asiamama85 12.10.08, 09:42 widzieliscie jaka promocje ma firma HIGIECO na sronie www.pieluchy.net ? ja jestem stala klientka od roku i jestem pod wrazeniem ceny oraz jakosci produktu, jak chcecie zaoszczedzic pieniazki to polecam ta firme Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.skupa Re: TANIE pieluchy 12.10.08, 13:19 Tak, przysłali mi próbki gratis - 6 szt. Jak dla mnie to masakra...Wielka ciężka gula międzi nogami... Może dla maluszków, którym pieluszki zmienia się co chwila sa dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamama85 Re: TANIE pieluchy 12.10.08, 13:51 to dziwne bo moj maly uzytkuje te pieluszki od roku i sa swietne, jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: TANIE pieluchy 12.10.08, 15:08 Ja zamawiałam próbki tych pieluch 3 m-ce i do dziś ich nie dostałam-więc zdania nie mam,ale z opinni innych też wiem,że sie nie sprawdziły.. Może przez przypadek puścili testową,darmowa serie ferelną? Ale jak u Was się sprawdzają to świetnie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: TANIE pieluchy 12.10.08, 21:24 Ja dostalam 6 szt. Ogólnie to nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Malemu odpowiadaly, na noc się sprawdzily, ale ja jakoś do pampersów przyzwyczajona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy Re: TANIE pieluchy 12.10.08, 21:38 zgadzam się całkowicie z Dorotką, dla mnie te pieluchy to "kupa" chyba,że zmienia ktoś maluchowi pieluchę co chwila. Ale jak to się mówi : byle jakie pieniądze to i byle jaki towar. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: TANIE pieluchy 12.10.08, 21:50 ja tu muszę skomentować. co prawda tych pieluch o których mowa nie używałam. ale odpowiedź nenyy trochę mija się z prawdą. bo tak to jest - komu co pasuje to jest ok. jeśli dziewczyna używa i jest zadowolona to po co przepłacać. dla niej za byle jakie pieniądze jest to super towar. ja używam pieluch z rosmana i jestem mega zadowolona a też są tanie. używałam pampersów, huggiesów - i dla mnie to beznadziejne pieluchy i istny koszmar. no a przecież za takie pieniądze powinny być super. jak widać dla mnie i Meli nie były. I nie napisałam tego tu po to żeby się kłócić o wyższości jednych pieluch nad innymi. tylko takie uogólnienia że jak tanie to złe nie zawsze są trafne a do tego mogą komuś wyrządzić przykrość. wniosek jeśli chodzi o pieluch jest taki - dla jednych są dobre tanie a złe drogie, dla innych są dobre drogie a złe tanie. każdy używa co lubi )) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: TANIE pieluchy 13.10.08, 11:23 Moim skromnym zdaniem ważny jest też wiek malucha.Mój jest jednym ze starszych (na tym forum) Jak na dwulatka przystało, ciągle w ruchu, nie usiedzi na miejscu, siada na nocnik- wiec jedną pieluchę zakładam 2-3 razy (odpinam, zapinam)zapiecia nie są zbyt elastyczne jak w pampersach .W tej chwili najlepsze dla Bartosza są pampersy ale te LETS GO - pieluchomajtki.Z tesco też sa ok, ale cenowo żadna rewelacja.Jak znacie inne sprawdzone "pieluchomajtki" to chetnie przetestuję. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: TANIE pieluchy 13.10.08, 12:57 ja mam paczke pieluchomajtek też z rosmana. ale założyłam Meli tylko ze dwa razy i na razie czekaja aż podrośnie bo wydawały mi się za duże. cenowo też nie wiem jak do innych bo tego nie porównywałam. w sumie to bez żadnej opinii chciałam tylko powiedzieć że w rosmanie też są. a co do tesco to niestety raz kupiłam tamtejsze pieluchy i jak dla nas masakra, kompletnie się nie sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy Re: TANIE pieluchy 13.10.08, 14:53 przepraszam, swoim ostatnim zdaniem nie chciałam nikogo urazić. Ale pomyślałam sobie, że może w kóncu trochę się to forum "ruszy" jak się "połaskota" . Oczywiście, że nie krytykuję nikogo kto kupuje tańsze pieluchy. A nawet trochę mu zazdroszczę , bo Higieco są naprawdę tanie i sama wolałabym je kupować niż płacić drożej. niestety u nas się nie sprawdziły. A za tą małą dygresję jeszcze raz przepraszam, ale trochę była zamierzona Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: TANIE pieluchy 13.10.08, 18:08 to połaskotałaś )) domyślam się że nie chciałaś nikogo obrazić. ja też nie mialam zamiaru na Ciebie naskakiwać. tak tylko napisałam ze tanie nie znaczy gorsze.bo u mnie drogie pieluchy kompletnie sie nie spradzily a wlasnie te tanie sa super pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś