carnivore69x 30.09.25, 17:20 W razie gdybyś rozważał kopsnąć się do Londka w listopadzie. Wychodzi znacznie taniej niż Lady Gaga: www.intelligencesquared.com/events/the-courage-to-lead-with-sanna-marin-former-prime-minister-of-finland/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Bywalec, coś dla Ciebie 30.09.25, 17:58 to dla Trypla: jemu się Sanna tak podobała, a przecież on w Londku czy w Anglii ogólnie a to mały przecież kraj pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Bywalec, coś dla Ciebie 30.09.25, 18:43 bywalec.hoteli napisał: > to dla Trypla: jemu się Sanna tak podobała, a przecież on w Londku czy w Anglii > ogólnie a to mały przecież kraj pracuje? Fakt, że to on kiedyś linka nam tu podrzucił. A swoją drogą, to pomysł na wieczór w środku tygodnia nie taki najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Bywalec, coś dla Ciebie 30.09.25, 18:52 Dalej mi sie podoba bardzo :) Ale 10 listopada to raczej nie środek tygodnia tylko poniedziałek. Jestem wtedy na urlopie wiec nawet jakby mnie zapraszała osobiście to odpada bo mam fajniejsze rzeczy do robienia Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bywalec, coś dla Ciebie 30.09.25, 22:56 W Poznaniu była na impakcie chyba w zeszłym roku albo w tym Ale kogo stać na bilety Odpowiedz Link Zgłoś