deela 05.02.09, 20:47 nie wiem czym sie osmieszymy w tym roku ale nie o tym chcialam.... macie swoje ulubione piosenki z Eurovision? ja mam jedna - wystep Litwy z 2006 www.youtube.com/watch?v=puka5XaVIyI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insomnia0 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:04 no a jakże.. www.youtube.com/watch?v=eX_rNEPIgc8&feature=related a kto od nas w tym roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: ja pitole 05.02.09, 21:17 to umyj hehehehehhe widze ze sie spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:07 Spokoj wodza - NA PEWNO sie osmieszymy. Tu rodacy Polacy nas nie zawioda. Co do zasady nie cierpie tej imprezy, glosowania uwazam za tendencyjne, a wykonawcy...w wiekszosci przypadkow szkoda slow. Zapadla mi w pamiec piosenka ukrainska (Eurowizja 2004). Ale jest ona daleka od moich gustow. www.youtube.com/watch?v=tuR5llgKjLE Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:16 dzieki teraz wiem dokladnie dlaczego tego nie ogladam ja mysle ze na michala w zawsze mozna liczyc, jak nie bedzie smiesznie, to napewno zalosnie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:16 mnie sie na eurowizji tem rosjanin podobal serio serio www.youtube.com/watch?v=7TMpWKNKX_w Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:21 A to pamieacie? Cholerstwo wpada w ucho D www.youtube.com/watch?v=XK0mox2lNr0&feature=related no i niesmiertelne LORDI ..DD Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 croyance 05.02.09, 21:27 A ja myslalam, ze disco polo to nasz rodzimy wynalazek... Dalej dziewczyny prosze, strasznie podoba mi sie ten watek! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:22 "mnie sie na eurowizji tem rosjanin podobal" W sensie bicepsow, facjaty, brzucha czekoladki, umiesnionych ud, owlosionej klaty ? Gdyz jodluje jak pijany mieszkaniec tyrolu w Sylwestrowa noc Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 23:30 Po rosyjsku IMHO tak piosenka brzmi lepiej: www.youtube.com/watch?v=RC6Vv8vzBEI Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 23:47 No pewnie ze brzmi lepiej, poniewaz w wersji slowuianskiej delikwent ma marynarke na kracie i zakryte bicepsy moge sie na muzyce skupic Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:23 Eurowizja jest dla mnie wybitnie rzygliwa jeśli chodzi o poziom wykonywanych utworów. Z zeszłego roku zapadła mi w pamięć jedno wykonanie - takie połączenie skeczu kabaretowego z piosenką, cholera nie pamiętam kraju... jakieś panny młode tam występowały... rodzeństwo śpiewało. Oczywiście nie wygrali Może ktoś pamięta i rzuci się linkiem Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 21:47 Nie obchodzą mnie opinie na temat tego "festiwalu kiczu i wzajemnej adoracji",oglądam co roku od wieluuuu lat.Na Kobiecej Poloni co roku omawiamy piosenki. Oto fińska piosenka.Pochwalę się,że nauczyłam się słów.Zresztą na KP jest więcej wielbicielek fińskiego języka. www.youtube.com/watch?v=9I8nOUH0FEg&feature=related Dima w tamtym roku zwycięstwo zawdzięcza pewnie Timbalandowi i Pluszence. www.youtube.com/watch?v=_XR5xrU02yo Jego piosenka z któregoś poprzedniego wydania (z baletnicą wychodzącą z fortepianu) bardziej mi się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 22:07 nie wiem na ile dobrze słyszała i zrozumiałam ale padło hasło eurowizja i bayer full Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Thorgalla 06.02.09, 01:50 Z przykrością muszę stwierdzić, że Terasbetoni wyskoczyło z nędznym utworkiem niestety. Świetnie im wychodzą koncerty i z eurowizją powinni sobie bez problemu poradzić. Nie pasowali mi na eurowizji - nie tam. Mało doceniony zespół przez śpiew w rodzimym języku, ale bardzo ich lubię www.youtube.com/watch?v=thcVdvDl3GI Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 23:45 Dzięki Dila, głosowałam wtedy na nich! Ale chyba wtedy wygrali kolesie z Finlandii, prawda? www.youtube.com/watch?v=p6VzdtmrP6Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 05.02.09, 23:49 nie oglądam, nie podniecam się, uważam, ze to równie ciekawe jak ogladanie koncertu disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: dla mnie to taotalna żenua 06.02.09, 08:12 Bez przesady, niektóre piosenki są świetne - pamiętacie Rumunów i ich "Babuszkę", czy jakoś tak? Ja w tym roku będę oglądać nawet polskie eliminacje, bo kolega ma startować Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dla mnie to taotalna żenua 06.02.09, 08:22 no fakt moze niektóre zagramaniczne kawałki sa do przyjecia.ale to co reprezentuja "nasi"no moze poza niezapomnianą Edzią i Anną Jopek (choc ta ostatnia zajeła kiepskie miejsce ale ja uwielbiam)to po prostu zmasowana masakra .ale co kto lubi.ja nie zamierzam sie skręcac przed tv no chyba ze ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 06.02.09, 08:22 Ośmieszymy? Z tego co wiem to w tym roku Stachursky. Było tak od razu: Boysów, Szazę albo jakiegoś innego w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 06.02.09, 08:24 a czemu nie moze pojechac ktos z kawałkiem który u nas jest hiciorem taki np pan od "anielskiego głosu"to mialoby szanse. wpada w ucho i nawet jak nie wiadomo o czym to nuci cały kraj.czy regulamin zabrania pojechania z mającym szanse kawałkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 doprecyzuje:-) 06.02.09, 08:29 czy regulamin zabrania pojechania ze znanym juz wczesniej kawałkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a ja dopytam... 06.02.09, 08:32 pan od anielskiego głosu to ten gosc z feela."jak anioła głos"ot co:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 06.02.09, 08:53 zalamie sie jak jeszcze raz pojedzie wisniewski i jego halastra.. i mam,ale za diabla nie pamietam kto to byl i kied. jakeis pare lat temu. paietam ze na tle tych gwiazdeczke wygladali jakby z ulicy ich sciagneli. fajny skoczny kawalek. chlopaki a'la lekki grunge.. wlasnie przegladam jutuba w poszukiwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: zbliza sie kolejna Eurowizja :) 06.02.09, 09:19 www.youtube.com/watch?v=wh7ENLO2CNQ pamietam ze na tle tego co wystepowalo na scenie zrobili na mnie jako jedyni pozytywne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś