azile.oli 03.01.09, 22:17 Oglądałyście? Jeśli tak, proponuję ankietę. Wybierzcie''swoją'' pierwszą piątkę, mogą być także ci odrzuceni. Jeśli uważacie, że kogoś nie powinno być w 10 - podajcie kandydaturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luzbel26 Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:26 1.Tomasz Majewski 2.Leszek Blanik 3.Czwórka podwójna 4.Maja Włoszczowska 5.Piotr Małachowski Pierwsze trzy miejsca mogą być wymienne,każdy zasłużył na zwycięstwo. Rzeczywisty zwycięzca gali to dla mnie skandal i do końca się łudziłam że może jednak jakiś procent rozsądku u kibiców pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:32 A kto wygrał? Znowu Małysz? Odpowiedz Link Zgłoś
luzbel26 Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:35 > A kto wygrał? Znowu Małysz? Gorzej,Kubica.Za jeden wygrany wyścig pokonał mistrzów olimpijskich.Ale czego się spodziewać,dwa lata temu Justyna Kowalczyk (brąz na zimowych IO) nawet się nie znalazła w dziesiątce. I uprzedzam uwagi:tak,zdaję sobie sprawę,że medale mamy na każdych igrzyskach a najmniejszy nawet sukces w tak prestiżowej dyscyplinie to jest coś.Ale mimo wszystko żal. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:59 Dokładnie tak samo myślę. Kubica - super gość, niech się pnie do góry. Ale mistrzowie olimpijscy najbardziej zasłużyli na zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
azile.oli Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:34 Zgadzam się z Tobą całkowicie i w 100 procentach popieram. Widocznie jednak rozsądku brak w narodzie. Jesteśmy w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
azile.oli Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:35 Ta zgoda to do luzbel była. Odpowiedz Link Zgłoś
luzbel26 Re: Gala Mistrzów Sportu... 03.01.09, 22:37 azile.oli napisała: > Zgadzam się z Tobą całkowicie i w 100 procentach popieram. Widocznie > jednak rozsądku brak w narodzie. Jesteśmy w mniejszości. Pamiętam że kiedyś (12 lat temu dokładnie) ten zaszczytny tytuł przypadł Markowi Citce za bramkę strzeloną na Wembley.Olimpijczycy,a byli naprawdę wielcy,okazali się mniej ważni. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Gala Mistrzów Sportu... 04.01.09, 00:05 > Citce za bramkę strzeloną na Wembley.Olimpijczycy oj, tu się nie mogę zgodzić, tylko ktoś kto nie ma pojęcia o futbolu, może bagatelizować tę bramkę na wembley, ogólnie - mistrzów olimpijskich mamy na każdych igrzyskach, co 4 lata. na tę bramkę czekaliśmy ile? 20 lat, albo coś koło tego... to naprawdę był wyczyn... a swoją drgoą to nawet o citce myślałam w tym tygodniu, ciekawam co się z nim dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Gala Mistrzów Sportu... 04.01.09, 00:14 Za Wiki - jest dyrektorem sportowym Wisły Płock Odpowiedz Link Zgłoś
luzbel26 Re: Gala Mistrzów Sportu... 04.01.09, 00:16 Wiesz,czego jak czego ale braku znajomości sportu,w tym i piłki nożnej nie możesz mi zarzucić.Tak,była to druga w historii bramka na Wembley,symbol,ale nic więcej.Co ciekawe,trzecia bramka już tak wielbiona nie było.Do osiągnięć Marka Citki w tamtym roku należał tylko tamten gol (w meczu przegranym) plus ładne trafienie w meczu z Atletico Madryt w Lidze Mistrzów.Osiągnięcia,w gruncie rzeczy miał żadne. A zaspokajając twoją ciekawość powiem,że w 2007 roku zakończył karierę.Był wtedy graczem Polonii Warszawa.Teraz jest dyrektorem sportowym Wisły Płock. Odpowiedz Link Zgłoś