Dodaj do ulubionych

senyszyn o swietach

27.12.08, 19:07
senyszyn.blog.onet.pl/
jak trafnie wink
Obserwuj wątek
    • kali_pso Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 19:15
      jak zawszewink
    • minerallna Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 19:49
      Trafnie ale nic w tym nowego. Nie tylko w naszym kraju zbiorowa, nagła śmierć
      jest powodem do ogłaszania żałoby narodowej i pomocy wszelakiej, a pojedyncze
      przypadki nawet jeśli sumują się w dużo większe liczby ofiar pozostają prywatną
      tragedią rodziny.
    • graue_zone Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 20:56
      Tyma razem wyjątkowo jej się udało napisać prawdę, ale ogólnie to jest żałosna...
      • doral2 Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 21:52
        jej skrzypiący głos doprowadza mnie do białej gorączki, ale jej myśli gorączkę
        ostudzają....
        baba ekscentryczna, ale myśli w dobrym kierunku..
    • mallard Demagogia! 27.12.08, 21:30
      Tyle.
    • kotbehemot6 Re: senyszyn o swietach 27.12.08, 22:26
      Bardzo szanuje Panią Profesor ale tym wpisem zrównała sie z człowymi demagogami
      naszej sceny politycznej. To miło dokopac oponentom ale niekoniecznie tą samą
      bronią w tym samym stylu-rozczarowałam się.

• szyszunia11 suplement 27.12.08, 23:55
      Pani profesor zapomniała, że oprócz "ofiar Świąt" codziennie ginie/umiera niespodziewanie/umiera na skutek długiej choroby mnóstwo ludzi. Ich rodziny cierpią tak samo, ich sytuacja życiowa być może jeszcze bardziej dramatycznie sie pogarsza, śmierć jest przecież zawsze "nie fair". A jednak tej żałoby narodowej nie ma dla każdego z tych zmarłych, ani pomocy z budżetu, ani odwiedzin prezydenta... Nawet jeszcze dziwniejsze rzeczy się dzieją - np. ludzie potracili dachy nad głową w wyniku trąby powietrznej - i dostają wielotysięczne zapomogi - a przecież oni stracili tylko dobytek materialny, jak to porównywać z rodzinami które na zawsze straciły bliskich?? i tak dalej mogłabym snuć demagogiczną wypowiedź w stylu pani Senyszynsmile która chyba raczej udaje głupią niż jestsmile
    • moofka Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 07:51
      sie zastanawialam o jakiej zalobie mowicie, a tu widze nowy wpis
      mnie chodzilo ten tekst
      senyszyn.blog.onet.pl/2,ID355752309,index.html
      • aluc aaa, to o to chodzi 28.12.08, 10:46
        no i niby prawda, ale już przechodzona mocno
        nie było świeższych rybek?

wink
      • szyszunia11 Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 14:22
        no cóż, moje świąteczne doświadczenia i odczucia a nawet praktyki są zgoła inne (co nie znaczy, że doskonałesmile) a przedświąteczne przygotowania uwielbiamsmile
    • aluc Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 10:43
      no i niby prawda, ale już przechodzona mocno
      nie było świeższych rybek?
      • aluc OT 28.12.08, 10:45
        dramatycznie odpychający format tego bloga, brrrr
    • qunegunda Re: senyszyn o swietach 28.12.08, 16:08
      senyszynowa to obłudna grafomanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka