dlania 13.10.08, 10:33 miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,5801855,Uzywek_sie_nie_bierze_tylko_kolekcjonuje.html Co o tym myslicie? I co to za "kolekcje" - wie ktoś coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania No matki nastolatków! 13.10.08, 13:27 Wasze dzieci chadzaja do takich sklepów - legalnych sklepów? Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: No matki nastolatków! 13.10.08, 13:51 nie chadza, bo ma 3 lata. ale chyba nie będę entuzjastycznie nastawiona gdy będzie chodzić w przyszłości, choć sama sobie rozrywek/ używek nie żałowałam Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Legalne dopalacze 13.10.08, 14:08 Zapewne nie za długo będą się te sklepy cieszyć hulającym interesem. Ustawa i już legalnie nie będzie. Zdecydowanie wole takie miejsca niż ciemne zaułki. Zresztą jestem za tym aby narkotyki były legalne. Tak jak alkohol i papierosy. Kasy będzie szło do budżetu, że ho ho i będzie można kontrolować ilość przepływ i co najważniejsze jakość narkotyku. Jeśli już ktoś chce/musi brać, to niech to będzie wysokiej jakości, a nie jakiś żeniony syf. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Legalne dopalacze 13.10.08, 14:10 Tylko że w tym sklepie wcale nie sprzedaje sie legalnie uzywek, a "kolekcje". Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Legalne dopalacze 13.10.08, 14:21 Niech się nazywa jak chce. Jest nawet strona dopalaczy, nie linkuje, bo pewnie tego typu stron tu nie można ; ). Dopalacze robiły furorę na ostatnim openerze. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen.100 Re: Legalne dopalacze 13.10.08, 14:18 Miłe złego początki.... Lada moment zdelegalizują bardachę i tyle. Chyba nie ma się czym podniecać. Swoją drogą jeśli się dobrze zna efekt działania i proporcje różnych ziołowych specyfików to można wyprodukować różne cuda. I psychoaktywne i odchudzające i zwiększające libido i moczopędne. Co myślę? Ze mając jakąs tam wiedzę na temat działania różnych drugów na mózg nie wzięłabym nic czego bym osobiście nie wyprodukowałaP Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Legalne dopalacze 13.10.08, 14:51 oxygen, może produkcja eco, czy bio i będzie biznes stulecia - jeszcze dodaj hand made i postaraj się o dotacje z unii Odpowiedz Link Zgłoś