mathiola 02.03.09, 10:07 Sto lat życia w szczęściu i radości dla naszej Dlani z okazji 18-tej rocznicy urodzin Dołączajcie się, niech się popłacze ze wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:08 Jak ja zazdroszę.Ja to mam juz po 18 na każda nóżkę Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:22 Gryzelda, ja tez...Ja tez... Wiem co czujesz A dla Dlani- STO LAT!!! W szczesciu, zdrowiu i w dobrobycie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:16 sto lat sto lat, niech żyje żyje nam! a kto z nami nie wypije, niech sie pod stół skryjeeeeee spełnienia marzeń, miłości, radości, kupy czasu na przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:19 Oj, Dlania, to to rybka początkowomarcowa jesteś ?? Ha, to stąd to pokrewnieństwo dusz ! Przyjmij szczere i najlepsze życzenia dla Ciebie i pęcherza Twego: zdrowia, zdrowia i zdrowia a także spełnienia marzeń, życzeń i fantazji - również bezecnych Całusy soczyste załączam ! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Denea 02.03.09, 11:09 To dla Ciebie tez 100 lat przy okazji Tez mnie ta moja nieuzasadniona niczym sympatia do Ciebie zastanawiała Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Denea 02.03.09, 15:45 > Tez mnie ta moja nieuzasadniona niczym sympatia do Ciebie zastanawiała A teraz wszystko jasne - jak to drugi z trzecim marca się, panie, dogada Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:21 Dlaniu, życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim Pokaż im wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
agik82 Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:24 ode mnie też duża buzka!!! ja to mam 18 plus vat. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:26 No niech będzie, że sto lat ) Uściski i spełnienia marzeń jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:34 Wszystkiego Najlepszego, tylko prosze za bardzo nie zartowac, zeby sie nie posikala ze smuiechu - majac na uwadze watek moczowo- pecherzowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:49 Zazdraszczam Dlani tak młodego wieku Ja mam 18 na każdą nóżkę i jeszcze do tego duży plus buuu Sto lat babo,niech Ci się wyleczy co miało wyleczyć,uśmiechu,mniej stresów,wygranej w lotka może co? Buziaków moc! Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 10:59 Droga DLANIU! Z Ciebie jest jeszcze "sikut" prawdziwy,bo nie dość,że posikujesz to i jeszcze marne, jedyne lat 18 masz( niech Ci będzie,że i na tyle wyglądasz ) Więc sikaj zdrowo i pasaj krówki jak najdłużej I pieknie wyglądaj i bądz szczęśliwa i wygraj w totka i w ogóle same naj,naj !!! i dnia miłego życzy babowa Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 11:01 Szczęścia, zdrowia i pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Kobiety kochane 02.03.09, 11:07 Znowu jestem wzruszona, i tym razem nie z powodu pęcherza, a Waszej wrednej pamiętliwości... Bo tę 18-stkę to ja juz chyba kilkunasty raz obchodzę...))) Biorę sobie Wasze życzenia do serca i rozpoczynam terapie autosugestią: jestem piekna, młoda, zdrowa, zdolna, dowcipna i boska! Podziękowania opóźnione z powodu stania 2 godziny w kolekcje po karte zapisu do przedszkola, kjm! Dziekuję moderatorkom, że mi nie wcieło tych moich zyczeń wspaniałych Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 11:20 Droga Dlaniu, hepi berzdej tu ju, hepi berzdej tu ju hepi berzdej dir Dlania, hepi berzdej tu ju Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 12:56 dlaniu, serdeczne zyczenia zdrowia i wszelkiej pomyslnosci owacja na stojaco Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 to i ja się dołącze 02.03.09, 13:19 ale uwaga strasznie fałszuję!!!!!!! zatykać uszy!!!!!!!!!! sto lat sto lat niech żyje żyje nam nieeeeeech żyyyyyje nam!!!!!!!!! a kto??? Dlania wszystkiego wszytskiego naj naj naj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: to i ja się dołącze 02.03.09, 14:24 dlaniu miła ma niech twe szczęście wiecznie trwa Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 14:25 wszystkiego naj stara krowo! oby twoj byk byl zawsze rześki i ruchawy :o Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tyma Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 15:41 Dorosłości czas już nastał, Czas dzieciństwa w tyle został. Chociaż wiele wciąż przed Tobą, pozostawaj zawsze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 16:05 no to najlepsiejszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 16:38 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzę ja, człowiek podwójnie pełnoletni Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 16:57 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
dlania senkju seknju senkju 02.03.09, 17:02 Czy z okazji urodzin mogę olać zaległe papiery z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: senkju seknju senkju 02.03.09, 17:30 z okazji urodzin i z powodu pęcherza możesz olać podwójnie. Wszystkiego naj... naj... naj... ps. ja to taki początkujący czytelnik, ale może z czasem sie wkręcę lol Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Wątek życzeniowy dla Dlani :) 02.03.09, 17:04 Dlaniu, światło tego forum, wszystkiego naj, naj, naj. Odpowiedz Link Zgłoś