kasulka79 Re: ulubione perfumy 06.03.09, 13:16 Mam 5 ukochanych, których używam w zależności od okazji i nastroju: 1. salvador dale (ten klasyczny - złoto czarny) na wyjątkowe okazje i jakieś wyjścia 2. dune 3. eternity (ten klasyczny) 4. helmut lang (est.1986) 5. bruno banani 6. salvador dale (laguna) od 2 do 6 naprzemiennie na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: ulubione perfumy 06.03.09, 13:17 mademoiselle coco chanel, a jak nie mam forsy to coś z ives rocher z serii pure desir, można nabyć za grosze a trzyma nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: ulubione perfumy 06.03.09, 13:41 Dolce vita Diora, Eternity Calvin Klein (stare), ostatnio Trussardi Inside. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-osama Re: ulubione perfumy 06.03.09, 13:54 Obecnie mam w użyciu Chanel Chance i Lacoste Touch of Pink. Lubię takie słodkie zapachy. Długo uzywałam chanel no 5 ale w ciąży zaczęły mi śmierdziec jak te kioskowe "Być może" i juz po ciązy mi sie nie odmieniło. Myslicie że ktoś kupi używane perfumy? Zużylam tylko troszeczkę i szkoda mi za darmo wydawac bo drogie to to strasznie było. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: ulubione perfumy 06.03.09, 14:31 Elizabeth Arden 5th Avenue Cerruti Image Chanel Chance CK Euphoria Blossom Najbardziej jestem przywiazana do 5th Avenue. Uzywam ich od jakis 8-9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-23 Re: ulubione perfumy 06.03.09, 16:37 moje ukochane Envy Gucci, te klasyczne Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ulubione perfumy 06.03.09, 16:57 eau du soir sisley'a niezmiennie od lat code armaniego - zapach lata joop femme jak dla mnie strzal w dyche - oddaje to jaka jestem podobnie jak dune dior'a lubie ciezkie killerskie zapachy ten kodzik, to tak w zasadzie sprezentowany zostal i pokochalam za to co sie w jego obecnosci dzialo kiedys wroce z podobnych powodow lubie tez kenzo flower nie znosze natomiast alergicznie angela tierrego, issey miyake l'eau d'issey - jak wyczuje momentalnie mam drgawki, osoba ktora sie nimi pryska ma nikle szanse na przyjazn ze mna, te zapachy wywoluja u mnie ataki nudnosci to samo escada magnetism zdaje sie jest w niej cos anglowego. to chyba na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: ulubione perfumy 06.03.09, 18:36 Kenzo - Le Monde est Beau absolutne numer 1! Odpowiedz Link Zgłoś
lunula Re: ulubione perfumy 06.03.09, 18:58 Shalimar Guerlain Envy Gucci Parfum Sacre Caron Dolce Vita Dior Stella Stella McCartney Intuition Estee Lauder Chergui Serge Lutens Musc Ravageur Frederic Malle Odpowiedz Link Zgłoś
papugaara Re: ulubione perfumy 06.03.09, 21:50 Od lat wierna - Miracle Lancome i Cerruti Image. Wszyscy namawiają mnie na zmianę, ale mnie nic innego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
twix52 Re: ulubione perfumy 06.03.09, 21:56 Uwielbiam Opium- używam teraz rzadziej bo trochę za mocne i małej nie odpowiadają. Na co dzień Celine Dion. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Brit 06.03.09, 22:00 Burberry Brit, uwielbiam a swojego faceta najbardziej lubię w Chic-u Caroliny Herrery, mniam, łyżkami by go jeść Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: perfuma 06.03.09, 22:41 Ja już którąś buteleczkę z kolei Cerrutti 1881 Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: ulubione perfumy 06.03.09, 23:11 lancome poeme i lacosta touch of pink...mmm Odpowiedz Link Zgłoś
topola2005 Re: ulubione perfumy 07.03.09, 01:37 od lat Poeme Lancoma, zmieniam czasami na Cacharel amor amor, ostatnio dokupiłam CK Euphorie, i bardzo podoba mi się Bruno Banani For Evrybady - ale niestety tu nie ma - zaopatrzę się w PL Odpowiedz Link Zgłoś
topola2005 Re: ulubione perfumy 07.03.09, 01:48 oczywiście miało byc Bruno Banani - Not For Every Body - skróty myslowe po winku robia swoje )) Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: ulubione perfumy 07.03.09, 15:03 ja rowniez POEME. to moj nr 1. lubie tez niektore Kenzo i Naomi Campbell. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Nie przywiazuję się do perfum 07.03.09, 12:43 ...nie mam ulubionych- nie umialabym przez woekszosc zycia perfumowac sie jednym- w porywach kilkoma naprzemiennie, uzywam z zaleznosci od nastroju- jakiegos- preferuję okreslony typ- pudrowy z dodatkiem czegos ostrego- obecnie na stanie mam Roma LB, Eternity CK, Ultraviolet PR, Pour femme BV, no i koncowkę Couture! Moschino- za jakis czas zmienie ten zestaw... Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Nie przywiazuję się do perfum 07.03.09, 20:26 Hypnose - Lancome Un Jardin Sur De Nil - Hermes Jungle - Kenzo (Słonik) Nina - Nina Ricci (jabłuszko) Chloe- Chloe (nowa wersja z 2008) Odpowiedz Link Zgłoś