lilka69 28.01.09, 15:19 ja nie!!! maz nie chcial ale mi to nie przeszkadzalo. po urodzeniu dziecka znormalnial i znow zechcial. no to mi ta sytuacja znowu nie "przeszkadza" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:21 Tak. I ja i mój partner zachowujemy się normalnie, nawet w czasie, gdy byłam w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:23 Do pewnego momentu tak. mialam taka chcice w ciazy, ze malz sie odganial Pozniej jak juz brzuch urosl, chlop mi zglupial i nie chcial, a ja chcice dalej mialam... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:22 Alez ty Lilka wymyslasz. No coraz większe absurdy. Nie boisz sie ze dziewczyny sie toba znudzą i przestana karmic trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:41 Po co.Wszak sex służy do poczęcia,a jak ciąża to tak bez celu. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:42 w ogóle nie uprawiam seksu, bo i po co Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:43 Ja tak,nawet często-żona (w ciąży) oczywiście o tym nie wiedziała-wiadomo kobietę w ciąży trzeba oszczędzać Według badań najczęstszym klientami agencji towarzyskich są mężowie mający żonę w ciąży i do trzech lat po urodzeniu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
maria220 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:45 zapomniales dodac: panowie pokroju lubie gazete Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:46 Nie musisz się chwalić, że stać cię na kupno seksu w agencji towarzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 za darmo przecie by nie dostal :) 28.01.09, 17:06 zawsze mi zal facetow, ktorzy musza placic za sex. ech, najwyrazniej lubie.gazete bondem nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:46 Nie, jestem w 31 t.c. boję się że mi drugie dorobi. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 15:56 sie śmiejesz...wiecie, że oglądałam poważny program, gdzie było o tym, że kobieta może urodzić bliźnięta i każde będzie miało innego ojca. Zakładając oczywiście, że zajdzie w ciążę z jednym, a zaraz szybciutko zaseksi z drugim i zapłodni ów drugi drugą komórkę jajową...jakoś tak to było, nawet jest na takie zjawisko jakaś naukowa nazwa...tzn zdarza się tak często, ale z jednym panem, oczywiście, kiedy to dwa plemniczki zapładniają dwie komóreczki, a te dwa plemniczki niekoniecznie z tego samego wytrysku... a na temat...jakżeby inaczej nie uprawiać seksu w ciąży, skoro już nie grozi ciąża....wieeeeele razy Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 16:09 Tak, i z tych dwóch jajeczek i dwóch plemniczków powstają dwa zarodeczki, które później będą bliźniaczkami dwujajeczkowymi. Wieeeeeeeeeeesz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 16:13 oj krasnalu...wieeeeem, nie wiedziałam tylko, że mogą miec dwóch tatusiów... Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 17:02 Pewnie to dlatego, ze nawet myślą nie grzeszysz i nie przyszło Ci do głowy, że w tym samym czasie można mieć kilku partnerów Jeszcze dodam, że dwóch partnerów nie może być równocześnie tylko w odstępie kilkudniowym, bo plemniki z jakiegoś powodu ze sobą walczą i tracą siły I nie będzie bliźniąt przyrodnich Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 13:50 matysiaczek ma rację, zdarzają się ciąże z rodzeństwem przyrodnim. oglądałam i czytałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 17:17 mozna zajsc w ciaze jesli sie jest juz w ciazy, ale nie dluzej niz kilka dni, po drugie jedna na milion kobietr ma 2 macice, wtedy tez mozna zajsc jak sie juz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 13:51 był kiedyś w tv program o kobiecie mającej bliźniaki, każdy w innej macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 16:57 O ile zrozumiałam sens twojego postu to chyba powinnam pogratulować drugiego dziecia na pokładzie Póki co forumki poszły innym tropem, a mi jasno się wydaje, że w ten nieco zawoalowany sposób chwalisz się nam swoim szczęściem. Zdrówka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 17:00 Oczywiście po pierwszym trymestrze seks jak najbardziej i to w innym wymiarze, nigdy tak uwodzicielską diablicą nie byłam jak w ciąży Adulkę seksem wywoływaliśmy z brzucha, bo jej się wyłazić zbyt długo nie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_leniwa Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 23:31 ooo sądzisz że lilka zarobiła na nowy wózek w swojej pracy "w zawodzie nie lekarza" Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 17:21 wszak jesli jest sie w ciazy seks jest zbedny, z definicji Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 17:24 Pewnie Poza tym Talmud nakazuje dla dobra nienarodzonego - ponoc mu słuzy Odpowiedz Link Zgłoś
kicia031 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 17:41 Uprawiam sex bez przerwy ) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 18:13 No i popatrz jak ci sie to odbiło Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 22:40 Rzadko,bo moj maz nie chcial. W ciazy bylam dla niego aseksualna. Niestety mi ta sytuacja potwornie przeszkadzala i frustrowala. Potem "znormalnial". Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 22:50 Nie, bo mąż nie chciał,ja nie miałam nic przeciwko ale on się jakoś z tym dziwnie czuł. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 23:07 tak, prawie do końca ciąż..z obopólną przyjemnoscią..tylko młody czasem się buntował i ojca skopał Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 23:25 Lilka Ty sexu nie chciałaś czy tak strasznie w ciąży wyglądałaś że mąż też nie chciał? I dopiero po urodzeniu dziecka znormalniał? Chyba masz w domu wybrakowany egzemplarz "faceta". Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: minerallna 29.01.09, 12:09 przytylam w ciazy( wazac na co dzien 50 kg) 10 kg. w stosunku do niektorych innych kobiet to calkiem w normie zwazywszy, ze lozysko, krew, rosnace piersi i dziecko tez waza odpowiadam- i ja i maz uznalismy, ze seks w ciazy jest jakis dziwny. to jak seks we trojke. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: minerallna 29.01.09, 19:42 > odpowiadam- i ja i maz uznalismy, ze seks w ciazy jest jakis > dziwny. to jak seks we trojke. i z tego potem te gieje Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: uprawialyscie seks w ciazy? 28.01.09, 23:25 daj spokoj jeszcze bym w ciaze zaszla. Ja uprawialam seks jedynie 5 razy w zyciu- za to jaki Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 13:04 A skąd!!! Podobnie jak wieczna tylko ja cztery razy, ale z jakim skutkiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 13:12 Nie, nigdy mi się to nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 13:32 Po co sie meczyc skoro cel juz osiągniety? Odpowiedz Link Zgłoś
twix52 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 15:31 W pierwszej nie( nie mogłam ), w drugiej tak Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: uprawialyscie seks w ciazy? 29.01.09, 19:42 oczywiście, że tak Odpowiedz Link Zgłoś