tabakierka2 19.02.09, 09:01 www.dziennik.pl/kobieta/article322233/To_on_rozbierze_Polki_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:04 Ogladałam wersję angielską - fajnie, że pomogli tym babkom, tyle, że podejrzewam, że one wrócą do swoich przyzwyczajeń "ubiorowych"...czyli efekt krótkofalowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:24 Tu nie chodzi o przyzwyczajenia ubiorowe( bo od tego są Trinny i Susannap tylko o samoakceptację, pokochanie swojego ciała, zobaczenie go w innym świetle, zmianę perspektywy, te kobiety niczym anorektyczki mają nieprawdziwy obraz własnego ciała- jeśli jakaś babka rozbierze sie chętnie przed własnym mężem po programie, to niechby zakładała worki na ulice- to juz będzie jakiś jej i Goka, sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 11:08 Zarty sobie robisz. Program telewizyjny, zeby kobiety zaakceptowaly wlasne cialo, zmienily perspektywe? To jak wiara, ze Pop Idol to konkurs muzyczny. Jesli ktos chce zmienic swoje zycie, potrzebuje bolesnej czesto pracy nad soba - takie programy to po prostu programu rozrywkowe, jednorazowe show dla widzow i tyle, a potem jest jak w dzisiejszym poscie o uczestniczce jednego z nich, ktora wrocila do dawnych przyzwyczajen ... Uczestniczki tych programow to armatnie mieso, ktorymi nikt sie specjalnie nie przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 11:45 Niektórzy ludzie, którzy brali udział w Idolu cos tam osiagnęli. Nie twierdź więc, że i taki program nie może byc trampolina do zmian myslenia o sobie. Nie wszystkim sie to uda, a pewnie większości nie. Ale może któras z tych kobiet jednak jakiś osobisty sukces odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Dałybyście się rozebrać? 20.02.09, 15:25 > Ale może któras z tych kobiet jednak jakiś osobisty sukces odniesie. morze jest głebokie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 11:56 > Jesli ktos chce zmienic swoje zycie, potrzebuje bolesnej czesto > pracy nad soba - takie programy to po prostu programu rozrywkowe, > jednorazowe show dla widzow i tyle, a potem jest jak w dzisiejszym > poscie o uczestniczce jednego z nich, ktora wrocila do dawnych > przyzwyczajen ... Uczestniczki tych programow to armatnie mieso, > ktorymi nikt sie specjalnie nie przejmuje. dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Dałybyście się rozebrać? 20.02.09, 15:22 Uczestniczki tych programow to armatnie mieso, > ktorymi nikt sie specjalnie nie przejmuje. one mają bawic widzów i sprawic, ze iksinska, porównujac swoje cialo z wałkami uczestniczki, ma poczuc się lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:03 Ja temu też nie. Temu gejowi z brytyjskiej wersji zawsze i wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 10:20 Temu gejowi z brytyjskiej wersji zawsze i > wszędzie ja też Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:07 Nie mogę sie doczekać polskiej edycji.Chcę zobaczyć po jakich sklepach będą prowadzać panie Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:10 Pipus taki. Gok niechby mnie rozbieral, tyle ze u mnie to nie bardzo by mial co korygowac... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:20 Pipus taki. Gok niechby mnie rozbieral A Gok to niby kto- książę z bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:22 Wlasnie nie i chyba o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:23 Z reszta, zobaczymy jak sie nasz rodzimy rozbieracz popisze i wtedy mozna bedzie cos powiedziec wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:33 I oto chodzi- nie widziały a juz pana skreśliłyp Chociaż jak przypomnę sobie program Marioli Bojarskiej wzrowany na T&S to nie chciałabym, aby Pan Rozbieracz Made in Poland podzielił jej los... Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:37 Oj miejmy nadzieje, ze sie bardziej popisze, bo pani B. tragiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:09 jego nie znam a gokowi chocby i teraz Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:26 Nie mam takiej potrzeby- te kobiety miały poważne problemy z percepcją własnego ciała- do których mi daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 11:12 A swoja droga, zeby w poszukiwaniu rozwiazania problemow z akceptacja ciala zwracac sie do telewizji ... to jak szukac wsparcia duchowego u sekty. Ale ludziom sie IMHO nie chce pracowac nad soba i lapia sie na obietnice szybkich rozwiazan. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 09:50 Nie rozebrałabym się na potrzeby programu, w życiu. Na plaży nie mam z tym problemów, ładnie wyglądam nago. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 10:01 Jak zobaczyam po raz pierwszy Goka to się z lekka zniesmaczyłam,ten fryz, te ruchy, ale po kilkakrotnym obejrzeniu nabrałam do niego cieplejszych uczuć. Podoba mi sie jego podejscie do kobiet,spokój taki ,zero nachalności,krtytyki a faktycznie wydobywanie naturalnego uroku kazdej z kobiet. I teraz poczekam z oceną naszego pana I chciałabym mieć takiego doradcę ale bardziej prywatnie, nie zdecydowałabym się na takie publiczne rozbieranki-odkrywanki Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 11:59 tez nie rozebrałabym sie na potrzeby programu, to tak jakbym sprzedała siebie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 gokowi bez problemu 19.02.09, 12:24 uwielbiam go własnie czekam na jego ksiażke.tego goscia tez niby kojarze ale jednak goka bardziej....nie mialabym oporów wystapic w takim programie.na plazy opalam sie toples ,lubie siebie i w tak szczytnym celu czemu nie) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: gokowi bez problemu 20.02.09, 10:53 joanna266 napisała: na plazy opalam sie toples Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 13:31 No czy bym się dała rozebrać nie wiem, ale ogólnie podoba mi się idea programu. Oglądałam brytyjską wersje i podoba mi się to że zachęca się kobiety to akceptowania własnego ciała i do większej odwagi w ubiorze W przeciwieństwie do programu pani Bojarskiej-Ferenc, która nie dość że sztywno program prowadzi, jej gust ubraniowy..no cóż pozostawia wiele do życzenia dodatkowo mam wrażenie że obraża i naśmiewa się z kobiet które mają przejśc metamorfozę, ja wiem ze Pani Bojarska jest jak na swój wiek wyćwiczona itp itd ale zwróćmy uwagę że włożyła w siebie i swój image kupę kasy a kobiety w polsce nie zawsze stać na to...ba właściwie nie stać, poza tym ja rozumiem propagowanie zdrowego stylu zycia itp itd ale kurde bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 bojarska to masakra 19.02.09, 13:38 tez jej nie trawie.w programie choc musi silic sie na uprzejmosc.poza tv pewnie wredne z niej babsko.ja ja jakos tak czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 15:28 nie, nie potrzebuje brac udzialu w tego typu programach, by czuc sie i byc atrakcyjna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 16:03 temu cipusiowi? a po co? raczej jego rozebrać od pasa w dól i pieluchę zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 16:03 Ja ogladam program kanadyjski,gdzie prowadzacy byl gejem.Nie mialabym zadnych oporow przed rozebraniem sie przy geju,natomiast nie zgodzilabym sie aby pokazali mnie naga w TV.Taka np. nibynaga,okryta czymstam,albo na fotce odpowiednio zrobionej-czemu nie? Jednak nagich piersi,tylka i przodka ,-P nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 16:09 Hmm, ogólnie to tak... Ale ten gość to jakiś picuś-glancuś- raczej nie widzę siebie, jak łkam mu w ramię "bo mąż od 5 lat nie widział mnie naaaaago, buuuu". Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 16:37 to chyba chodzi o ten program na TVN Style "jak dobrze wygladac nago"? ma ponoc wejsc na antene od marca. ogladam czasem brytyjski program w tygodniu i rzeczywiscie, angielki nie sa kobietami atrakcyjnymi. nawet mlode kobiety sa mocno zapuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 18:18 U faceta-gina ściągacie majtki,wypinacie dupska i cycki do badania,więc czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: gazeta 20.02.09, 08:39 joanna266 napisała: > jak ty sie męczysz biedaku strasznie p.s ja chodze do babki,tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 18:53 Nie. Lustro to ja mam w domu i jak widzę, że mam grubą doopę to albo biorę się za siebie, albo żrę dalej nie przejmując się swoją doopą. Te baby są smiechu warte. Skoro mają kompleksy, wstydzą się to niech coś z tym same robią, ale one lecą do TV, bo im się wydaje, że jak TV je pokaże i na ulicy 10 osób powie, że fajne są to im się samoczynnie tłuszcz wytopi. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 18:57 a bym dala ale niestety nie nadaje sie do tego progamu bo jak na zlosc lubie swoje coraz mniej doskonale cialo Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 19:52 Nie wiem, chyba nie... Nie sądzę aby to poprawiło mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Dałybyście się rozebrać? 19.02.09, 19:54 Mnie by nie zakwalifikowali, bo jestem szczupła, zgrabna i nie mam kompleksów Ale do takiego playboya- proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Dałybyście się rozebrać? 20.02.09, 09:48 Moja znajoma z osiedla wzięła udział w tym programie i będzie można ją zobaczyć w marcowej edycji Nie chciała (nie mogła?) mi zdradzić szczegółów ale była bardzo zadowolona i mówiła, że jeśli mogłaby zdecydować raz jeszcze, to zrobiłaby to samo NASZA LENA i mały lipcowy LOKATOR Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Dałybyście się rozebrać? 20.02.09, 15:50 jeżeli ten pan taks ię wyraża o kobietach "duży tyłek, duży biust.." to ma u mnie krechę na samym starcie. W życiu i za zadne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Dałybyście się rozebrać? 20.02.09, 16:09 "W takim show przepis na słupki oglądalności jest prosty. Bierze się kilku ekspertów, zaniedbaną kobietę z nadwagą i robi się jej szybkie pranie mózgu, żeby potem mogła spojrzeć na siebie, już piękną i odmienioną. Sęk w tym, że aby tę kobietę zamienić w niby księżniczkę, trzeba ją najpierw upokorzyć, ośmieszyć, skarcić jak dziecko i odpowiednio pouczyć. Potem już tylko łzy radości, zadowolony mąż ściska odmłodzoną żonę i... żyli długo i szczęśliwie. " no coz...sama prawda wiecej www.dziennik.pl/kobieta/article316333/Jak_telewizja_robi_z_kobiety_kawalek_miesa.html Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Dałybyście się rozebrać? 22.02.09, 22:07 Sama nie poszlabym do takiego programu, bo nie czuje takiej potrzeby. Jednak uwazam, ze tego typu produkcje sa wazne, poniewaz uswiadamiaja kobietom, ze mozna akceptowac siebie i byc szczesliwa mimo paru zbednych kilogramow. Wystarczy zadbac o siebie. Po kolezankach widze, ze to nie dla wszystkich jest proste...Mam taka jedna (dojrzala kobieta po 30-stce), ktora wszystkie swoje powodzenia i niepowodzenia w zyciu uzaleznia wlasnie od wagi! Chore, ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś