zwykla_ona21 22.12.08, 13:33 NIE MOGĘ DOJŚĆ DO SIEBIE ! jakie to przykre weszłam na to przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka69 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 13:36 jak moglas wejsc przez przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykla_ona21 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 13:39 Kłóciłam się z koleżanką o to czy aborcja jest legalna i pewnie specjalnie wysłała mi link do tej stronki(myślałam,że chciała pokazać,że ma rację).Weszłam no i masz ! Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 14:11 A kolezanka byla za, czy przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykla_ona21 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 14:14 No właśnie stwierdziła głupia,że legalna,więc się wkurzyłam i napisałam co miałam,a ona na to-wejdz tu-i podała linka. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 14:16 Takie fotki raczej nie zachecaja do aborcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 10:22 Nawet nie wchodze Nie chce na to patrzec. Takie obrazki powinno sie godzinami pokazywac kobietom,ktore chcą to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 10:27 > Takie obrazki powinno sie godzinami pokazywac kobietom,ktore chcą to zrobic. I co to pomoże, poza wpędzeniem ich w kłopoty z psychiką? Odpowiedz Link Zgłoś
roburb1 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 24.12.08, 10:03 patrice7 napisała: > Takie obrazki powinno sie godzinami pokazywac kobietom,ktore chcą to zrobic. A tym co chcą kupic sobie 10 dkg szynki powinno się pokazywać godzinami jak zabijana jest świnia... W. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 14:16 A to tak z okazji Świąt? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 15:30 no i co? to ty nie wiedzials jak plod po aborcji wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 15:42 dla mnie bez różnicy czy 1 czy 3 strona... kiedyś przed ciąża zastanawiałam się czy jest sytuacja która zmusiła by mnie do aborcji już po 1 usg wiedziałam,że choćby było to dziecko z gwałtu czy mnie groziło by kalectwo czy miało by być chore nie mogłabym się go pozbyć... a te zdjęcia...ja powiedzmy ,ze domyślałam się jak może to wyglądać taki zdjęć nie widziałam.chce mi się płakać tak szczerze powiedziawszy... Odpowiedz Link Zgłoś
pola.cocci Re: deela 22.12.08, 18:50 jasama3 napisała: > ja nie widzę w twoim poście żadnego linka.. i bardzo dobrze, jak cie tak interesuje to sama sobie poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
gosia673 [...] 22.12.08, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 22.12.08, 19:57 No i?... Zdjęcia zakrawionych płodów w kawałkach - a niby jak inaczej miało to wyglądać? Wątpię, by jakakolwiek dorosła osoba myślała, że efektem aborcji jest mini-noworodeczek w maleńkim beciku. Bardziej mnie szokuje dzisiejsze info na głównej stronie portalu o patroszeniu żywych karpi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 22.12.08, 19:59 > Bardziej mnie szokuje dzisiejsze info na głównej stronie portalu o > patroszeniu żywych karpi. A myślisz, że aborcję wykonuje się na martwym płodzie? Albo się go uprzednio znieczula? Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 22.12.08, 20:09 Aborcja to bardzo gorący temat.asia_i_p zwolenniczek aborcji nie ruszają takie zdjęcia. Ja kiedyś też niby wiedziałam jak wygląda aborcja.Pokusiłam się na zobaczenie zdjęć i do dziś pamiętam szok jakiego doznałam.Kwestia wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 22.12.08, 23:00 > Aborcja to bardzo gorący temat.asia_i_p zwolenniczek aborcji nie > ruszają takie zdjęcia. a widziałaś kiedyś zwolenniczkę aborcji? > Ja kiedyś też niby wiedziałam jak wygląda aborcja.Pokusiłam się na > zobaczenie zdjęć i do dziś pamiętam szok jakiego doznałam. no i to chodziło. takie zdjęcia zamieszcza w necie wściekły prolife właśnie po to, by szokować. dlatego oprawa musi być wyjątkowo krwawa, a płód koniecznie kilkumiesięczny, raczej nie pochodzący z aborcji na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 22.12.08, 21:32 Oczywiście, że nie i oczywiście, że o tym wiedzą wszyscy, Ameryki nie odkryłaś. Natomiast pomysł z patroszeniem żywej ryby wydał mi się dość nowatorski - i dlatego szokujący. Jak szukać sensacji, to w jakichś świeżych tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 22.12.08, 21:34 a jak wyobrazasz sobie znieczulenie kobiety i nie znieczulenie plodu,ktore sa polaczone? Odpowiedz Link Zgłoś
2006m1 dorianne.gray 23.12.08, 10:37 > Bardziej mnie szokuje dzisiejsze info na głównej stronie portalu o > patroszeniu żywych karpi. dorianne.gray jaka ty wrazliwa jestes,biedne karpie,q..wa,co tam martwy plod,taka ryba to dopiero cierpi......a nie tam dziecko...:\ Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: dorianne.gray 23.12.08, 12:06 Grunt to wyłapać sens wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 24.12.08, 13:35 dorianne.gray napisała: > No i?... Zdjęcia zakrawionych płodów w kawałkach - a niby jak > inaczej miało to wyglądać? > Bardziej mnie szokuje dzisiejsze info na głównej stronie portalu o > patroszeniu żywych karpi. > To sie nazywa odczlowieczenie. Bardziej ja rusza karp niz zywy czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: jasama3-link dla ciebie..boś ciekawa-makabryc 24.12.08, 13:38 Rozgryzłaś mnie. Wesołych świąt i smacznego karpia! Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 20:14 nie wiem po co to, swiata nie zbawisz, niektorzy ludzie zwyczajnie nie powinni genow przekazywac dalej a ze pozbywaja sie potomstwa w taki spartanski wrecz sposob - coz jestesmy niby cywilizowani... jedno co szokuje to wszechogarniajaca litosc dla szmatlawcow gwalcacych i mordujacych ludzi ktora najczesciej cechuje zwolennikow aborcji kontra pocwiartowane niemowle ktore nie robi na nich wrazenia nazywaja je plodem i juz zamiecione pod dywan... moze by tak wszystkich pedofili abortowac? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 10:16 > ktora najczesciej cechuje zwolennikow aborcji Nie znam "zwolenników aborcji". Przybliż mi może zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 18:25 to ci tolerancyjni wzgledem zwyrasow co juz sie mniejsza tolerancja cechuja wzgledem prawa do zycia poczetego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 18:41 elza78 napisała: > zwyrasow > > Czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 24.12.08, 10:33 > pocwiartowane niemowle ktore nie robi na nich wrazenia nazywaja je plodem i juz > zamiecione pod dywan... A ty nazywasz kijanke żaba? Co wspolnego ma 4 tygodniowy zarodek z niemowleciem? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Google-abortion pictures-strona 3. 24.12.08, 11:17 to co ze kijanka? nie ma prawa zyc? "Co wspolnego ma 4 tygodniowy zarodek z niemowleciem?" wspolna przeszlosc, jesli pozwoli mu sie zyc Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 24.12.08, 11:36 Chodzi o nazewnictwo- kijanka to nie zaba, płod to nie niemowle. jesl > i > pozwoli mu sie zyc Czasem niestety nie mozna dac mu zyc, no w takim swiecie zyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Napatrzyłam się już na takie fotki 22.12.08, 21:17 Nie widziałaś nigdy wcześniej tego? W kościołach wiszą... Niestety mam też zdjęcia dorosłych w takim stanie, w Auschwitz... Moje dziecko umarło w 11 tygodniu i też tak wyglądało po wyjęciu ze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 lepiej tak niz 22.12.08, 22:00 w beczce z kapusta skonczyc albo na smietniku Odpowiedz Link Zgłoś
compeel Re: lepiej tak niz 22.12.08, 22:03 Nie porównuj takich rzeczy,to i to jest straszne.Dlaczego matka nie może być po prostu Matką,tylko jest morderczynią swoich dzieci?Nieważne w jaki sposób to robi:dokonując aborcji czy może dusić,topić w beczkach.Każde! morderstwo powinno być po prostu karalne,tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: lepiej tak niz 22.12.08, 22:06 morderstwo to zabicie zywego czlowieka aborcja to usuniecie plodu/ niechcianej ciazy/ chorej pewnie to nie jest super ale to jest czasem jedyne wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: lepiej tak niz 23.12.08, 14:51 pragne zauwazyc, ze w zadnym kraju zabraniajacym aborcji jej dokonanie ie jest rownoznacznie z morderstwem- czyli nawet najbardziej radykalni prawodawcy jednak czuja ze to nie to. Co wiecej- nawet nasza ustawa dopuszcza sytuacje kiedy aborcja jest legalna- a co dziecko z zespoplem Downa juz mozna zabic, a bez zespolu nie mozna? dziecko pochodzace z gwaltu mozna zabic a dziecko z legalnego zwiazku nie mozna? Moim zdaniem compell powinnas sie na tym skupic bo najwyrazniej traktowanie plodu w naszej ustawie nie spelnia twoich standardow. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lepiej tak niz 24.12.08, 10:44 Ale dlaczego winisz tylko i wylacznie matke? Sadzisz, ze kobiety ot tak po prostu dokonuja aborcji? czesto po prostu MUSZA, bo maja taka a nie inna sytuacje, zmusza je ojciec dziecka na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: lepiej tak niz 24.12.08, 10:48 patrice7 napisała: > Takie obrazki powinno sie godzinami pokazywac kobietom,ktore chcą to zrobic. A tym co chcą kupic sobie 10 dkg szynki powinno się pokazywać godzinami jak zabijana jest świnia... Kobieto stuknij sie w czoło! Najlepiej czymś twardym,. Porownujesz dziecko do miesa,ktore sie je?! Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: lepiej tak niz 24.12.08, 11:21 Nie do miesa, tylko do zywego stworzenia- swini, ktora cierpi i czuje ból.Myslisz, ze cierpi mniej niz płód? Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 22:28 Ty jesteś DOROSŁA! Mnie takimi fotkami w czasach gdy zdjęcia z aborcji nie wisiały na każdym kościelnym płocie poczęstowała w szóstej albo siódmej klasie katechetka na religii. Teraz jak o babie myślę to mi się nóż w kieszeni otwiera... małpa pewnie jeszcze uczy w mojej szkole bo młoda była. Chętnie bym jej zrobiła dym koło pióra ale nie pamiętam już która konkretnie, bo miałam kilka katechetak, wszystkie równie moherowe (mimo młodego wieku i niezaistnieniu jeszcze wtedy tego określenia). Pozatym jeszcze by dostała od przełożonych pochwałę a nie naganę bo dobrze wypełniła swój obowiązek. Od tamtedo czasu niecierpię wojujących przeciwniczek aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Google-abortion pictures-strona 3. 22.12.08, 23:06 Obejrzałam,owszem lekko szokujące ale nie zmieniłam zdania na temat aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 10:19 Nawet tam nie wchodzę. W I klasie liceum katecheta zafundował nam ten sławetny film o aborcji, "Niemy krzyk" się chyba zwał. Wyszłam po kwadransie. A potem przez różne miasta, w tym moje, przeszła rozkoszna wystawa - seria kolorywch zdjęć płodów po aborcji, zestawiona ze zdjęciami dzieci z Konga i obozów zagłady. Stało to tak sobie przy głównej ulicy, nie dało się nie zauważyć. Co i tak nic nie zmieniło w moich poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 11:53 A swoją drogą gdzieś czytałam, że większość zdjęć "płodów po aborcji", to de facto zdjęcia poronionych płodów. A poza tym ciekawy masz dobór oglądanych obrazków. Ja chyba wolę pozostać przy portrecie renesansowym. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 12:23 na 3ciej stronie są zdjęcia z aborcji w 20 tygodniu. W Polsce robi sie ją do 12tego tygodnia... Chyba naprawdę dorośli ludzie nie mają złudzeń jak wygląda przeprowadzenie takiego zabiegu? O Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 14:48 jakby bylo bardziej estetycznie to co- stosunek do aborcji by ci sie zmienil? jakby dzidzia wygladala jakby spala? Odpowiedz Link Zgłoś
keyshia Re: Google-abortion pictures-strona 3. 23.12.08, 14:52 Okropne te zdjecia.Widzialam już wiele takich zdjęć i za każdym razem jestem zszokowana.Wg mnie aborcja to zabicie w okrutny nienarodzonego dziecka i nigdy bym tego nie zrobiła,ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Google-abortion pictures-strona 3. 24.12.08, 09:47 zwykla_ona21 napisała: > NIE MOGĘ DOJŚĆ DO SIEBIE ! No nie jest to miły widok. Ale to są płody już prawie "dorosłe" - takich sie nie usuwa przez aborcję. Wiele płodów obumiera w łonie matki i to są fotki obumarłych płodów. Babki nie dajcie się wkręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Google-abortion pictures-strona 3. 24.12.08, 10:01 Wielka lipa. Po pierwsze, to nie są zdjęcia płodów w wieku, w którym - wg toczącej się w Polsce dyskusji - przeprowadzać aborcje. Po drugie, najprawdopodobniej są to zdjęcia płodów obumarłych w łonie matki. Po trzecie, założę się, że zdjęcie poćwiartowanego chomika wyglądałoby równie krwawo - i czego to dowodzi? Widziałaś kiedyś zdjęcia np. z rzeźni? Po czwarte - tu pytanie do uczestników całej dyskusji - co to znaczy "zwolenniczki aborcji"? Odpowiedz Link Zgłoś