sloneczko2812 28.01.09, 14:40 Odkąd usłyszałam jej utwór to się w nim zakochałam, mój synek też jej słucha na okrągło i ogląda teledyski. ŚwietneA Wy jak sądzicie? pl.youtube.com/watch?v=xyDRbp1ZPp8 Co do piosenkarki to mi się nie podoba, jedynie uważam, że ma fajny styl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net79 Re: Lady Gaga 28.01.09, 14:46 no ni jak nie mój rytm, styl i ten tego, ale z głosu można by sporo wykrzesać Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Lady Gaga 28.01.09, 14:57 jak z głosu coś wykrzesać? przecież wszystko jest odpowiednio zmontowane w studio. Jak ciała gwiazd Photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Lady Gaga 28.01.09, 15:01 > przecież wszystko jest odpowiednio zmontowane w studio. otoz to...slyszac te piosenke w radio, myslalam, ze to ktoras z czarnych wokalistek disco, cos na "b" Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.b Re: Lady Gaga 28.01.09, 18:30 A Wam jej głos nie przypomina Kryśki Aguilery? Bo ja jak usłyszałam tą piosenkę 1 raz to pomyślałam, że to nowy singiel Christiny. Jak na mój gust to ona jest nawet do niej podobna z wyglądu. Jak dla mnie przeciętnie, szczególnie jak widziałam jak w kusych gaciach biega po mieście Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Lady Gaga 28.01.09, 14:48 Fajna piosenka do pobujania się w klubie i nic poza tym, nie rusza mnie. Baba łokropnie wystylizowana Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Lady Gaga 28.01.09, 14:50 Utalentowana dziewczyna. A i wystilizowana za..iście. Jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Lady Gaga 28.01.09, 14:54 straszliwa niczym niewyrozniajaca sie na tle dysketowego chlamu tandeta z tandetna wokalistka ktora jest rownie swieza jak ser plesniowy ale bynajmniej od owe nieswierzosci nie nabiera wartosci ja nie kumam fenomentu te piosenki az sobie poszukalam raz i wlaczylam zeby zobaczyc o co ta cala afera, wywietrzala mi z glowy zanim sie skonczyla i za chiny nie moge sobie przypomniec ani jednego dzwieku z niej :o Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Lady Gaga 28.01.09, 15:06 Jak dla mnie srednia na jeza. Ujdzie w tloku, ale bardzo ciasnym Juz ta pierwsza piosenka (just dance? czy jakos tak) bardziej mi podchodzi, ale to po-po-po-pocker face jakies takie... nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Lady Gaga 28.01.09, 15:07 w nurcie , w którym porusza sie Lady GaGa, jest aktualnie nr 1. Starym gwiazdom zęby wypadły, dosłownie i w przeności vide Kryśka lub Madonna (ostatni album, jeden z gorszych jakie słyszałam. Nie pomogły dramatyczne duety, ani Timbeland). No bo jeśli ktoś chce porównywać Lady GaGa z zespołami z 4AD, starego U2 (bo nowe też biedne) albo Pink Floyd, to się chyba nie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Lady Gaga 28.01.09, 15:20 Ja nawet nie śmiem, bom na takiej muzyce chowana Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Lady Gaga 28.01.09, 15:26 > Ja nawet nie śmiem, bom na takiej muzyce chowana ja tyz Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Lady Gaga 28.01.09, 16:57 ani styl, ani piosenka, ani głos pani jakich wiele, piosenka jakich wiele, teledysk jakich wiele Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Lady Gaga 28.01.09, 17:04 ukradła mi nicka małolata to moja ksywa jest z młodości. A piosenka mnie kręci po 3 drinkach na imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudakoza Re: Lady Gaga 28.01.09, 17:07 e tam, nie ma się czy podniecac! Myslalam ze to jakies cuda po takiej rekomendacji, a tu zonk. Hehe, jak mialam naście lat to sie podniecalam teledyskami, teraz mi przeszlo bo w powyższym bynajmniej nie ma czym To takie cudo, ze trzeba zakładac pochwalny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Lady Gaga 28.01.09, 17:55 Uwielbiam tę piosenkę i ona też na sympatyczną wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Lady Gaga 28.01.09, 18:39 się w nim zakochałam, mój synek też > jej słucha na okrągło i ogląda teledyski ...jak synek ma -naście lat to i sie nie dziwięp Słucham tego w samochodzie i drę japę podśpiewując sobie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Lady Gaga 28.01.09, 19:12 Tandetna panienka, głos bez obróbki niczym sie nie wyróżnia, a porównanie jej do Christiny Aquilery to zbrodnia normalnie, Kyska ma piekny głos a o tej lasce za pół roku nikt nie bedzie pamietał Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Lady Gaga 28.01.09, 19:29 Ty zartujesz chyba? Dla mnie to badziewie badziewiaste fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Lady Gaga 29.01.09, 01:25 Wszystkie e-mamy proszę o wysłuchanie tej piosenki: www.youtube.com/watch?v=nwdXnlvUe3I Ta sama kobieta, ten sam utwór - tyle, że w zupełnie innej aranżacji. Lady G. nie podoba mi się w swoich "mainstreamowych" utworach, bo jej głos i osobowość ledwo przebija się przez elektroniczną papkę, ale tutaj chylę czoła. Ma potencjał i wierzę, że go wykorzysta - w końcu jest z dobrego gatunkowo rocznika Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Lady Gaga 29.01.09, 01:37 no wlasnie w zalinkowanym nagraniu lepiej wypadla niz w tym bucowatym teledysku Odpowiedz Link Zgłoś