moofka 27.12.08, 19:07 senyszyn.blog.onet.pl/ jak trafnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerallna Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 19:49 Trafnie ale nic w tym nowego. Nie tylko w naszym kraju zbiorowa, nagła śmierć jest powodem do ogłaszania żałoby narodowej i pomocy wszelakiej, a pojedyncze przypadki nawet jeśli sumują się w dużo większe liczby ofiar pozostają prywatną tragedią rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 20:56 Tyma razem wyjątkowo jej się udało napisać prawdę, ale ogólnie to jest żałosna... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 21:52 jej skrzypiący głos doprowadza mnie do białej gorączki, ale jej myśli gorączkę ostudzają.... baba ekscentryczna, ale myśli w dobrym kierunku.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 22:26 Bardzo szanuje Panią Profesor ale tym wpisem zrównała sie z człowymi demagogami naszej sceny politycznej. To miło dokopac oponentom ale niekoniecznie tą samą bronią w tym samym stylu-rozczarowałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 suplement 27.12.08, 23:55 Pani profesor zapomniała, że oprócz "ofiar Świąt" codziennie ginie/umiera niespodziewanie/umiera na skutek długiej choroby mnóstwo ludzi. Ich rodziny cierpią tak samo, ich sytuacja życiowa być może jeszcze bardziej dramatycznie sie pogarsza, śmierć jest przecież zawsze "nie fair". A jednak tej żałoby narodowej nie ma dla każdego z tych zmarłych, ani pomocy z budżetu, ani odwiedzin prezydenta... Nawet jeszcze dziwniejsze rzeczy się dzieją - np. ludzie potracili dachy nad głową w wyniku trąby powietrznej - i dostają wielotysięczne zapomogi - a przecież oni stracili tylko dobytek materialny, jak to porównywać z rodzinami które na zawsze straciły bliskich?? i tak dalej mogłabym snuć demagogiczną wypowiedź w stylu pani Senyszyn która chyba raczej udaje głupią niż jest Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 07:51 sie zastanawialam o jakiej zalobie mowicie, a tu widze nowy wpis mnie chodzilo ten tekst senyszyn.blog.onet.pl/2,ID355752309,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
aluc aaa, to o to chodzi 28.12.08, 10:46 no i niby prawda, ale już przechodzona mocno nie było świeższych rybek? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 14:22 no cóż, moje świąteczne doświadczenia i odczucia a nawet praktyki są zgoła inne (co nie znaczy, że doskonałe) a przedświąteczne przygotowania uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 10:43 no i niby prawda, ale już przechodzona mocno nie było świeższych rybek? Odpowiedz Link Zgłoś
qunegunda Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 16:08 senyszynowa to obłudna grafomanka Odpowiedz Link Zgłoś