olamaj29 25.03.09, 10:52 Jaki waszym zdaniem byl najdurniejszy post zamieszczony na e-mamie?? Mnie rozwalił problem focha na meble kuchenne , a was?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 10:57 Wątki Agaty. Z Małego dziecka kiedyś wątek "czym myjecie nocniki". Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 11:04 ojej ja to mam ale z niemowle. tam byl straszny atak na te mamy co to wygotowywaly, prasowaly i wyparzaly. i jedna taka mam zeby nie dostac zjebki napisala ze ona to dla hartowania dziecka myje butle tylko zimna woda....-jakos mnie to obrzydzilo a pannie zycze wiecej asertywnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 11:03 praktycznie wszystkie slonecka a balerinkach/pinacolady Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 11:04 swiete oburzenie sylwi na mysl ze jakas matka polka smie chodzic w szpilkach (bo jak w tym ganiac za maloletnim?) Odpowiedz Link Zgłoś
paolka_82 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 11:09 deela napisała: > swiete oburzenie sylwi na mysl ze jakas matka polka smie chodzic w szpilkach (b > o > jak w tym ganiac za maloletnim?) Sorki bo ja tu od niedawna, jak to nie można w szpilkach chodzic jak ma sie dzieci? Takiej teorii nie słyszałam. Jak w dziewiątym m- cu ciaży zaprezentowałam się na weselu w mega szpilach, to ciotki jeczały, ale żeby pózniej, jak dziecko małe ? to dobre. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 paolka 25.03.09, 11:11 wydaje mi się, że to było w moim wątku o dzieciach na weselu i wtedy ona chyba napisała, że niewygodnie w szpilkach - taki chyba był kontakst Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: paolka 25.03.09, 14:47 sprostowanie- dalej uwazam że idąc z małym 1-4 letnim dzieckiem na spacer to powinno sie mieć wygodne buty, 2 razy biegłam za koleżanki synkiem prosto pod samochód, nie wiele brakowało do tragedii ale cóż każdy robi jak uważa Odpowiedz Link Zgłoś
basia0212 Re: paolka 26.03.09, 21:59 sylwiawkk napisała: > sprostowanie- dalej uwazam że idąc z małym 1-4 letnim dzieckiem na spacer to > powinno sie mieć wygodne buty, 2 razy biegłam za koleżanki synkiem prosto pod > samochód, nie wiele brakowało do tragedii > ale cóż każdy robi jak uważa No właśnie, bo niektórzy super dobrze czują się w szpilkach i nawet nieźle potrafią w nich biegać w razie co...! fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/bieg-na-szpilkach/zdjecie/duze,707540,1,271 Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: paolka 26.03.09, 22:28 Nie wiem chyba,za tolerancyjna jestem,bo zadne na mnie negatywnie nie dzialaja. Ktos pisze glupoty? Nie wchodzę ,nie czytam, nie odpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: paolka 26.03.09, 23:41 sywia to ze jestes kaleka i nie potrafisz biegac w szpilkach naprawde nie jest moim problemem Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 11:56 no nie mozna w szpilkach nie mozna tez w mini, nie mozna odkrywac brzucha i palic jak sie idzie z wozkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: jaki najdurniejszy?? 27.03.09, 13:10 owszem palic jak sie idzie z wozkiem nie mozna, nie powinno sie palic jak sie idzie z dzieckiem za raczke. Matko smierdz i truj sie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 12:09 dla mnie wszystkie och i ach jaka jestem matka wygodna/wyrodna/wyluzowana napisane tonem rzekomej autokrytyki dla zbierania forumowyh laurek dziecko z psiej miski je, bez czapki biega po mrozie, w chodaczku biega, pije mlesio na kranowie z nieparzonej butelki czy cos tam, co kto lubi i zdrowy jest i szczesliwy a pod tym nastepnych piecdziesiat och i ach przybij piateczke ja tez grzesze Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna lipcowa 25.03.09, 12:14 na emaaglu oburzona jestes,ze tak forumki najezdzaja na ciebie,ale zlosliwosc od ciebie az kipi Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: lipcowa 25.03.09, 12:29 Durny ( a własciwie kompromitujacy autorkę i jej kibicujace panie a nie obgadywaną osobę )post "czemu wkurza mnie lipcowa" (tytuł z głowy pisze mozliwe że trcohę przekręcam) Odpowiedz Link Zgłoś
maurra w_miare_normalna 25.03.09, 20:44 załóż na ten temat kolejny wątek na maglu, będziecie mogły po raz drugi - kulturalnie i bez kropli jadu a jakże - sobie ulżyć, że dalej niegrzeczna i się napomnień jematek nie słucha. I zdjęcia powklejajcie, koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: w_miare_normalna 27.03.09, 00:05 maurra napisała: > załóż na ten temat kolejny wątek na maglu, będziecie mogły po raz drugi - > kulturalnie i bez kropli jadu a jakże - sobie ulżyć, że dalej niegrzeczna i się > napomnień jematek nie słucha. > I zdjęcia powklejajcie, koniecznie ja nigdy zlego slowa nie napisalam o lipcowe. tylko napisalam,ze jest zlosliwa.nie oceniam ludzi ktorych nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 12:46 Generalnie duża cześć z działu Małe Dziecko (co oczywiście zrzucam na karb braku doświadczenia), ale fakt, powalają na kolana także posty z eMamy. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:02 Posty "lilka69" jak ma potrzebę ujawnić reszcie świata swojego stanu posiadania/pracy/mieszkania/podejścia do życia i nieskrępowanych zakupów etc... rozwalił mnie post jak bidulka nie wiedziała co ma zrobić z MARKOWYMI ubraniami po dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:07 > rozwalił mnie post jak bidulka nie wiedziała co ma zrobić z MARKOWYMI ubraniami > po dziecku. a jak osa pisze o markowych ubrankachdla swoich dzieci to niby mniej durne jest? bo jakos nie czuje roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:13 No wiesz,bo lilka zawsze czego to ona do re,ki nie weźmie jakie to krocie na ubranka wydaje a potem jakie to markowe ma z...5.10.15 Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:16 no ale ja wiem, ze taka lilka robi sobie jaja a taka osa juz niekoniecznie, a o swoich markowych ubrankach czesto sie rozpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 14:11 uśmiałam się Jak ktoś pyta jakich marek kupuję ubrania dla dzieci to mu odpowiadam, nie zakładam postów typu, co mam zrobić z za małymi MARKOWYMI ubraniami moich dzieci - nie wiem czy łapiesz różnicę? Moofka - normalnie rozbrajająca jesteś. Znajdź jakiś inne temat, żeby po mnie pojechać, bo chwilowo padam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 15:15 ale ja jade? pani kochana ja tylko chcialam zwrocic uwage, ze belki w oku swoim nie widzicie a blizniej lilki sie czepiacie Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 15:22 no to ja zwracam uwagę, że nie rozumiesz tekstu pisanego, napisanego powyżej przez mnie, jak zrozumiesz - daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jaki najdurniejszy?? 26.03.09, 10:42 osa551 napisała: > no to ja zwracam uwagę, że nie rozumiesz tekstu pisanego, napisanego powyżej > przez mnie, jak zrozumiesz - daj znać za zly odbior odpowiedzialny jest nadawca na gole polecam teorie komunikacji Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: jaki najdurniejszy?? 26.03.09, 11:44 Niestety nie specjalizuję się w komunikacji łopatologicznej, zazwyczaj mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi, więc pewnie się nie dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jaki najdurniejszy?? 26.03.09, 11:59 och jak sie wyzlosliwila hi hi i ho ho pewnie jestes baardzo dumna ze swojej riposty Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 15:20 Markowe ubrania lilki byly powalajace I ten watek z plaszczykiem Nie pamietam czyj on byl. Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:16 mnie denerwują wszystkie typu "czy mnie lubicie ?" Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:21 jak również: proszę o szybką odpowiedz - czy jestem w ciąży ? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:37 A mnie dobijaja - i juz pisalam o tym kiedys w podobnej dyskusji na FH - watki, gdzie ktos zaklada temat, opisuje ze szczegolami swoja sytuacje, czesto wprowadza w bardzo osobiste detale, pyta sie 'co mam zrobic?', a potem, jak juz dostanie odpowiedzi, pisze; - nie obchodzi mnie, co inni o mnie mysla - nawet mnie nie znasz, wiec czemu mnie oceniasz? - w d. mam twoje zdanie - mowcie sobie, co chcecie, ja znam siebie i wiem, co robie - kto dal ci prawo wtracania sie w moje zycie? - to moje sprawy i nic wam do tego i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:40 dopisze jeszcze watki powitalne ze stawianiem wirtualnych alko. kompletnie nie czaje jak kogos moze bawic wyimaginowane picie czy czestowanie sie nawzajem wirtualnymi przysmakami Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:48 O to to - właśnie miałam napisać. Zalew wątków powitalnych, zwłaszcza na maglu. A poza tym - w ostatnich dniach moją faworytką zdecydowaną jest mamusia-robusia i jej ślubiczek w Las Vegasiku ze Skarbuniem Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:57 tulka7 napisała: > ślubiczek w Las Vegasiku Lasiku Vegasiku! Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 14:03 O żesz!! Alem faux pasik popełniła... Mamusia Robusia mnie teraz znienawidzi i wytknie w podsumowaniu wszystkie me grzechy. Domniemane, prawdziwe i wymarzone. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 15:14 Oj tak mamusia-robusia i lasiczek vegasiczek niezłe jest (ale ja sie byc moze czepiam na siłe bo jestem wyjatkowo uczulona na wszelki nadmiar zdobnień i tak jak toleruje cos takiego u dzieci i w zwracaniu się DO dzieci, tak nie moge tego znieśc w ustach dorosłych osób w normalnej rozmowie) I tym głosikiem chciałam się dopisać do listeczki najdurniejszeczkich wątusiów na portaliku e-mamusiunia ... yyyy Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy-bennet Re: jaki najdurniejszy?? 26.03.09, 21:20 A propos zdrobnień (chociaż nie z forum) to mnie ostatnio rozwaliła oficjalna informacja jakiegoś sklepu internetowego z tekstami typu pieniążki możecie państwo przesłać na konto lub przekazać do rączki fakturki zawsze wystawimy, a sklepik coś tam, coś tam. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: jaki najdurniejszy?? 27.03.09, 12:45 lizzy-bennet napisała: > Porażka. Porażeczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 13:52 watek babki z trzepotem macicy, ktora wrobila meza w ciaze, mimo ze on wyraznie odmowil wspolpracy kiedys, dawno, watek dziewczyny, ktora miala pretensje, ze po weselu nikt nie dal jej jedzenia na droge i nie zafundowal taksowki DD watek nie pamietam kogo, ze jestesmy forum Pawki Morozowa, he he Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 15:15 croyance napisała: > watek babki z trzepotem macicy, ktora wrobila meza w ciaze, mimo ze > on wyraznie odmowil wspolpracy O rany! Jakis link poprosze bo tego wiekopomnego dzieła nie czytałam paulina.galli = dziewczynka_do_bicia (i na odwyrtkę) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 20:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=91732012 Masz, ale trzymaj sie krzesla Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jaki najdurniejszy?? 25.03.09, 20:57 Wątki głównie młodych mam, które piszą w liczbie mnogiej "wyszedł nam ząbek, dostaliśmy wysypki, ubrudziliśmy się na spacerku, dostaliśmy rozwolnienia" jak również wątki gdzie występuje cała masa zdrobnień "dzidzia, nie chce cysia, marcheweczka, jogurcik, wózeczek, brzusio ". Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: jaki najdurniejszy?? 27.03.09, 12:42 osa551 napisała: > mnie kiedyś "glutenik" rozwalił Mnie z tego gatunku rozwaliły "mięśniaczki" (macicy ofkors). Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: jaki najdurniejszy?? 29.03.09, 12:13 > Mnie z tego gatunku rozwaliły "mięśniaczki" (macicy ofkors). Maciczki chyba Mnie też rozwalają zdrobnienia, nie tylko na forum. Moja przyjaciółka, skądinąd normalna kobieta rozwaliła mnie kiedyś zupką kalafiorkową. Zupa była z normalnego kalafiora, ale że dla dziecka, to kalafiorkowa i obowiązkowo zupka, bo normalnej zupy kalafiorowej mogłoby dziecko nie zjeść chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: jaki najdurniejszy?? 26.03.09, 12:09 a ja mam taka koleżankę w realu, która wszytko ma na - MY, słabo mi się robi jak to słyszę właśnie mi oznajmiła: uczyMY się robić kupkę na nocniczek Padłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: jaki najdurniejszy?? 27.03.09, 11:31 frida-marzec08 napisała: > [...] właśnie mi oznajmiła: uczyMY się robić > kupkę na nocniczek Padłam... No zaraz, zaraz - to ten nocniczek do góry dnem jest odwrócony, czy może na boku leży? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: jaki najdurniejszy?? 27.03.09, 12:08 To pewnie również rozczuli Cię odbytek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=57092843&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: jaki najdurniejszy?? 27.03.09, 10:43 Na e-magiel. Matka egzaltuje sie ze ma cudowne, genialne dziecko bo załatwiło sie na dywanie tesciowej. Bylo to na tylew azne by zalozyc watek. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: jaki najdurniejszy?? 29.03.09, 10:40 A mnie ręce opadają, kiedy każdym wątku o niechrzczeniu dzieci przez niewierzących bankowo pojawia się post typu: na wszelki wypadek trzeba ochrzcić, bo może dziecko będzie wierzące i będzie wam miało za złe.... jak nie ochrzcisz, zrobisz mu krzywdę.... Szczyt logiki; z takimi postami dyskutować się nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: jaki najdurniejszy?? 29.03.09, 11:49 oj nie chwytasz, o co chodzilo matce zakladajacej watek o malym sraluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: jaki najdurniejszy?? 29.03.09, 14:05 Załapałam , b przeczytalam caly co nie zmienia mojego zdania.Dla mnie byl on najlepszym kandydatem do tego watku .Kolejne to z kolei watki lasek ktora sa idealne ,ale biedne bo maja zolzy tesciowe. A najgorsze ich przewinienie to ze one zyja. Odpowiedz Link Zgłoś