sanna.i 18.10.08, 19:35 www.wrzuta.pl/audio/9OknU8m1mt/ Stare bardzo. To, kurna, przesłanie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: Fajne,co? 18.10.08, 20:48 kojarzy mi sie to z powrotem do domu w pewne piątkowe popołudnie. nie mogłam zatrybić co moze znaczyć Poszła czołgiem. znaczy sie co? była tak teges, że czołgała sie do domu? ech, myślę juz o tym od paru dobrych miesiecy. to bardziej zaprzątało mi głowę niz piosenka. A powiem Ci tak - miłosc zdarza sie z tymi wszystkimi bzdurami. czasami tego poprostu nie zauważamy. o żesz ty, ale poważnie zabrzmiało - to ten oprózniony kufel.... Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Fajne,co? 18.10.08, 21:10 Mnie też się kojarzy - z podstawówką i kuzynem,który był starszy o 7 lat i podrzucał mi dobre piosenki,żebym nie zeszła na psy i nie zaczęła jakiejś sieczki słuchać Co do nazwy...niezła,no! Jeszcze bym w poczet niezłych zaliczyła Kombajn do Zbierania Kur po Wioskach, Jeden Milion Bułgarów, Gdzie Ci Kwiaty, Dzieci Kapitana Klossa... A co do miłości,szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś