiarą i nie potrafi gotowac wiec zeby z niej zrobic perfekcyjna pania domu zaprosil trzech zolnierzy, ktorzy zolniersim drylem mieli zagonic jole do garow tu sfrustrowany jarek mowil duzo o :partnerstwie: jełop zolnierze przyszli i stwierdzili ze jola ich nie slucha i na jole trzeba sposobu sprytem jole wzieli zaczela sprzatac, ale zle bo tego nie umie panowie krecili z dezaprobata glowami, ze takiej kobiety to oni by sobie nigdy nie wzieli bo kobieta to czysta ma byc i gospodarzyc i gotowac dla swojego pana na co jola uparcie "nidgy w zyciu" na koniec biedny smutny jarek dostal zjebki i lagodzil nerwowa sytuacje przytulaskami nie jest tak glupia ta jola Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 11:32 i użyła nawet słowa "wyimaginowany" w jak najbardziej prawidłowym znaczeniu! czyżby była sprytniejsza nież wszyscy myślimy? No i? Mój 8-latek zna znaczenie np. słów synchronizacja i kontemplacja a jednoczesnie potrafi puszcza "pachobąki" i ma z tego wielki ubawP I czegoś konkretnego to dowodzi? Ale zakładając, że Jola robi nas w rózowego konia- jak długo można funkcjonowac z dwojaką osobowością, bez kosztów dla własnej psychiki? To sa własnie te pułapki, krzywda o których pisałam wcześniej- trudności z wyzwoleniem się z etykiet, radzenie sobie ze spadkiem popularności, bo on kiedyś przyjdzie i to raczej wcześniej niż później. Pamiętasz aktora, który grał Waldka Kiepskiego? Do dzisiaj nie może oderwac się od wizerunku tegoż matoła. Grabowskiemu się udało, bo dla niego nie była to pierwsza, ważna rola. I to samo będzie z Jolą- wejście do szołbiznesu jest kluczowe- od tego wejścia wiele zalezy, bo na nim sie wszystko opiera a jej gwiazda spada od samego poczatkuP Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 12:09 Dżizas, ale Jolka nie jest żadna aktorką, tym bardziej po szkole aktorskiej, wiec co to za porownanie? Choc niewykluczone, że w jakimś filmie zagra. To dziewczyna znikąd, kora wczesniej pracowała w solarium bodajże. To co robi teraz to pewnie szczyt je mozlwiości i kariery showbiznesowej, no chyba nie spodziewasz, że Jola zostanie gwiazdą i ikoną popkultury na wiele lat. Chwilowa gwiazdka, jakich będzie coraz więcej i żadna krzywda jej się nie dzieje, no proszę Cię... A jakie niby miała mieć to wejście do showbiznesu, jak ona niczym konkretnie w zasadzie się nie zajmuje, nie śpiewa, nie tańczy, itp. niby z której strony miała nadejść? A co do słowka "wyimaginowany",, pisałam to żartem, oczywiscie, że niczego to nie dowodzi, aczkolwiek było to zaskakujace Moj czterolatek, jak się już tu chwalimy, spytał mnie wczoraj, co to jest "standaryzacja", wątpie czy Jolka zna to słówko Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 11:49 anulka.p napisała: > Kompletnie się nie zgadzam. Ponieważ uważam, że w swojej kategorii > ona już daleko zajechała - jak na swoje możliwości, potencjał, > urodę, itd. o to to dokladnie tak i to mnie zastanawia ona tym swoim kkretynskim wizerunkiem zrobila wieksza kariere niz masa innych mlodych aktorek po szkole teatralnej, czy rockowych wokalistow co sie na muzyce znają zaloze sie, ze chcieliby miec codziennie godzine czasu antenowego, by na pierwszych stronach serwisow plotkarskich i gazet i zeby mowil o nich wojewodzki i parodiowal majewski tylko mnie ten fenomen fascynuje - dlaczego to sie sprzedaje -kto to kupuje co do slow trudnych pamietam jak moj czterolatek objasnial mi co znaczy "abordaż" Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 12:03 Możesz ja brac tylko w szranki z ludzmi typu Gracjan Rostowski a nie porównywac do aktorek po szkole teatralnej. Bo to nie jest ta sama liga. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 12:11 kali_pso napisała: > Możesz ja brac tylko w szranki z ludzmi typu Gracjan Rostowski a nie > porównywac do aktorek po szkole teatralnej. Bo to nie jest ta sama > liga. No nie jest, to wie każdy. Tym bardziej porównanie do aktora z Kiepskich jest trochę dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 10:23 miasta.gazeta.pl/krakow/1,42699,5735317,Gracjan_Roztocki__gwiazda_z_internetu.html I koniecznie przeczytajcie komentarze pod artykułem. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 10:35 he,he.....Gracjan i Jola to ikony naszych czasów..TVN obniża loty coraz bardziejP Ja nie wiem, czy to jest śmieszne czy żałosne..nie mogę się zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 10:42 A kto to taki?? Jakoś popularność tej pani nie doszła do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 11:22 mnie w ogole dziwi, ze to badziewie z udzialem Rutowicz i Jakimowicza w ogole ludzie ogladaja. widzialam raz i to przez przypadek. wystarczy. ze tez w tv nie maja juz czego pokazywac... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 12:45 A gdzie ona jest popularna? To, że wtyka ją wszędzie podrzędna stacja TV i że jakaś tam część Polaków wie, że ona istnieje, to jeszcze nie popularność. Pytanie, komu zależy na wylansowaniu tak żałosnej osoby jest jak najbardziej zasadne, ale tylko to, a nie fenomen jej "popularności", bo do tego to jej bardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 17:45 panna jest tak porąbana że aż interesująca. Powiem tak nie jest normalna a trochę normalniejsza od Gracjana, dlatego można ją w telewizji pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 20:32 Pamiętam ten pierwszy odcinek BB kiedy ona weszła po raz pierwszy. Moja pierwsza myśl - to transwestyta! Byłam tego pewna. Ale potem doszłam do wniosku ze jednak chyba jest kobietą tylko o wyjatkowo brzydkiej urodzie, podobna do pana Łazuki. Myślę że Jola jest ikoną naszych czasów i symbolem naszego estetycznego zapotrzebowania. Jola jest dokładnie taka jak towary w sklepach, jak obecne programy w TV, niestety świetnie odzwierciedla świat w którym dziś żyjemy Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 27.09.08, 20:38 > Myślę że Jola jest ikoną naszych czasów i symbolem naszego > estetycznego zapotrzebowania. Jola jest dokładnie taka jak towary w > sklepach, jak obecne programy w TV, niestety świetnie odzwierciedla > świat w którym dziś żyjemy Choćby NK ile tam takich Jol w różnokolorowych kozaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 08:29 nienawidzę tej Rutowicz, jest po prostu okropna, brzydka i sztuczna, bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 19:05 Widzę że ona wzbudza w tobie silne emocje i może to o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 19:37 dzisiaj o joli rutowicz w rmf fm mowili no i niech mi kto powie, ze to nie jest szeroko zakrojona promocja Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: dlaczego jola rutowicz jest taka popularna? 28.09.08, 22:18 A kto to jest Jola Rutowicz? Nigdy o takiej osobie nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 ..a widział ją ktoś dzisiaj w TVP II ? ;) 29.09.08, 09:22 Przy śniadaniu miałam wątpliwą przyjemność zobaczyć/posłuchać Jolanty R. w rozmowie dotyczącej jej udziału w 'Tańcu na Lodzie' (czy jak tam dokładnie ten program się nazywa Była tam również Karolina Malinowska, inna uczestniczka programu. Widział ktoś może..? Przyznam,że do tej pory Jolanta R. mignęła mi parę razy w jakiś net'owych magazynach, ale 'na żywo' jej nie widziałam. No cóż.. Jak dla mnie to ona zasługuje na miano Jolanty M R O K Rutkiewicz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Bo Jola prowokuje.... 29.09.08, 15:28 Nie bez powodu bierze udzial w Tancu na Lodzie, albo nie bez powodu ja do tego zaprosili. Jola sieje zainteresowanie, gdziekolwiek sie pojawi, ta prostota, tipsy siegajace nieba,blyszczyk splywajacy z ust, przedawkowane solarium i biale kozaczki to jest to co ludzie kochaja. Prowokacja daje jej rozglos i pieniadze, to samo zrobila Doda, tyle ze w porowaniu z pania J, Doda potrafi sie wypowiedziec...o Joli niedlugo zapomna tak jak o niejakiej Agnieszce Frykowskiej zwanej "Frytka"...wszyscy je nienawidza, ale wszyscy znaja ich popisowe wystepy..a to ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 ilośc waszych postów to odpowiedź 29.09.08, 10:12 na zadane w wątku tytułowym pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 mamy blond dive o image`u tirówki 29.09.08, 12:29 do kompletu zabraklo kogoś o rumuńskim wyglądzie- ot i tajemnica. Swoja drogą, czy ta panna sie myje? Sprawia wrazenie jakies takiej niedomytej. Odpowiedz Link Zgłoś
chicoria Re: mamy blond dive o image`u tirówki 29.09.08, 12:51 A kto to jest Jola Rutowicz mialam ochote zapytac po przeczytaniu tytulu watku...bo ja nie slyszalam Dziwna jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: mamy blond dive o image`u tirówki 29.09.08, 12:57 bb4.blox.pl/resource/jr1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś