slonecko_w_balerinkach 07.03.09, 22:07 www.wildaboutmovies.com/features/HarryPotterDanielRadcliffeNakedinEquus.php Co o tym myślicie? Bo mi po prostu brak słów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Dan R. 07.03.09, 22:38 Pewnie. Grzeczni chłopcy nie maja takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Dan R. 08.03.09, 08:30 brak słów, że taki piękny czy, że goły? Ten facet mi się nie podoba to raz. A dwa- nigdy nie byłam przekonana do męskich aktów. Penis w zwisie jest dla mnie śmieszny i w moich oczach taki facet jest niemęski, jakiś taki nieporadny. Więc jeśli nagi facet to chociaż w gaciach. Lubię też w dżinsach i bez koszulki. Cały nagi traci w moich oczach swoją siłę i męskość Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Dan R. 08.03.09, 08:34 Ale to już chyba ze dwa lata temu się rozbierał do tego spektaklu? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Dan R. 08.03.09, 08:36 On do mnie w ogole nie trafia, a do penisa w zwisie mam podobne odczucia jak Gagunia. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dan R. 08.03.09, 10:31 Dla mnie on zawsze będzie miał 11 lat, okulary i różdżkę Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Dan R. 08.03.09, 13:34 eeee dzieciak i ja podobnie jak gagunia sobie myślę, że z tym penisem w zwisie to on wygląda jak taki biedaczek, noeporadny, którego mamusia zaraz przytuli do swej piersi nie podoba mi się, ani ubrany ani rozebrany - niemęski jakiś jest no Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: Dan R. 08.03.09, 14:00 to pierwsze zdjęcie "ucięte" zostawia troche miejsca na domysły. To ostatnie, w całości psuje efekt Odpowiedz Link Zgłoś