hepik1 15.07.07, 23:06 ...kiedy w swoich ustawieniach wygasi sie augusta i addicted 11. Ubywa wtedy kilkadziesiąt tematów i ok 5000 postów napisanych w tym roku przez obu panów. Gorąco namawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addicted11 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 15.07.07, 23:22 hepik1 napisał: > ...kiedy w swoich ustawieniach wygasi sie augusta i addicted 11. > Ubywa wtedy kilkadziesiąt tematów i ok 5000 postów napisanych w tym roku przez > obu panów. > Gorąco namawiam ;) Czyzbys tak przewrotnie namawial mnie do zalozenia koalicji z aaugustemw? Nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 15.07.07, 23:38 ee tam zmyslasz, probowalem wykasowac Rauchen i i tak mi sie nadal wyswietla tyle ze na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 00:22 może masz zje.ane konto? stąd szarości... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 00:23 tinypic.com/view.php?pic=6gvd7km Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 00:24 przecież ja wiem, jak to sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 00:26 Czytelniej: i10.tinypic.com/6gvd7km.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 00:28 Ty, weź się, bo pomysle, ze jestem pijana stąd widze po2jnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 01:13 pod zamazanym przeswituje rauchen i Tenjaras, ale ty klamiesz, mowiles ze august i addi, oj Hepik, pijany jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 00:23 Ale hameryke odkryles .... Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 17:57 Moze sobie nie zdajesz sprawy z drugiej strony medalu...i zupelnie niechcacy przez własną niecheć do tych nickow...mnie zacheciłes do ich sledzenia... W zyciu nie tylko chodzi o to aby unikac tego co jest dla nas niewygodne...ale zauważałym jak duzo frajdy moze dać "nienakrecanie sie opiniami" innych...a zwykle ich przyjmowanie i porownywanie do wlasnych...dyskutowanie to w koncu umiejetnosc podawania wlasnych prawd z jednoczesnym przyjeciem prawd innych osób.Gdy się wykasowuje część traci się "ogoł" i wprowadza sie "cenzurę" o zniesienie ktorej walczylo kilka osob w tym kraju...Bortoszewski powiedzial kiedys zdanie ktore bardzo pomoglo mi w zrozumieniu "wolnosci słowa"...mianowicie..." Ja miedzy innymi po to siedziałem kilka lat w więzieniu aby teraz kazdy mógł powiedzieć to co mysli nawet jesli w mojej ocenie jest to nawiekszy idiotyzm" Forum zaklada sie dla wymiany pogladow...jesli ktos nie potrafi przyjać poglądow innych ludzi...powienien się zastanowić nad soba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 18:02 Jakoś nie widać, abyś była długo an tym forum, więc nie wiesz dlaczego niektórzy mają dość czytania innych :) Niektóre opinie sa męczące na dłuższą metę albo powtarzane w kółko - myślę, ze taka jest przyczyna posta hepika :) Oczywiście słowa pro Batroszewskiego są bardzo mądre i cenie je, al;e to nie odnosi się do tego forum. Podejrzewam, że nie znasz tego forum aż tak dobrze, zeby takie slowa pisać (oczywiście mogę się mylic :)). Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 18:20 anciax napisała: > Jakoś nie widać, abyś była długo an tym forum, więc nie wiesz dlaczego niektórz > y > mają dość czytania innych :) > Niektóre opinie sa męczące na dłuższą metę albo powtarzane w kółko - myślę, ze > taka jest przyczyna posta hepika :) > Oczywiście słowa pro Batroszewskiego są bardzo mądre i cenie je, al;e to nie > odnosi się do tego forum. Podejrzewam, że nie znasz tego forum aż tak dobrze, > zeby takie slowa pisać (oczywiście mogę się mylic :)). Kobieto nie rozumiesz slow Bartoszewskieg- wolnosc polega na tym, ze ja moge sobie pisac co chce a Ty nie musisz tego czytac. Wszelkie "uzasadnianie" i "tlumaczenia" sa grzebaniem przy tej wolnosci sowa. Oczywiscie Hepik moze sobie wykasowywac nicki, moze nawet ppchwalic sie tym na forum- jego rzecz. Dziwi mnie tylko, ze hepika nie interesuja klamstwa a denerwuja opinie niezgodne z jego opinia. Przyklad: 2 lata temu na tym forum zadalem pytanie o terapie. Zasady itp. Uzyskalem informacje- ktora uznalem za wiarygodna i ktora byla jednym z powodow decyzji o pojsciu na terapie- ze na terapii nikt nie mowi mi czy jestem alkoholikiem czy nie i na to pytanie odpowiadam sobie sam. W rzeczywisctosci- o czym juz pisalem- u Woronowicza OBOWIAZKOWO przy kazdorazowym zabieraniu glosu musialem przedstawiac sie " jestem addicted, jestem alkoholikiem", nawet gdy chcialem wyjsc do lazienki. Mozna rozmydlac oczywiscie rzecz piszac, ze skoro tam poszedlem to jestem, ze nie umiem sie przyznac, ze manipuluje itp. Jednak prawda jest taka, ze zostalem oklamany. Informacja mi udzielona spelniala wszystkie kryteria by nazwac ja klamstwem. Byla w 100% nieprawdziwa. W tym poscie wpisywal sie fachowiec od terapii Hepik i nie prostowal klamstwa. Nie zareagowal. Nie prostowal. Tym samym klamstwo uwiarygodnil, potwierdzil i w efekcie sam klamal. ( bo znal prawde a nie ujawnil jej). hepiku, prawda az tak boli? Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 18:36 Addi, autentyczne bardzo mi przykro, ze zostałeś okłamany. Wątpię, żeby celem jakiegoś forumowicza było wprowadzanie ciebie (innych) w błąd. Addi, to skoro nie jesteś alkoholikiem, to wydaje mi się, że powinieneś sie cieszyc, a Ty na odwrót: smucisz się... to ja trochę tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 22:20 anciax napisała: > Addi, autentyczne bardzo mi przykro, ze zostałeś okłamany. Wątpię, żeby celem > jakiegoś forumowicza było wprowadzanie ciebie (innych) w błąd. > Addi, to skoro nie jesteś alkoholikiem, to wydaje mi się, że powinieneś sie > cieszyc, a Ty na odwrót: smucisz się... to ja trochę tego nie rozumiem. ________________________________________________________________________. Smutny, bo nie ma kalafonii w sobie..! ;-)) A... Ps. A moze on chcialby byc trzezwym...!? :-(( Jutro pomysle, dzisiaj juz pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Do hepi addica...! 18.07.07, 16:01 addicted11 napisał: > Dziwi mnie tylko, ze hepika nie interesuja klamstwa a denerwuja opinie niezgodne z jego opinia. __________________________________________. Addi, przejmujesz sie jakims tam jednookim, na ktorego trzeba patrzec z profila. Nadepnal na Twoja ambicje, bo nie chce czytac Addica...!? ;-)) Czy to jest trzezwe takie Wasze postepowanie...!? Hepik i tak nie potrafi pojac Twoich klamstw, ani moich denerwujacych go opinii, o ktorych wyzej wspominasz...! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Do hepi addica...! 18.07.07, 17:57 Kogo nazywacie "nieprzyjaciolami", bo ja nie mam takich...! A... ;-)) Ha ha ha co za pacjent! aaugustw napisał: > addicted11 napisał: > > Dziwi mnie tylko, ze hepika nie interesuja klamstwa > a denerwuja opinie niezgodne z jego opinia. > __________________________________________. > Addi, przejmujesz sie jakims tam jednookim, > na ktorego trzeba patrzec z profila. Nadepnal > na Twoja ambicje, bo nie chce czytac Addica...!? ;-)) > Czy to jest trzezwe takie Wasze postepowanie...!? > Hepik i tak nie potrafi pojac Twoich klamstw, > ani moich denerwujacych go opinii, o ktorych > wyzej wspominasz...! ;-)) > A... Na moja ambicje nie nadepnal tylko ja polechtal, bo widze ze boli go moja prawda a takze nie moze zniesc klamstw Augusta, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 22:15 Coś się koleżance dokumentnie pokiełbasiło. Po to ADM GW wymyśliło ustawienia w "Moim forum" by z nich korzystać. A tam sobie możesz ustawić tzw "Przyjacół' którzy będą się wyświetlali na zielono,"Nieprzyjaciół' którzy się wyświetlą na szaro a tych,którzy cię nudzą i szkoda na nich rolki w myszce i palca wskazującegozaznaczasz sobie na biało i dla ciebie nie istnieją,nie widać ich. Co to ma wspólnego z cenzurą nie pojmuję ,może dlatego ,że nie piję;)) A Adiego czy Augusta można wpisać sobie do wyszukiwarki i potem sobie czytać ciurkiem.Jest tego koło 5000 postów ,tylko w tym roku-do końca wakacji wystarczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 22:30 Mnie się nieprzyjaciele nie wyświetlają w ogóle, a ktoś tu wspominał, ze na szaro... moze ja mam zwidy dzięki temu upałowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 23:10 To jeszcze raz do przestudiowania i10.tinypic.com/6gvd7km.jpg Dwie możliwości-na szaro i w ogóle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 23:30 hepik1 napisał: > To jeszcze raz do przestudiowania > i10.tinypic.com/6gvd7km.jpg > Dwie możliwości-na szaro i w ogóle ;) Dumny jestes z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Normalne forum aż dziw bierze... 18.07.07, 16:06 anciax napisała: > Mnie się nieprzyjaciele nie wyświetlają w ogóle, a ktoś tu wspominał, ze na szaro... moze ja mam zwidy dzięki temu upałowi :))) _______________________________________________. Kogo nazywacie "nieprzyjaciolami", bo ja nie mam takich...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 22:19 ela_102 napisała: >Bortoszewski powiedzial Ten Bortoszewski to jakiś alkoholik znany? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 22:30 hepik ...dziw bierze rzeczywiscie...ze to normalne forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 22:31 Ktoś próbuje na siłe przemianować go na normalne :)) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 16.07.07, 23:32 Zmiany na silę wogóle nie są mozliwe... bardziej chodzi tutaj o otawrcie się na drugiego człowieka...a nie na odrzucanie go tylko dlatego ze jest tutaj od niedawna... ja bywam tam gdzie chcę być...i czytam tych ktorych chcę... jutro moge tutaj wogole nie zagladnąć...bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 17.07.07, 06:49 ela_102 napisała: > jutro moge tutaj wogole nie zagladnąć...bo i po co? Ano właśnie.Takich addiców pełno w internecie.Choćby niejaki dupowłazik(taki nick) na akcjisos na przykład.;)) Prawda Elka? Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 17.07.07, 09:29 hepik1...skoro tak mówisz to wiesz... Net jest pełen WSZYTKIEGO...ja znajduję w nim to czego szukam... najblizszym mojemu sercu jest problem uzaleznień...bo jestem alkoholiczką dziś nie pijacą...dlatego dotarłam i tutaj. Interesują mnie powazne rozmowy... Złosliwosci...sarkazm...ponizanie drugiego człowieka odrzucam w ten sposob ze nie uczestniczę w takich dialogach. Kiedyś gdy piłam zajmowały mi one całe zycie.Teraz chcę inaczej bo tamta droga nie zaprowadziłam mnie na "szczyty" własnej duszy :-) Rozumiem jednak ze mozna z nich czerapać radość...ja porostu na dziś szukam jej w innych przezyciach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Normalne forum aż dziw bierze... 17.07.07, 17:21 hepik1 napisał: > ela_102 napisała: > > > jutro moge tutaj wogole nie zagladnąć...bo i po co? > > Ano właśnie.Takich addiców pełno w internecie.Choćby niejaki dupowłazik(taki ni > ck) na akcjisos na przykład.;)) > Prawda Elka? tak, a takich Hepikow nie ma za to w ogole, jak na lekarstwo ich. problem forow uzaleznien polega na ty, ze w ogole nie ma nich przedstawicieli " jednynej slusznej drogi", ludzie nie maja szans dowiedziec sie o wspanialosci ruchu AA i opartych na jego ideach terapiach. No po prostu- ktos chyba tym steruje, bo co bym nie wszedl na jakie forum o uzaleznieniach to nie ma, tylko jeden Hepik na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś