neoradek5 01.12.11, 19:09 Generalnie chodzi o te z kapustą i grzybami robicie sami ,kujecie mrożonki w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaga Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 19:21 ja zamawiam w garmażerce rarytas ,mojej rodzince smakują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. [...] IP: *.opera-mini.net 01.12.11, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ł@ Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 10:15 żŻadne garmażeryjne pierogi nie będą takie jak zrobione w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierogi Re: Pierogi IP: *.204.92.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.11, 14:14 Najlepsze domowe,polecam Smaker interia pl.Tam znajdziesz mnóstwo przepisów na pierogi,krokiety itd.Na błaznów z tego forum nie zwarzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milaNo Re: Pierogi IP: *.205.8.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.11, 16:47 Obyś tylko nie trafiła na pierogi firmy jawo,tragedia ,pracowałam tam wiec wiem co to za ,,farsze,,Kiedyś,jakiś niedługi czas temu był program w TV.o puszkach na tz.farsze ,lecz jawo używa jeszcze wiekszego syfiarstwa .Wystrzegaj się tych wynalazków ,zrób domowe ,może nie wyjdą idealne ale wiesz co zjadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do milano Re: Pierogi IP: *.205.8.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.11, 16:52 Masz wielką racje ,szefowa tej firmy ma czelnośc jeszcze nazywac ta niby pierogi -domowymi-i nawiązuje kontakty w Europie promując swoje dziadostwo jako rodzimy,krajowy produkt .Fujj wielki wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 17:29 A ja apropos JAWO. Otóż codziennie wychodzę z psem na spacer na łąkę koło Makro i wracając przechodzę koło Jawo. Rany Boskie jaki tam smród. Muszę zatykać nos chusteczką. I zawsze wtedy sobie powtarzam, jaka jestem genialna, że pierogi zawsze robię SAMODZIELNIE. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lileczka Re: Pierogi IP: *.205.123.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.11, 17:35 Faktyczni ,pierogi od Jawo to straszny syf ,śmierdzacy stary farsz ,a te z owocami lub serem to już szczyt !OCHYDA ,OCHYDA I WIELKI SYFFFFF!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 16:38 ja z braku czasu też zamawiam w Rarytasie sa robione ręcznie w danym dniu ,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflma0 najbardziej mi smakują IP: *.prenet.pl 02.12.11, 17:28 te które sobie sam zrobie, bo morzone ze sklepu sa jakieś dziwne w smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Pierogi IP: 31.42.2.* 02.12.11, 22:50 ja zamówiłem w Pychotce obiady domowe na równoległej niezła cena a pierogi pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: Pierogi IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 17:33 najlepsze pierogi sa własnej roboty.kupne sa drogie i nie dobre no moze zależy jeszcze jakiej firmy,ale te lepsze naprawdę bardzo drogie.ja zawsze robie sama,jak robie to więcej i zamrażam. Odpowiedz Link Zgłoś